Youtube kısa video kazancı

• Kullanıcı hey_mama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hey_mama

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 30 saniyelik bir video ile 3 dakkalık bir video arasında kazanç farkı olurmu sonucta ikiside bir tane reklam alıyor ve ikisininde içeriği vs hepsi aynı. ilgili arkdaslar yardımcı olursa sevinirim.

ferrari ıle hacı murat karsılastırılırmı ?

anlamadım konu ikisindede bir tane reklam cıkıyor ve youtube tıklama basına para veriyor. sonucta izlenime verdiği bir şey yok. 3 dakkalık ve 10 dakka ustunu söylemiyorum hocam 30 sanıyelık ve 3 dakkalık

dostm adam 25.ci saniyede reklama dikkat etmez 50.sinde eder tıklar :) ekleme olarak belli aralıklarla reklam değişiyor videon daha uzun olun olursa 10 dk dan fazla

Son düzenleme:
kardeşim türkçe çalışıyorsan o kadar fark olmaz şöyle 1 saatlik videolar hazırlarsan biraz fark görebilirsin

kısa vidyo calisan biri olarak 2side aynı diyemem ama sunu net söleyebilirimki 1dk ve altı vidyoların kazancları çok çok az simdi ekran resmi göstersem inanamazsin 10 15k lara ne kadar komik rezil kazanc var! 3-5 dlk olunca oranlar biraz daha iyi dogal olarak ama çok bişe beklemek yanlıs bu arada türkçe için konustum yabancıda oranlar daha iyi tabi kısada olsa

kısa vidyo calisan biri olarak 2side aynı diyemem ama sunu net söleyebilirimki 1dk ve altı vidyoların kazancları çok çok az simdi ekran resmi göstersem inanamazsin 10 15k lara ne kadar komik rezil kazanc var! 3-5 dlk olunca oranlar biraz daha iyi dogal olarak ama çok bişe beklemek yanlıs bu arada türkçe için konustum yabancıda oranlar daha iyi tabi kısada olsa

saolsın dostum bende bir videomdan fark etmiştim ben yabancı içeirk çalısıyorum. 30 saniyelik videomla 3 dakkalık videom arasında gercekten fark var kazaç olarak ikisindede tek reklam olmasına ragmen.

saolsın dostum bende bir videomdan fark etmiştim ben yabancı içeirk çalısıyorum. 30 saniyelik videomla 3 dakkalık videom arasında gercekten fark var kazaç olarak ikisindede tek reklam olmasına ragmen.

Sebebi şu bana göre. 30 saniyelik bir videoda, 10. saniyede çıkan reklamı insanlar önemseyip de bakmıyor, kapatmıyor. Ama video 3 dk olunca insanlar videonun içinde çıkan herhangi bir şeye dikkat ediyorlar ve tıklamak ya da kapatmak istiyorlar. Bu yüzden de gelirler değişebiliyor.

hocam videoda çıkan reklamlar bile farklı olur kısa videodaki reklam çok para bırakmaz tıklansa bile.

Kısa video ile uzun video arasındaki fark tartışılmaz.Örneğin; 10 dk lık videoda çıkan video reklam 0.08 tbm verirken 1 saatlik videoda çıkan video reklam 0.16 veriyor.(Rakamlar kafadan atılmıştır.).Tabi bununlada kalmıyor.TBM kanalın toplam izlenme dk'sına göre de değişiklik gösterebilir.TBM'nin video uzunluğu ve izlenme süresiyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.

Baska hicbir etkeni degerlendirmezsek fark olmaz cunku 10 saniyede cikan reklam 30 veya 40. saniyede kapaniyor.

Kisa video pek kazandirmiyor.. Uzun videolari tercih ediyorum.

Uzun videolarda video öncesi reklam daha fazla çıktığı için ve ortalama görüntülenme süresi daha fazla olduğu için daha fazla kazandırır.

bu forumda hala tbm nin ne demek oldugunu bilmeyen arkadaşlar var. tabiki fark eder :) ferrari ve hacımurat karşılaştırması biraz abartı olsada yakın bi cevap. 30 saniyede reklama tıklayınca 3 kuruş kazanırsın 3 dakikada 6 kuruş. bu sadece bi örnek tabi gerçek sayıları teşkil etmez

uzun videolardaki reklam ücretleri her zaman daha yüksek olur.
ör: 50 dk videoda 1 reklam tık varsa xtl
30sn videoda 1 reklam tık varsa 0,xtl
gibi gibi

videoların uzunluğu muhim değil, aynı videonuz bir kanalınızda yerlerde sürünürken başka kanalınızda iyi para verebilir. youtube şanstır arkadaşlar, 3 yıllık tecrübem bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri