Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle bir güncelleme geleceği doğru ve bu güncellemeyle artık birebir video kopyalanamayacak. En azından zorlaşacak.
Video kopyalamayanlar için sıkıntı yok o halde.
Dediğinde haklısın youtube da olan + 18 videolara bile bişiy yapmıyolarken yeni yüklenecek videolara neden bu kadar kafayı takıyolar onuda anlamak zorYoutube bunu yapamaz.İstemediğim için söylemiyorum.Pratikte mümkün değil.Bu dediğiniz bütün kanalları etkileyecek.Rüşdünü ispat eden özgün videolar üreten kanalların belli müddet sonra incelenmeyecek direkt aktif olacak ama spamcıların olmayacak.Arkadaşların bırakın bu şehir efsanelerini.Youtube %25 özgün kanallardan kazanıyorsa %75 spamdan kazanıyor.Adam kendi ayağına niye sıksın?Örnek veriyorum bugün hiçbir TV kanalı dizilerini/programlarını YT a atmazken spam yapanlar atıyorlar diziyi.Şimdi bu diziyi atan kişi birinci olamazsa incelemeye mi girecekO zaman CNN TElegraf BBC hapı yuttu.Çünkü hepsi ajanslardan alıyor haberi.Hangisi önce atarsa onun ki yanıcak
olucak iş mi ya.3 ay önce de felaket senaryoları yazılırken aynı düşüncedeydim ve bir şey olmadı şimdi de aynı düşüncedeyim ve bu konuda bir şey olmayacağına tüm fikrimle inanıyorum.Bu kahinlik değildir.Basit hesaplamalarla ne dediğimi anlarsınız.
Youtube bunu yapamaz.İstemediğim için söylemiyorum.Pratikte mümkün değil.Bu dediğiniz bütün kanalları etkileyecek.Rüşdünü ispat eden özgün videolar üreten kanalların belli müddet sonra incelenmeyecek direkt aktif olacak ama spamcıların olmayacak.Arkadaşların bırakın bu şehir efsanelerini.Youtube %25 özgün kanallardan kazanıyorsa %75 spamdan kazanıyor.Adam kendi ayağına niye sıksın?Örnek veriyorum bugün hiçbir TV kanalı dizilerini/programlarını YT a atmazken spam yapanlar atıyorlar diziyi.Şimdi bu diziyi atan kişi birinci olamazsa incelemeye mi girecekO zaman CNN TElegraf BBC hapı yuttu.Çünkü hepsi ajanslardan alıyor haberi.Hangisi önce atarsa onun ki yanıcak
olucak iş mi ya.3 ay önce de felaket senaryoları yazılırken aynı düşüncedeydim ve bir şey olmadı şimdi de aynı düşüncedeyim ve bu konuda bir şey olmayacağına tüm fikrimle inanıyorum.Bu kahinlik değildir.Basit hesaplamalarla ne dediğimi anlarsınız.
Dediğinde haklısın youtube da olan + 18 videolara bile bişiy yapmıyolarken yeni yüklenecek videolara neden bu kadar kafayı takıyolar onuda anlamak zor
Bu fikre tam katılmıyorum. Bizim gibi spamcıların youtube çok katkısı yok. Biz youtube normal kullancıların attıgı içerikleri kopyalıyoruz.
Yani birgün hop diye...Herşeyimizi elinimizden alabilir.
---------- Mesaj saat 02:33:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:02 civarında gönderildi. ----------
Videolarla problemi yok, para kazandırma kısmıyla ilgili problem yaratıcak
Herşeyden önce her videonun en az 4,5 alternatifi olmalı çünkü yükleyen videoyu sildiği zaman ziyaretçi bir daha o videoya erişemeyecek ve başka sitede aynı video varsa youtube pazar payı azalacak.Youtube bunu yapamaz.İstemediğim için söylemiyorum.Pratikte mümkün değil.Bu dediğiniz bütün kanalları etkileyecek.Rüşdünü ispat eden özgün videolar üreten kanalların belli müddet sonra incelenmeyecek direkt aktif olacak ama spamcıların olmayacak.Arkadaşların bırakın bu şehir efsanelerini.Youtube %25 özgün kanallardan kazanıyorsa %75 spamdan kazanıyor.Adam kendi ayağına niye sıksın?Örnek veriyorum bugün hiçbir TV kanalı dizilerini/programlarını YT a atmazken spam yapanlar atıyorlar diziyi.Şimdi bu diziyi atan kişi birinci olamazsa incelemeye mi girecekO zaman CNN TElegraf BBC hapı yuttu.Çünkü hepsi ajanslardan alıyor haberi.Hangisi önce atarsa onun ki yanıcak
Youtube bunu yapamaz.İstemediğim için söylemiyorum.Pratikte mümkün değil.Bu dediğiniz bütün kanalları etkileyecek.Rüşdünü ispat eden özgün videolar üreten kanalların belli müddet sonra incelenmeyecek direkt aktif olacak ama spamcıların olmayacak.Arkadaşların bırakın bu şehir efsanelerini.Youtube %25 özgün kanallardan kazanıyorsa %75 spamdan kazanıyor.Adam kendi ayağına niye sıksın?Örnek veriyorum bugün hiçbir TV kanalı dizilerini/programlarını YT a atmazken spam yapanlar atıyorlar diziyi.Şimdi bu diziyi atan kişi birinci olamazsa incelemeye mi girecekO zaman CNN TElegraf BBC hapı yuttu.Çünkü hepsi ajanslardan alıyor haberi.Hangisi önce atarsa onun ki yanıcak
Bak ne güzel demişsin. Sadece %25i özgün yani benzersiz diğerleri kopya diye o zaman youtube'ın demekki sadece youtube'a 100 videodan 25 tanesi yetiyor yani mesela Kurtlar vadisi pusu 1. bölüm videosu sadece bir kere yüklenmesiyle 100 kere yüklenmesinin kârı yok 1 tane olursa adamlar yerden kazaanacak sunucuları çöp videolarla dolmayacak kâr edecekler. Haftada bir kerede olsa kısa sürelide olsa erişim problemi yaşanmayacak vs. vs. ve izlenimler kopya videoalra dağılmayacağı için özgün yükleyenler daha fazla kazaanacak.
Youtube'un sunucu masrafından kar etme amacı olduğu falan düşünmüyorsunuz dimi
Google'un bırak youtube'un sunucu masrafını, youtube bile çok fazla önemsemiyor. Daha düne kadar youtube'da tek bir reklam dahi yoktu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.