Youtube Mail Bilgilendirme Değişti mi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Bugün bir arkadaşın telif yediğimde mail gelmiyor artık demesi üzerine ve Youtube Kanal E-Posta Ayarlarında değişiklik farketmem sebebi ile böyle bir kuşkuya düştüm.

Kanalları takip etmek, tek maile yönlendirmek için eskiden E-posta ayarlarından sadece;

Özel mesaj aldığımda

şıkkını işaretliyorduk. Ancak telif geldiğinde mail gelmiyor dedi arkadaş, bu adsense için büyük risk. Bu şık yeni eklenmiş gibi geldi bana:

Topluluk işlemleri güncellendiğinde veya ilgilenmem gerektiğinde

Telif bildirimi vs. maili almak için artık bu şıkkıda mı seçmek gerekiyor arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz ?

evet beyler hayati derecede önemli bir konu

son günlerde telif yiyen arkadaşlar mail geldimi size

bugün telif yedim mailden gördüm.geliyor yani

Ben o işaretlerinin hiç birini ellemiyorum ama dün telif yedim mail gelmedi başka bi videoya sonradan eşleşen geldi onun mailini görünce kanala girdim öyle haberim oldu telifden.

tüm işaretleri kaldırsanız bile telif yediğinizde yada eşleşen verdiğinde gelir.

sağolsun bugün hayatımda yemediğim telifleri yedim.

tüm işaretleri kaldırsanız bile telif yediğinizde yada eşleşen verdiğinde gelir.

sağolsun bugün hayatımda yemediğim telifleri yedim.

Bugün yediğin teliflere sorunsuz geldi mi mail Yumi

Bugün yediğin teliflere sorunsuz geldi mi mail Yumi

evet mail geliyor. tüm işaretleri kaldırsanız bile mail gelir. ayrıca sadece özel mesaj geldiğinde ve Topluluk işlemleri güncellendiğinde veya ilgilenmem gerektiğinde bu ikisi seçili. ama dediğim gibi tüm tikleri kaldırsanız bile telif yediğinizde 3.taraf çıktığında mail gelir.

evet mail geliyor. tüm işaretleri kaldırsanız bile mail gelir. ayrıca sadece özel mesaj geldiğinde ve Topluluk işlemleri güncellendiğinde veya ilgilenmem gerektiğinde bu ikisi seçili. ama dediğim gibi tüm tikleri kaldırsanız bile telif yediğinizde 3.taraf çıktığında mail gelir.

Tikler olmasa da telif hakkında mail geldiği konusunda emin misin bak :)

yöntem basit arkadaşlar gelmiyrsa gelmesin
exel açdıgınız notların arasına birde kanaldaki videoların sayısını not edin kanala girmeden dışardan görebiliyorsun zaten. mesela yükledin 30 video linkle bakdın sayfanın video listesine 29 var işte ozaman anlarsınız neyin ne oldugunu. ayrıca bu işlemi ben hergün kanallarımın izlenim kontrolü için yaparsım sıkıntılı kanalı , izlenim almayan kanalı direk imha ederim.

telif mailleri kafasına göre geliyor bazen gelmiyor. bugün kontrol ettim tek tek 6 kanal telifli hiçbirine mail gelmedi.

Bazen gelmiyor, bazen yonlenmiyor,bazen çok sora geliyor tetikte olmak gerekli.ünlem olayinda özellikle videolarda ünlem yagiyor mail gelmemiş oluyor yada yonlenmemis

Son düzenleme:
Hayir telif maili gelmiyor eski kanallarda.ikinci kez basima geldi.

mobil mesaj

bazi kanallarda geliyo bazilarindo yok.en iyi yolu olusturdugunuz kanaldaki tum videolari bir playlist icinde toplayin.2-3 gunden bir playlisti acin "Deleted video" yazisi geldiyde demekki telif gelmis :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri