Youtube Manager Beta

Youtube Manager
Programın Ara Yüzü
yMr3JN.png

İndirme Yöneticisi
QAo78g.png

Programla alakalı görüş ve dilekleriniz için
skype =Ahmet.erken6
Programla alakalı bana feedback yapan arkadaşlara teşekkür ederim
[email protected] adresindende feedback verebilirsiniz
Program Tanıtım Videosu
Tanıtım Videosu
Devamı İçin bizden ayrılmayın :)
Aceleyle İndirme Linkini Koymayı unutmuşum :D
İndir
Virüs total Sonucu
O Uyarıyı login systeminden dolayı verdiğni düşünüyorum [MENTION=11620]era[/MENTION] isterse sourceyi gösterebilirim

Not: Geliştirme Ekibi için Eleman alımı Devam etmekte...

EY4Akz.png

hocam ya ben indirmeye basicam ama bi turlu gozukmuyor kuculmuyorda bi yardımcı olurmusuz :(

Şimdi bu videoda izlediğim verdiğim video linklerini indirdi.

bunu daha basit şekilde yapan programlar var zaten. İleride nereye gitmek düşüncesindesiniz?

Hocam programın yarısı benim başlat çubugu altında kaldı :D tam ekran da olmuyor ve altta indir butonu görünmüyor indiremiyorum :D

Hocam programın yarısı benim başlat çubugu altında kaldı :D tam ekran da olmuyor ve altta indir butonu görünmüyor indiremiyorum :D

aynı sorun bikac kiside daha varmış :) sabah güncelleme gelecek onla çözücez inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Peki yt to yt yaparken etiket açıklama k.resim ve ünlem olayı nasıl olacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim etiket açıklama falan onlar tamam k.resmide halledicezde ünlem olaynı daha önce araştırmadım yani normalde nasıl geçildigini bilmiyorum önce onu ögrenip sonra bota ögreticem

aynı sorun bikac kiside daha varmış :) sabah güncelleme gelecek onla çözücez inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

kardeşim etiket açıklama falan onlar tamam k.resmide halledicezde ünlem olaynı daha önce araştırmadım yani normalde nasıl geçildigini bilmiyorum önce onu ögrenip sonra bota ögreticem

Hocam ünlem olayı filtre ekleyerek geçiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri