Youtube mobilde reklam görünüyor mu?

• Kullanıcı kojoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kojoli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilindiği gibi youtube görüntülemelerinin ciddi bir kısmı mobilden yapılıyor ve bildiğim kadarıyla mobilde reklam görünmüyor. Ancak bu sabah telefondan youtubeye girdiğimde bazı videoların başında -video başlamadan- samsungun video reklamını gördüm.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizde durum nedir?

Üstad bu yeni bir şey galiba değil mi? Gerçi samsung video reklamından başka bir şey çıkmıyor. O zaman bu da bize kazanç getirecektir.

Evet yeni zaten google bunu duyurmustu gecen ay.Mobil'lerdede artik reklam gosterimi olacak vs diye kazanclarinizi artirmaniz icin vs diye.Yavas yavas faliyete geciriyorlar.Ayrica samsung degil her turlu reklam akisi mevcut benim baktigimda.

Evet yeni zaten google bunu duyurmustu gecen ay.Mobil'lerdede artik reklam gosterimi olacak vs diye kazanclarinizi artirmaniz icin vs diye.Yavas yavas faliyete geciriyorlar.Ayrica samsung degil her turlu reklam akisi mevcut benim baktigimda.

İyi o zaman. Muhtemelen bu yeni sözleşmede geçen AdMob muhabbeti oluyor. Haydi bakalım, hayırlısı. Sayfa TO oranlarını arttıracağını düşünüyorum.

Farkında değilsinizdir belki ama ortalama videoların yarısı mobilden geliyor. Hatta benim bazı çok izlenen videolarımda bu %85 e bile çıkıyor.

Mobilden maalesef reklam çıkmıyor(du). Bilmiyorum şu aralar bir iyileştirme var mı.

Muslera o duyuruyu yapıştırır mısın? Google bu konu hakkında "bazı telefonlarda çıkıyor bazxılarında çıkmıyor" diyordu en son. Benim en heyecanla beklediğim konu mobil reklamların düzenli şekle girmesi. Şu an sadece mobilin %10'una reklam izletebiliyoruz.

---------- Mesaj saat 10:34:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:33:19 civarında gönderildi. ----------

Trueview harici çıkmıyor sanırım hiç.

Arkadaşlar bilindiği gibi youtube görüntülemelerinin ciddi bir kısmı mobilden yapılıyor ve bildiğim kadarıyla mobilde reklam görünmüyor. Ancak bu sabah telefondan youtubeye girdiğimde bazı videoların başında -video başlamadan- samsungun video reklamını gördüm.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizde durum nedir?

Reklamlar akıllı telefondan görünüyor fakat diğer eski telefonlarda görünmüyor.

bende kendi açımdam bu konuya birkaç birşey yazayım .
birçok kanalımda mobil izlenme , normal izlenmeyle hemen hemen aynı yada daha fazla mobil izlenme var .
reklam çıkıyormu bilmiyorum fakat , aldığım oranlara bakılırsa , youtube bu olayı daha oturtamamış .
çünkü tıklanma oranlarım düşük .
normalde baktığımda reklam çıkıyor fakat , mobilde çıkmıyor olabilir .
inşallah birkaç aya kadar mobilde tüm reklamlar görünür .

Muslera hocam bu konuda yazmış , youtube bu konuda çalışmalar yapıyormuş.
bekliyorum , başka türlü bu tık oranları yükselmeyecek .

ohooo benim tel HTC SENSETİON bende subat ayından beri cıkıyodu reklam bı arkadas tel deıstırdı samsung s3 aldı onda cıkmıyo bu aralar bı hafta oldu en son bakalı yeni bir sey deil reklam cıkması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri