Youtube Ne Yapmaya Çalışıyor?

benim de 2-3 haftalık videolarıma ünlem gelmiş, hepsi 5000'in üstündeydi, bundan sonra böyle galiba 2-3 haftada bir video sileceğiz artık...

15 tane kanalimda , her kanalda 3-5 videoya gelmis , silin hemen unlemleri , yapacak birsey yok.

benim 2 saatten uzun videolarıma gelmiş sizinde öyle mi ?

Benim de 3 videoma bugün geldi. Bir aydır sorun yoktu. Madem sorun olacak neden başta yapmadılar. O kadar da izlenme almıştı videolar. Peki videonun kazandığı paralar siliniz mi analytic de

Sabah 5-6 gibi baktığımda hiçbir videomda ne ünlem ne telif ne 3.taraf ne dünya vardı.
13 gibi uyandım, Adsense'me bağlı bütün hesaplarımın para kazanması durdurulmuş, çok fazla 3.taraf global vs yediğimden dolayı, sanırım bugün çalışma başlattı.

Arkadaşlar özellikle 2014deki yüklediklerime gelmiş. Sizde de böyle mi?

benimde 2014 te yüklediğim videolar alabiliyormuşuz paraları

banada az önce baya hitli bir videoya ünlem geldi çok şaşırdım.

ünlem gelene kadar olan paraları alabiliyormuşuz

Bugün üç ünlem geldi. Acaba yine gelir mi :S Umarım sadece 2014 yüklemelerine olur. 2013e dokunurlarsa yanarız.

2013 yüklemelerine ünlem gelen yok değil mi?

Beyler video ünlem olunca mail geliyor mu, topu topu 6 saat uyudum ve hiç bir şey yokken, sabah bütün hesaplar para kazanmaya kapatılmış, acaba videolarıma ünlem geldi sonra bu yüzden mi para kazanma kapatıldı yoksa kanalda sıkıntılı video yokken birden böyle bir şey olması mümkün mü ? Alt kanallarımın hepsinin para kazanması kapandı ama gmaile bağlı ana hesabımın para kazanması aktif değildi ve şu anda onu aktif edebiliyorum, bu gmailimin ya da adsensemin sıkıntılı durumda olmadığını mı gösteriyor?

Beyler video ünlem olunca mail geliyor mu, topu topu 6 saat uyudum ve hiç bir şey yokken, sabah bütün hesaplar para kazanmaya kapatılmış, acaba videolarıma ünlem geldi sonra bu yüzden mi para kazanma kapatıldı yoksa kanalda sıkıntılı video yokken birden böyle bir şey olması mümkün mü ? Alt kanallarımın hepsinin para kazanması kapandı ama gmaile bağlı ana hesabımın para kazanması aktif değildi ve şu anda onu aktif edebiliyorum, bu gmailimin ya da adsensemin sıkıntılı durumda olmadığını mı gösteriyor?

! işareti geldiğinde mail geliyor

arkadaşlar banada geldi hemde özgün çalışmama rağmen 6 tane videoma geldi . bu nasıl oluyor anlamıyorum. Bir nevi yurtdışı magazin sayfam var kendime ait videolar var hep movie makerdan oluşturduğum kendim çektiğim felan. İçerik bana aittir olan yere uzun uzun yazdım herşey bana aittir diye bakalım dönüş ne olacak para kazanma soru işaretinde şu an.

youtube çok kazanmamızı engellemek için elinden geleni yapıyor. yeni bir yol buluruz hiç merak etme sevgili google amca :)

Arkadaşlar 6 tane kanalım var. Hiç birinde ünlem yok çok şükür. Toplam video sayısı 500. Yalnız az önce youtube kanallarıma girerken youtubede sunucu hatası aldım, ilk girişlerde girmedi 30 saniye sonra tekrar deneyin diye uyarı çıktı. Ama sonra girdim baktım sırasıyla bir sorun yok. Umarım sizinkiler de düzelir. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri