Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ama insanların emeklerini çalıyoruz.
keşke herkes bu düşüncede olsa geçen bi arkadaş yazmış işte 4 aydır uğraşıyorum kazanç. 0.91 tl ama devam edeceğim daha. kafa bu oldukça ileri gidilemez.
Resmen bize spam yapmamız için para ödeniyor.Herkes aradığı videoyu Youtube'de buluyor diyemi. yoksa yavaş yavaş özele yada özgüne mi geçiliyor?
İsteseydi her kanal açanlar için ön şartları olurdu.Atıyorum kanalın sizin oldugunu kanıtlmanız için legal herşeyi sorabilirdi.Bir web için adsense başvurusu yaptığınızda nasıl bekletip tüm bilgilerinizi kontrol ediyorsa hitlerinizle.Aynı şekilde kimlik doğrulamaları videolarınızı baştan incelemeleri vs vs.Buda ünlem vs gibi olaylara bile gerek kalmazdı.Ama adamlarında bildiği var.Yoksa bu kadar reklamı nerede yayınlatacaklar?Politikalarını tam olarak çözmek bazen zor oluyor.
4 aydır 0.91 tl kazandıysan bence sen başka sektöre yönel.Hiç tecrübe kazanamışsın.
onu kendim için demedim.. ayrıca ben 2 ayda 22 bin tl kazanmış birisiyim. lütfen anlayarak okuyun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.