Youtube neden spamı bitirmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spamdan para kazanan mı kalmış bu devirde aaaa aaa çok ayıp :D :D

Heni Hazbay artık kanallarını kapatıyoruz sıfıra indireğiz diyor siz spamı neden bitirmiyolar diyosunuz.

spam çalışmıyorum beceremiyorum . youtube kalitesizce spam yapanı bitirmeye çalışıyor. diğerleri zaten kaliteli spamla daha fazla kazandırıyor youtubeye...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] x5 = mnote:p

spam bitmez uğraşı fazlalaşıyor sadece

Youtube neden spamı bitirmiyor ? [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bitti demeden bitmeyecek .. :D

Youtube bundan 3-4 sene önce dakikada 150 bin video işlendiğini açıklamıştı.Yani bunları tek tek ellemenin mümkün olamayacağını belirtmişti.

Spamı yavaş yavaş bitiriyor, bitirmezse zaten sonu hotfile gibi kapanmak olur, amerikada yargıçlar yüklenen içerikler sebebiyle youtube u suçluyor.

Spamı yavaş yavaş bitiriyor, bitirmezse zaten sonu hotfile gibi kapanmak olur, amerikada yargıçlar yüklenen içerikler sebebiyle youtube u suçluyor.

onu hiç sorma hocam yav,o iştende iyi para kazanıyorduk ve çok iyi hatırlıyorum işte herkes diyordu bu iş hayatta bitmez,bu adamların önünü kimse alamaz diye ama bi anda kim var kim yok sildi süpürdüler.bu hotfileda da 800 küsür $ param kalmıştı en son :)

Spam internet ortamısında'da youtube gibi ortamlarda asla bitemez neden derseniz bu siteler okadar büyükki ben şuna benzetiyorum bu olayı google balıkçı bizde balık olalım balıkçı sürekli balık avlar ama denizdeki tüm balıkları avlamanın bitirebilmenin imkanı varmı ? bu da öyle balıkları avlıyacak evet ama kurnaz balıkları asla avlıyamıyacak googlenin attıgı oltanın tuzak oldugunu anlayanlar ayakta her zaman kalır :) biraz değişik benzetme oldu ama olay kendimce böyle yorumladım yani işin özü her konuda pro çalışın artık pro çalışanlar'a yer var onların bitirmek istediği spam değil işin dozunu kacıran amatör spamcılar bizim ilk basladıgımız zaman 3 sene olacak neredeyse belli ölçülerde ozamanda spama düşme durumu oluyordu tabi bu kadar değil ozaman ilk zamanlarda bu işi 100 yapan carsa bugun 5000 var bu rakamı azaltmak gerekiyorki yoksa baş edemez belli ölcülerde kaliteli çalışan spamcıları google sever ama proo spamcıları sizde onlardan olun için her zaman rahat olun dediğim gibi youtube koca bi okyanus illaki kendinize göre bi liman bulursunuz sadece hatalarınızı yaptıklarını gözlemleyin en önemlisi arkadasların tecrübelerinide öneri olarak kendınıze katın

tamamen nasıl bitsin hocam günde milyar yakın video yükleniyor bunlar hep botlar kontrol ediyor botda insan değili eski video bakıyor yeni video adam küçültüyor çerçeve ekliyor aynı video olmadığını algılıyor bot ama min seviye indirilir video yükleme limit koyar günde 100 video veya farklı önlemler ama neden yapsın her reklam gösterimine şirketlerden para alıyor ayrıca yakında bloke artırcaklar o parada şirkete kalacak neden sıfırlasınlarki ama biraz çeki düzen vermeliler yoksa çöplük olacak

youtube diyorki spam çalışırsanız rahat oturamazsın paranızı rahat alamazsınız içinizde hep kuşku olur 1 yıl içinde yaptığı yaptırımlar bunun kanıtıdır kişinin benliğine işliyorlar kişiyi özgüne yöneltip özgün kısmı çoğaltıp aynı oranda spamı azaltıyor dengelemeye çalışıyorlar

istese anında bitirir çok basit para kazanmayı kapatır anında , para kazanmak için kanal uzun kontrollerden geçer sadece 1 kanalı para kazanmaya açabilirsin böyle şeyler geliştirir. Ama adamlar yapmıyor para kazanmayı açıyorlar ama para ödenme kısmına girince ya partner bloke koyuyor ya adsense bir şeyler kurcalıyor , en fazla 1 2 sene içinde yapacak bunu bence artık internette takılıpta youtube işine girmeyen yok. Partnerlerin para kazanmaları açılmayacakmış 1 ay sonra yavaş yavaş hazırlık yapıyorlar her sene bir şey çıkartıyorlar.Önceden partnerlerin paraya bloke koyma olayı yoktu 2014de çıktı bu olay sonra adsense bu aralar paraya el koyuyor hesap banlıyor falan.

Kim ne derse desin kalitesiz spam bitecek bir gün hatta dizi film işleri bile bitecek bütün şirketler bu işe girmeye başladı.

daha yutupdan bihaber olan insanlarvar

ve yutupda onceden resmi dizi kanalları varmıydı tabikide yoktu bu spamcılar sayesinde oldu adam millet yuklicene ben yuklerim diyor mesela

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri