Youtube Olmasa Ne Yapardınız?

• Kullanıcı chorock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chorock

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Hayatınızda şuan youtube olmasa ne yapardınız? Kimisi için ana gelir kaynağı, kimisi için hayallerinin dayanağı youtube'un yokluğunu düşündünüz mü hiç?

Ben başlayayım. Yine makine mühendisi olarak mesleğime devam ederdim fakat mesleğimden kazandığımdan fazla parayı imkanı yok bu kadar kolay kazanamazdım. Yani kapitalist sistemde köleliğe devam.

gözümüz yok ama nasıl kazanıyorsunuz bukadar ya. ben 6 ayda hesapladım 500 tl yi geçememişim. ama kanallarım kapandı hep bu ay kapanmalar azaldı biraz umutluyum.

restorana komiliğe gitmiş olurdum şu anda
sabah 8 akşam 12

gözümüz yok ama nasıl kazanıyorsunuz bukadar ya. ben 6 ayda hesapladım 500 tl yi geçememişim. ama kanallarım kapandı hep bu ay kapanmalar azaldı biraz umutluyum.

Valla hocam benimde 15 kadar kanal oldu kanallar günlük 1'er dolar verse sevinecem ama oda olmuyor. Neyse diyorum 100 kanal edeyim bari günlük 0.30 dolar kazansalar 30 dolar eder günlük. Bir kanalım 1 günde 21 dolar verdi bi umutlandım sonraki gün 3 dolara düşmüş :S

Avm'de telefon almak için aylık 450 liraya sigortasız çalışırdım ne yapacaktım ) Şimdi gidip avm'yi alma planlarım var :)

Edit: Şaka şaka karnımızı doyurak yeter :)

Valla hocam benimde 15 kadar kanal oldu kanallar günlük 1'er dolar verse sevinecem ama oda olmuyor. Neyse diyorum 100 kanal edeyim bari günlük 0.30 dolar kazansalar 30 dolar eder günlük. Bir kanalım 1 günde 21 dolar verdi bi umutlandım sonraki gün 3 dolara düşmüş :S

var bu işin bi taktiği ama öğretmiyolar. haklılar da kendilerine göre saygı duyarım:)

Youtube Kazanc konusunda actigim,bu bilgi paylasim forumuna hepiniz hosgeldiniz dostlar.

Bu forumda birlikde paylasarak,dostlugumuzu,muhabbetimizi artirarak nice kazanclara diyorum.

Hosgeldiniz,Sefa getirdiniz..

Hocam nereden mezunsunuz ve mesleği bıraktınız mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

var bu işin bi taktiği ama öğretmiyolar. haklılar da kendilerine göre saygı duyarım:)

O değil millet anlatıyor şöyle çerçeve koy bunu yap şunu yap bi çerçeve koyuyom film izlenmiyor resmen ama gene de dünya engeli geliyor. Ben anlamadım bu işi valla. Neyse biz az kazanalım çok kanalla kazanalım başka türlü olmayacak.

örgü örerdim sanırım :) bazen forumda anketör olduğuna gerçekten inanmaya başlıyorum

Youtube olmasaydı, internetten para kazanma ile ilgili konular okumaya devam edip muhtemelen hiçbir şey kazanamadan zarar edip duracaktım. Bu forum sitesine rastlayana kadar hiçbir şey kazanamadım. Youtube hızır gibi yetişti.

herkesin kanali kapaniyor kanali kapanmayan yoktur 20-30 kanal ile calisan var 5 tanesi gitse yine kosede kanalin oluyor kanallar kapandikca yenisi acacaksin ha kolaymi para kazanmak kolay degil emek verceksin ugrascaksin esleseni dunya engeli cok geliyor videolari o eslesen felan gelen videolar nasil sorunsuz eslensen den gecerim ona kafa yorcaksin bi video yukleyince eslesen verdi diye birakmaycaksin rengiyle effect verceksin cerceve ile felan gecmeye caliscaksin istedigini kazanmak icin ugras gerekiyor uzun videolar yuklmeye caliscaksin

Sanırım hala Java ile uğraşıp Android için bir şeyler kodlayıp, AdMob koyup para kazanmaya çalışırdım :)

İşten güçten fırsat buldukça yt ile uğraşıyorum olmasaydı sosyal hayatım daha iyi olurdu asıl işimden kazandığım Allaha şükür yetiyodu zamanımda oluyodu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri