Youtube Onay Programı (Youtube Certified Program)

• Kullanıcı weberesice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

weberesice

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Youtube'a destek için attığım formlara yanıt olarak gelen maillerde şöyle imza tarzı bir yazı gördüm ki muhtemelen sizlerde görebilirsiniz:

Please take advantage of our online YouTube Certification Program and become a YouTube certified expert! Sign up here!The deadline for registering for the next month is on the 25th of the previous month. For instance, if you want to register for September, you need to sign up latest on the 25th of August.

Yani Youtube Onay Programı adı altında her ay gerçekleştirilen bir kurs programı var, videolarla falan birşeyler öğreniyorsunuz ve bunun sonunda 100 soruluk bir sınavdan bahsediliyor. Ben şimdi bu kursa başvurdum. Ve de kullanım sözleşmesi falan imzaladım online olarak.

Sözleşmede bolca bizim şu merak ettiğimiz onay rozeti konusu geçiyordu. Acaba bu programı başarı ile bitirebilirsek rozet almamızı sağlar mı?

Bu kursu daha önce gören duyan, kaydolan, bitiren arkadaşlar oldu mu? :)

Destek icin attiginiz formlarda, ytpara konulari var mi ? :) Merak ettim acikcasi.

Ne tür formlar gönderiyordunuz? Anket tarzinda mi? yoksa aciklarla alakali mi?

Yok be kardeşim, Destek Formu yani Youtube yardım bölümünde aradığını bulamayınca Bize Yazın gibi bir bölüm var. Youtube partnerliğe girmeye çalışıyorum birkaç gündür onunla ilgili yazışmalar oldu.

Buradaki durumları/arkadaşları ispiyonladığımı falan mı düşündün artık anlamadım ama neyse :)

Konumuz Youtube onay programı kursu ve Onay rozeti :rolleyes:

Yok be kardeşim, Destek Formu yani Youtube yardım bölümünde aradığını bulamayınca Bize Yazın gibi bir bölüm var. Youtube partnerliğe girmeye çalışıyorum birkaç gündür onunla ilgili yazışmalar oldu.

Buradaki durumları/arkadaşları ispiyonladığımı falan mı düşündün artık anlamadım ama neyse :)

Konumuz Youtube onay programı kursu ve Onay rozeti :rolleyes:

Bildigim kadatiyla, onay rozeti google+ sayfayi adres onaylamasiyla ile alakali, ya da web site onayiyla falan yapilabiliyor.

Bildigim kadatiyla, onay rozeti google+ sayfayi adres onaylamasiyla ile alakali, ya da web site onayiyla falan yapilabiliyor.

Evet hem Youtube kanalında hem Google+ profilinde çok fazla abone, izlenim olması, İlişkilendirilmiş web sitesi falan olması gerekiyor diye biliyoruz ama bu Kurs programını ilk kez gördüm.

Resmen bir hizmet sözleşmesi imzaladım ve içerisinde bu onay rozeti konusu bolca geçiyor. Bununla alakalı bir durum ama tam çözemedim yani. Kurs bir daha ki ay başlıyor. Ne olacak bakalım göreceğiz. Daha öncesinden gören uygulayan arkadaşlar oldu mu onu merak ettim :)

You Tube Partnerligi benimde istediğim bir konu; Bununla ilgili ôzgûn kanalimi yavaş yavaş ilerletiyorum; Ama cok kolay olmuyor acikcasi; Elde ettiğiniz bilgileri burada paylasirsaniz, cok iyi olur; kolaylıklar diliyorum;

Bugün, başvurduğum Youtube Onay Programından davet gelmiş. Online bir kurs ve sonunda sınav var. Ama biraz uzun. Artık birkaç gün ya da hafta sonra tamamlarım :)

Onay rozetini alabilmek için bu kursun başarıyla tamamlanması gerek falan yazıyordu. 100 soruluk sınavın en az 75 sorusu doğru olmalıymış

Ads_z.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri