Youtube Özgün kanalımı durduk yere kapattı

severall

Kayıtlı Üye
Kanal az evvel askıya alınmış topluluk kurallarını ihlal ettiği için... Sebep gösterdikleri videoda aykırı hiçbir durum yok bunu nasıl kanıtlayabilirim ? O kdar uğraş 6 ay emek ver gelsin sebepsiz yere kapatsınlar

Yardım edebilecek birileri var mı ? Videoda hiçbir şey yok akıl mantığım almıyor

Mail attım şöyle bir cevap geldi
Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

Şifrenizi unuttuysanız, lütfen sıfırlamak için şu bağlantıyı izleyin: http://www.youtube.com/account_recovery

Ama kanal hala askıda yardım edebilecek var mı ?

Son düzenleme:
Kanal az evvel askıya alınmış topluluk kurallarını ihlal ettiği için... Sebep gösterdikleri videoda aykırı hiçbir durum yok bunu nasıl kanıtlayabilirim ? O kdar uğraş 6 ay emek ver gelsin sebepsiz yere kapatsınlar

Yardım edebilecek birileri var mı ? Videoda hiçbir şey yok akıl mantığım almıyor

itiraz edin hani kanal kapanınca bir sayfaya yönlendiriyor ya oradan itiraz edebilirsiniz yararlı olur mu bilemem

itiraz edin hani kanal kapanınca bir sayfaya yönlendiriyor ya oradan itiraz edebilirsiniz yararlı olur mu bilemem

Pek ilgileneceklerini sanmıyorum o kadar uğraş biri şikayet etsin herşey çöpe gitsin

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız hocam.

Nasıl detaylı bilgi hocam özelden yazayım

benimde çok önemli bi kanalım gitmişti 1 hafta önce. Hatta topluluktan kapanan başka kanallarımda oldu.

Ve bi konu açmıştım 500k aboneli özgün kanal kapandığını gördüm(kanal benim değil). Bu flag işi iyice can sıkmaya başladı.

hocam ozgun diyorsanız açtırabilirsiniz o kanalı bu forumdan 1kaç kişi açtırdı tanık oldum.

Ben açtırmıştım hocam.
Özgün kanalım spamdan kapanmıştı.
Mail attım yaptığınız etik değil, yakışmıyor. Lütfen tekrar inceleyip açın dedim şu kuralları ihlal etmişsiniz diye cevap geldi.
Ben de tekrar hayır o kurlların hiçbirini ihlal etmedim, youtube örünmceklerinin hatasının biletini bana kesmeyin deyince durumu inceleyip gerçekten de hatalı olduklarını anlayınca açtılar kanalı.

Ben açtırmıştım hocam.
Özgün kanalım spamdan kapanmıştı.
Mail attım yaptığınız etik değil, yakışmıyor. Lütfen tekrar inceleyip açın dedim şu kuralları ihlal etmişsiniz diye cevap geldi.
Ben de tekrar hayır o kurlların hiçbirini ihlal etmedim, youtube örünmceklerinin hatasının biletini bana kesmeyin deyince durumu inceleyip gerçekten de hatalı olduklarını anlayınca açtılar kanalı.

Nereye mail attınız ?Gelen maile mi cevap attınız hocam ? Ne kadar süre sonra cevap geldi ?
Bir yardımcı olursan sevinirim

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

hocam ozgun diyorsanız açtırabilirsiniz o kanalı bu forumdan 1kaç kişi açtırdı tanık oldum.

Youtube yetkililerine ulaşmak çok zor gibi ulaşabilsem halledebilirim belkide ulaşmak zor sağol yorumun için

özgünde slayt mı yoksa görüntülü sesli canlı kanlı videoda mısın

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

Şifrenizi unuttuysanız, lütfen sıfırlamak için şu bağlantıyı izleyin: http://www.youtube.com/account_recovery

Şöyle bir mail geldi fakat kanal hala askıda bir yardımcı olabilir misiniz anlayamadım

özgün yanında o pc , sunucu yada herhangi bir sistemden spam yaparsanızözgün kanalın da spam algılanır.. sen artık yt için spamer den başka bir kimliğe bürünemezsin neden dersen kapatma maillerinde birdaha asla google ürününe erişemezsiniz yazısı buna istinaden söyleniyor özgün videonda olsa mimlendin ilkesinde ilerliyorlar. bunu yapıyorsun demiyorum ama eger yapılırsa diye söylüyorum. ayrıca bende en az spam olarak kapanan 15 kanalımı açtırdım aralarında 2 de özgün yaptıgım kanalda dahil ama bir zaman sonra gene kapanacagına eminim.

mailde açıldı diyorsa tekrar cevap verin açılmadı diye. sonuçta her türlü 1-0 öndesiniz çünkü cevap olumlu gelmiş. O kadar da vurdumduymaz değiller. Benim de kapanmıştı ve mail sonrası açıldı.

özgün yanında o pc , sunucu yada herhangi bir sistemden spam yaparsanızözgün kanalın da spam algılanır.. sen artık yt için spamer den başka bir kimliğe bürünemezsin neden dersen kapatma maillerinde birdaha asla google ürününe erişemezsiniz yazısı buna istinaden söyleniyor özgün videonda olsa mimlendin ilkesinde ilerliyorlar. bunu yapıyorsun demiyorum ama eger yapılırsa diye söylüyorum. ayrıca bende en az spam olarak kapanan 15 kanalımı açtırdım aralarında 2 de özgün yaptıgım kanalda dahil ama bir zaman sonra gene kapanacagına eminim.
Tek kanal çalışıyorum sağol yorumun için hocam
mailde açıldı diyorsa tekrar cevap verin açılmadı diye. sonuçta her türlü 1-0 öndesiniz çünkü cevap olumlu gelmiş. O kadar da vurdumduymaz değiller. Benim de kapanmıştı ve mail sonrası açıldı.
Yazdım tekrar ama hala açılmadı kanal
Merhaba hocam nereye mail attınız acaba?
Kanala girmeye çalıştığımda karşıma gelen yazıya yanıt verip gönderdim

Hala açılmadı kanal bu durumu daha önce tecrübe eden arkadaşlar var mı ? Ona göre yeni kanal açıcağım böyle boşta kaldık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri