Youtube P*rnografiye izin vermeye başladı

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

baris13

Kayıtlı Üye
Sanıyorum ki sistemsel bir hatadan dolayı bir yanlışla karşılaştım.

Hata da Youtube'un kendisinin açıklaması mevcut direk ve bu açıklama da youtube aynen böyle yazmış.

'' P*rnografi videoları bu tarz videolara örnek videolardır. ''

Tabii sadece bu değil , iki üç başlık daha vermiş ve bu tarz videoları o içeriklere örnek olabilecek videolar olarak tanımlamışlar.

Bir yorum yada sıkça sorulan sorular vb. gibi bir yer değil.

Direk diyorlar ki '' abcd tarzı videoları üretenlere abcd video üreticisi denir. Araba kazaları , teknoloji haberleri ve p*rnografi bu tarz videolara örnek olabilir. '' diye devam ediyor.

Tabii salladım üstte ki kısımları ama içerik böyle.

Ekleme 20:04

Youtube'un Eğlence kategorisinin açıklama kısmı.
Anasayfa da Spor,Eğlence,Yaşam tarzı gibi kategoriler çıkar tıklayın eğlenceye sonra hakkında kısmına tıklayın bakın

Buyrun bakın :

https://www.youtube.com/channel/UCi-g4cjqGV7jvU8aeSuj0jQ/about?disable_polymer=1

Nedir düşünceleriniz birilerimi yazmıştır yoksa Youtube'un hatası mı

Son düzenleme:
Evet hocam.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene önce falan brazzersi spamlayanlar vardı, kanal kapandıktan sonra parayı alabilme dönemlerinde. 1 hafta milyon izletip kanallar kapanıyordu. Hala vardır belki

Öyle birşey yok, videolara zaten +18 gelir kısıtlama alır.
Reklam çıkmaz, Yt botları algıladığı zamanda spamdan uçar zaten kanal.
Yani adult vs atsada insanlar şu saatten sonra iş yapmaz zaten.

var ama para kazanılmıyor topluluktan gümlüyor. ecchilerde olduğu gibi.

Konu sahibi bile inanmadan açmış konuyu bence. Kendi sitesinde böyle bir yazı yazsa, reklam der bakmazdım bile. Garip. :D

malum içerikleri editleyip 1-5 dakika arasında değişiklik gösteriyor , video icerisinde uygunsuz sahneler yok. Bu yöntemle para kazanan kanalla karşılaşmıştım

Konu sahibi bile inanmadan açmış konuyu bence. Kendi sitesinde böyle bir yazı yazsa, reklam der bakmazdım bile. Garip. :D

:)

Youtube anasayfaya gidin. Eğlence , yaşam tarzı gibi kategoriler vardır. Kategorilerden eğlence seçin. Eğlence videoları çıkar , hakkında kısmına tıklayın.

https://www.youtube.com/channel/UCi-g4cjqGV7jvU8aeSuj0jQ/about?disable_polymer=1

Youtube kendi yazmış diyorum, kaynak diyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 15:58 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Öyle birşey yok, videolara zaten +18 gelir kısıtlama alır.
Reklam çıkmaz, Yt botları algıladığı zamanda spamdan uçar zaten kanal.
Yani adult vs atsada insanlar şu saatten sonra iş yapmaz zaten.

[MENTION=44072]baris13[/MENTION] kaynak ?

Kaynak youtube kendisi yazmış

Başlayıp kanalı ceza yiyenler buyrun bunu göstersin kanıt olarak ' siz kendiniz eğlence sektörü konularında p*rnografi bu konulardan biridir ve bu videolara örnektir ' demişsiniz diye

Son düzenleme:
İlk mesaja ekledim pm geliyor sürekli link verir misiniz diye, nedir konu hakkında ki düşünceleriniz birileri mi yapmıştır ?

türkçe ye çeviride sıkıntı çıkmıştır

Eğlence - Vikipedi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Eğlence
Eğlence, insanların boş vakitlerini keyifli şekilde geçirmek için yaptığı çeşitli faaliyetler. Eğlenceli yapımları üreten ekonomik sektöre ise eğlence sektörü denir. Bir komedi filmi, spor karşılaşması veya *****grafi eğlence sektörü ürünlerine örnek olabilir. Bir filmin veya görselin eğlenceli yapım olabilmesi için ön koşul yapımın ...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
P*rnografi derken sizin anladınız gibi tamamen +18 videolardan bahsetmiyor. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.

Metnin ingilizcesi:Entertainment is a form of activity that holds the attention and interest of an audience, or gives pleasure and delight. It can be an idea or a task, but is more likely to be one of the activities or events that have developed over thousands of years specifically for the purpose of keeping an audience's attention. Although people's attention is held by different things, because individuals have different preferences in entertainment, most forms are recognisable and familiar. Storytelling, music, drama, dance, and different kinds of performance exist in all cultures, were supported in royal courts, developed into sophisticated forms and over time became available to all citizens. The process has been accelerated in modern times by an entertainment industry that records and sells entertainment products. Entertainment evolves and can be adapted to suit any scale, ranging from an individual who chooses a priva...
This channel was generated automatically by YouTube's video discovery system.

Yt nin böyle bir şeye izin vermesi inanmak bana göre akıl tutulmasıdır

Son düzenleme:
açıklamanın olduğu sayfada iken dili ingilizce yaptığınızda farklı ve içinde o kelime geçmeyen bir açıklama geliyor. Sanırım türkçeye çeviren elemanın kafa başka bir yerdeymiş.

P*rnografi derken sizin anladınız gibi tamamen +18 videolardan bahsetmiyor. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.

Metnin ingilizcesi:Entertainment is a form of activity that holds the attention and interest of an audience, or gives pleasure and delight. It can be an idea or a task, but is more likely to be one of the activities or events that have developed over thousands of years specifically for the purpose of keeping an audience's attention. Although people's attention is held by different things, because individuals have different preferences in entertainment, most forms are recognisable and familiar. Storytelling, music, drama, dance, and different kinds of performance exist in all cultures, were supported in royal courts, developed into sophisticated forms and over time became available to all citizens. The process has been accelerated in modern times by an entertainment industry that records and sells entertainment products. Entertainment evolves and can be adapted to suit any scale, ranging from an individual who chooses a priva...
This channel was generated automatically by YouTube's video discovery system.

Yt nin böyle bir şeye izin vermesi inanmak bana göre akıl tutulmasıdır

P*rnografinin ne anlama geldiği çok açık ve net. Tek bir anlamı vardır.

Tabii ki Youtube'un bunlara izin verdiğini kimse düşünmüyor, başlık dikkat çekmek için yaptığımız taktiklerden biri. P*rnografinin hem Ingilizce hem de türkçe de ne anlama geldiğini farklı kaynaklardan araştırarak öğrenebilirsiniz ''sizin düşündüğünüz anlamda kullanılmamış '' demişsiniz. Tabii ki düşündüğümüz anlamda kullanılmış sadece Ingilizce sayfasını da incelediğimde yer almayan bir tabiri türkçeye çeviren bir kişi böyle çevirmiş. Çünkü hiç bir spinner veya translate , olmayan bir kelimeyi türkçeye p*rnografi diye çevirmez.

Zaten konuda da onu soruyorum sizce birileri mi yaptı yoksa sistemsel bir hata mı diye ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri