Youtube Para Kazanma Açma (Çözüm)

bi dakka bencede kimse sevinmesin. şimdi fark ettim. adamların zaten ülke sorunu yok. burda alt kanalın para kazanmasını açmayı anlatmış. onlar direk yine para kazanması açılan kanaldan giriyorlar. yani siz yada ben tr den girdiğimiz zaman account monetizion kısmına yine tr formuna atıcak her türlü başka yolu yok gibi duruyor..

vietnamda para kazanma acilmiyor direkt olarak..

Bu adam ne yapiyor ben hic birsey anlamadim, cok hizli yapiyor.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]

Vietnam'da Turkiye gibi para kazanmasi direkt olarak acilmaz.

Country%2Bbox.png

düzelicekmiş sabırlı olun

bir yol bulunmasi lazim :(
Youtube bir rahat durmuyor yerinde arkadas.

belkide adam amerika olarak açtı gmaili :)

hacı bu resmi nerden buldun. olay tamda bu biliiyomusn para kazanma ayarları linkine girdiğin zaman dün, kanal daki bu kısma yönlendiriyordu.

https://productforums.google.com/fo...g;context-place=forum/monetization-on-youtube

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

belkide adam amerika olarak açtı gmaili :)

hacı bu resmi nerden buldun. olay tamda bu biliiyomusn para kazanma ayarları linkine girdiğin zaman dün, kanal daki bu kısma yönlendiriyordu.

https://productforums.google.com/fo...g;context-place=forum/monetization-on-youtube

Eski mail ile denedim olmuyor ama sıfır maille sorunsuz para kazanma açıldı.

adsense e girdim ve pininiz oluşturuldu gördüm,para kazanma sorunu ile bağdaştırınca yüzümde çocuksu bir tebessüm oluştu ve bundan bile umut çıkarabildim :)

Kanalın birinde abouttan ülkeyi amerika yaptım ama yine ülke değiştirin diyor

biri Allah rizasi icin 1. dk dan sonra neler dondugunu bana bi aciklasin.

Adam alt kanal olusturdu my business'tan sonra o alt kanala girmedi, ana kanalin ayarlarindan para kazanmayi acti.. Aynisini yapiyorum olmuyor.. Cozemedim gitti.

Bu yöntemle eski veya yeni açılmış Alt kanalların para kazanması açılabiliyor az önce denedim. Her kanalımda 5 adet alt kanal mevcut. Dün açılmıyordu şimdi açmayı başardım bu yöntemle. Eski para kazanması açık olmayan anakanalın para kazanmasını açmakla alakası yok bu videonun. Alt kanal çalışanların işine yarar ancak.

bence boşa uğraşıyorsunuz,güncelleme problemi bitince herşey normale dönecek...

Bu yöntemle eski veya yeni açılmış Alt kanalların para kazanması açılabiliyor az önce denedim. Her kanalımda 5 adet alt kanal mevcut. Dün açılmıyordu şimdi açmayı başardım bu yöntemle. Eski para kazanması açık olmayan anakanalın para kazanmasını açmakla alakası yok bu videonun. Alt kanal çalışanların işine yarar ancak.
Nasıl açılıyor hayrına bi anlatsan ?
Ülke değiştirmeden sadece ana kanalın google plus sayfasını alt kanala taşıyınca mı açılıyor yani ?

Edit: Ana kanal oluşturmadan google plustan alt kanal açıyor adam, sonra alt kanala giriş yapmadan ana kanal kısmından para kazanmayı açıyor ve sonra ana kanal oluşturup ana kanalı alt kanala taşıyor. Benim anladığım bu. Deniyorum bakalım

Son düzenleme:
Nasıl açılıyor hayrına bi anlatsan ?
Ülke değiştirmeden sadece ana kanalın google plus sayfasını alt kanala taşıyınca mı açılıyor yani ?

Hocam öncelikle anakanala bir tane veya açabildiğin kadar altkanal aç ne kadar kullanacaksan o sana kalmış.

1-)Anakanala giriş yap.

2-)Ardından https://www.youtube.com/account_transfer_channel bu sayfaya gel.

3-)"İstediğiniz sayfayı veya profili seçin" diye mavi buton var altta ona tıkla.

4-) Altta çıkan altkanalların birine tıkla. Sonra uyarı gelecek kırmızı butonlu "Kanalı sil"e tıkla.

5-) Ardından Mavi "Kanalı Taşı" butonuna tıkla. Tekrar aynı buton gelecek tekrar tıkla. Ardından "Tamam" butonuna tıkla.

Sonra https://www.youtube.com/features bu sayfaya gelerek alt kanalın para kazanmasını aç bu kadar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri