Youtube Para Kazanmaya Uygun Kanal+Gmail Satışı

• Kullanıcı soner67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satın alanlar tecrübesini yazsın. bana oldu herkesin de başına gelsin mantığı gütmeyelim lütfen.

cevapları yes or no şeklinde cevaplar mısınız?

1. her bir gmail farklı ip den mi açıldı ? yes or no
2. her gmail de ayrı telefon numarası mı girilmiş? yes or no
3. bi kere girilen telefon numarası diğer mailde de kullanıldı mı ? yes or no
4. gmaillerde kayıtlı ülkeler sabit mi yoksa değişken mi? yes or no
5. gmailler bizzat gelen sms le onaylandı mı? yes or no
6. bir gmail diğerinde ikincil mail olarak mı yazıldı. mailler arası bağlantı var mı? yes or no
7. gmaillerin oluşturma tarihleri nedir. hepsi aynı gün mü? yes or no
8. gmailler arasında kaç gün fark var oluşturma tarihi açısından ?
9. bir gmail hesabı youtube spam banned dan kapanırsa diğerleri de banlanıyor mu? yes or no

satın alanlar tecrübesini yazsın. bana oldu herkesin de başına gelsin mantığı gütmeyelim lütfen.

cevapları yes or no şeklinde cevaplar mısınız?

1. her bir gmail farklı ip den mi açıldı ? yes or no
2. her gmail de ayrı telefon numarası mı girilmiş? yes or no
3. bi kere girilen telefon numarası diğer mailde de kullanıldı mı ? yes or no
4. gmaillerde kayıtlı ülkeler sabit mi yoksa değişken mi? yes or no
5. gmailler bizzat gelen sms le onaylandı mı? yes or no
6. bir gmail diğerinde ikincil mail olarak mı yazıldı. mailler arası bağlantı var mı? yes or no
7. gmaillerin oluşturma tarihleri nedir. hepsi aynı gün mü? yes or no
8. gmailler arasında kaç gün fark var oluşturma tarihi açısından ?
9. bir gmail hesabı youtube spam banned dan kapanırsa diğerleri de banlanıyor mu? yes or no

Hocam benden kaynaklı bir sebepten ötürü kanallar kapanırsa yenisini veriyorum ya da para iadesi yapıyorum.Kimseyi mağdur etmem merak etmeyin.

1-) Hepsi farklı ip ile açıldı.
2-)Hayır.Zaten bir telefon numarası ile sınırlı sayıda hesap onaylanabiliyor.
3-)Evet.
4-)Amerika-İngiltere
5-)Evet(Başka doğrulama yolu yok galiba :D )
6-)Kesinlikle hayır.
7-)27.08.2013
8-)0
9-)Böyle bir şey söz konusu bile değil.

Hocam benden kaynaklı bir sebepten ötürü kanallar kapanırsa yenisini veriyorum ya da para iadesi yapıyorum.Kimseyi mağdur etmem merak etmeyin.

1-) Hepsi farklı ip ile açıldı.
3-)Evet.
4-)Amerika-İngiltere
6-)Kesinlikle hayır.
7-)27.08.2013
8-)0
9-)Böyle bir şey söz konusu bile değil.

1-hepsi farklı ip ile açıldı
olması gereken de bu. güzel.

bu demek oluyor ki bi tel numarası ile sınırı ne ise o kadar diyor ki benim bildiği sesli onaylama için 5 . aynı tel ile açılmış 5 gmail kanalından biri spam den kapatılırsa diğer 4 ü de 1 gün içerisinde kapanıyor. TOPLU BAN BU YÜZDEN OLUYOR:

3-)3-)Evet.
yeni aynı tel ile 5 tane gmail onaylanmış. madde 2 ile aynı sonuç TOPLU BAN

4-)Amerika-İngiltere
gerçi bi şey değişmez. ama olayın türkiye ile ilgili olmadığı ortaya çıkıyor ki burnuma bazı kokular geldi.

kokular arttı.

6-)Kesinlikle hayır.
cevap evet olsa idi bu da madde 2 gibi TOPLU BAN sebebiydi.

7-)27.08.2013
yani aynı gün açılmış seri mailler TOPLU BAN allahım emri oldu.

8-)0
madde 7 ile aynı şey yani. sonuç TOPLU BAN

9-)Böyle bir şey söz konusu bile değil.[/QUOTE]
işte bu yalan. Cevap ayen beyan EVET olacaktı.
TOPLU BAN KAÇINILMAZ

amacım ormana girip ağaç baltalamak değil.

1- 30 kanalım banlandı gösterecem ben sana youtube
2- o kadar kanal varken youtube beni gözüne kestirmiş tüm kanallarım banlandı.
3- youtube türkleri sevmiyor. yakında türk kanalların hepsi kapatılacak
4- bu gidişle youtube türkiyeden girenlere para kazandırmayacak. yasaklanacak

veyahut

1- dolandırıldım
2-sahtekar
3- paramı geri ver
4 tüm emeklerim bu adam yüzünden gitti

şeklinde türevleri mevcuttur ytpara da diğer başlıkları siz tahmin edin.
şeklinde ytpara gereksiz konu başlıkları ile çöpe olmasın , insanların emekleri boşa gitmesin , kimse hayat tacirliği yapmasın. kimse dolandırılmasın

Hocam siz işi bilmiyosanız ben ne yapabilirim.Benim açtığım kanallar ve gmailler KA-PAN-MAZ!!!

Kapanmama garantisi veriyorum ama güvenmeyenler olabilir onun içinde kapanan kanalların yerine yeni kanallar veriyorum yada para iadesi yapıyorum.

Bi taktiğimiz olmasa,sizin gibi bodoslama mail+kanal açıp burda satmam heralde.

gmail değiştiriyon tamam gmail zararını kapatıyon. harcanan emek ve kota onu nasıl telafi ediyorsunuz. her kapanan kanala bir açık kanal mı veriyorsunuz. o da kapanırsa yenisi mi. taa ki müşteri yorulana kadar.

---------- Mesaj saat 20:11:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:03 civarında gönderildi. ----------

bu arada taktiğin ayne beyan belli kaç kere paylaşıldı forumda .

---------- Mesaj saat 20:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:43 civarında gönderildi. ----------

ayne beyan k7 amaleliği yapıyorum desene.

How To create Free Fax Number with K7.net by elija_god - YouTube

al bunun gibi 100 lerce video var taktiği öğreten

herkes kendisi yapsın da en azından bir gmaile bir tel no girsin. en azından şansı olur.

gmail değiştiriyon tamam gmail zararını kapatıyon. harcanan emek ve kota onu nasıl telafi ediyorsunuz. her kapanan kanala bir açık kanal mı veriyorsunuz. o da kapanırsa yenisi mi. taa ki müşteri yorulana kadar.

---------- Mesaj saat 20:11:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:03 civarında gönderildi. ----------

bu arada taktiğin ayne beyan belli kaç kere paylaşıldı forumda .

Para iadesi yapıyorum diyorum sana.Okuma problemin mi var yoksa anlama sorunun mu?

Sanki benden kanal aldın da patladı kanallar.Öyle ön yargılısın ki.

öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zor

einstein

Hocam siz işi bilmiyosanız ben ne yapabilirim.Benim açtığım kanallar ve gmailler KA-PAN-MAZ!!!

Kapanmama garantisi veriyorum ama güvenmeyenler olabilir onun içinde kapanan kanalların yerine yeni kanallar veriyorum yada para iadesi yapıyorum.

Bi taktiğimiz olmasa,sizin gibi bodoslama mail+kanal açıp burda satmam heralde.

bu arada ben rakip değildoğru söyleyen 9 köy gezen ama kovulmayan.

---------- Mesaj saat 20:17:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:16 civarında gönderildi. ----------

Para iadesi yapıyorum diyorum sana.Okuma problemin mi var yoksa anlama sorunun mu?

Sanki benden kanal aldın da patladı kanallar.Öyle ön yargılısın ki.

konu köyeden açılmışken gözüken köt klavuz hikayes. su yazdığın cevapları muslera bi yorumlasın bakalim.

yanlış anlamayın ama yaşınız kaç. ama gerçek yaşınız. yalan söylemeden.

---------- Mesaj saat 20:22:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:04 civarında gönderildi. ----------

kral çıplak sanırım.

yanlış anlamayın ama yaşınız kaç. ama gerçek yaşınız. yalan söylemeden.

---------- Mesaj saat 20:22:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:04 civarında gönderildi. ----------

kral çıplak sanırım.

Akıl yaşta değil baştadır.Bak mesela sen 43 yaşındasın ama hala önyargılarını yıkamamışsın.Biraz kitap okumanı tavsiye ediyorum.

bak mali yönetimde risk yanalizi denen bi şey varıdr.

zarar etme olasılığı % 95 olan bir ticarete "ön yargılı olmamak lazım" diyerek kimse para yatırmaz aklında olsun.

bak mali yönetimde risk yanalizi denen bi şey varıdr.

zarar etme olasılığı % 95 olan bir ticarete "ön yargılı olmamak lazım" diyerek kimse para yatırmaz aklında olsun.

Amacın ne kardeşim kanal mı istiyosun yoksa.Paran yoksa veriyim bi kanal dene istersen.Özelden yazsanda verirdim zaten.Çirkefleşmeye gerek yok.Kanallar sağlam.

Son noktayı da koyuyorum daha da mesaj yazmazsın umarım.Çocuk parkı mı burası.Satış konusu,satış!!!

Amacın ne kardeşim kanal mı istiyosun yoksa.Paran yoksa veriyim bi kanal dene istersen.Özelden yazsanda verirdim zaten.Çirkefleşmeye gerek yok.Kanallar sağlam.

Son noktayı da koyuyorum daha da mesaj yazmazsın umarım.Çocuk parkı mı burası.Satış konusu,satış!!!

rapor edildin.

Kanal satın alıpta şikayetçi kimse yoksa gereksiz mesajlar temizlenicek.

hakaret etme tekrar rapor edildin.

ImageThumbnail2.aspx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri