Youtube Para Kazanmayı Açmıyor

• Kullanıcı robinhocruz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

robinhocruz

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, 4000:saat ve 1000 abone yaptım YouTube onaylamadi.

Kanalına baktım da gidip sesi olmayan, anlamı olmayan, telefondan oyun oynadığın hiçbir şey ifade etmeyen videona izlenme satın almışsın, diğer videolar anlamsız sokak kedileri yürüyor onların da 20-30 izlenmeleri var..

Ne bekliyordun kanalını açmalarını mı?

Bence onaylanmaması çok normal. Eğer tek şart 4k izlenim 1k abone olsaydı buna erişen herkesin kanalının pksı açılırdı. Bu yüzden incelenme diye bir şey var. Ve ne yazık ki kanalınız pk için uygun görünmüyor.

Ayrıca forumda argo kelimelerle başlık açmanız hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Fotoğrafa bakılırsa para kazanma açık??? Sadece reklamlar için saat eksiği var

Saati tamamladım. Para kazanma sekmesine yansımıyor.ne kadar izlense de saat işlemiyor.Hatta Youtube sutudyo göstermiyor.Hatta 1 hafta geçti.İstatiklere izlenme yansımıyor.Normalde 4300 saat izlendi hala izleniyor.Youtube kabul etmiyor.Mesaj geldi YouTube dan lütfen sizi almak istemiyoruz diye.Neyse rahatsızlık ettiğim için özür dilerim

Son düzenleme:
bende size bu yolda ilerlemek istiyorsanız birkaç yapıcı eleştiride bulunacağım. Öncelikle para kazanmanın açılmasını istediğiniz yani para kazanmayı umut ettiğiniz bir mecrayı kötüleyerek konuya giriş yapmanız uygun bir tavır olmamış. Muhtemelen başlığınız clickbate ama burada bu işlere yıllarını vermiş insanlar buna kanmayacaktır. İkinci olarak videolarınızın izlenme yüzdeleri çok düşük ki genel olarak youtube'da önerilme, ana sayfada gösterilme durumlarınızı kötü etkiler ve sizi gerilere atar. Bir tane shorts videonuzun yüzdesi diğerlerine göre iyi sayılır ama o da shorts özet akışında gösterilmeye yetmeyecektir (%110 -% 140 oranlarında bile bazen başarıyı zor yakalayan biri olarak söylüyorum) Gelelim küçük resimlere. İzleyici de merak oluşturup tıklamaya yönelik küçük resimler oluşturmalısınız yoksa youtube'un video içinden seçtikleri ile bir yere varmak zor. İlk başlarda videolarınızı kısa tutmanızı öneririm ki ortalama izlenme yüzdeniz artsın ve daha çok önerilin. Kategori olarak kedi videoları her zaman ilgi görüyor ama bunu izleyiciye hissettirip heyecan duymalarını sağlamalısınız. Daha çok viral olabilecek içerik üretmeye çalışın yoksa yolda sokakta gördüğü kediyi hiç bir şey yapmadan youtube karşısında izlemek kimsenin isteyeceği bir şey olmaz. İlla durağan videolar çekeyim derseniz videolarınızı ASMR tarzı videolara dönüştürüp yükleyebilirsiniz. Yani özetle izleyen kişi yerine kendinizi koyun ve ona göre video çekin. Ben olsam bunu izler miydim? Bu soruya objektif cevap veremiyorsanız en yakınlarınıza objektif değerlendirmelerini söyleyerek videolarınızı analiz edin.

Son düzenleme:
o zaman kategorini değiştir hocam. İlla ki yapabileceğin birşey vardır. Neye yeteneğin var onu bulman gerekir. Bunun kedi olması gerekmez sadece emek verip karşılığını görebileceğin bir alanı bulmalısın.

Başlık düzenlenmiştir, buranın kıraathane olmadığını hatırlatırım.

Ekran görüntüsünde saat tamamlanmamış görünüyor zaten, başvurmadan nasıl kabul etsinler

Başlık düzenlenmiştir, buranın kıraathane olmadığını hatırlatırım.

Konu dışı olacak ama eğer ceza vermediyseniz kuralların kuralı teklonoji forumdan daha iyisiniz. Adamlar Türkçe imla hatasına bile ceza veriyor.

Bu gönderi gibi anlık bilmeden argo kelimeli gönderi paylaşıyorsun hop ceza. Bi empati yap be arkadaş

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

Ekran görüntüsünde saat tamamlanmamış görünüyor zaten, başvurmadan nasıl kabul etsinler

Eğer 500 abone/3000 saatte açıldıysa 1000 abone/4000 saat için tekrar incelenmeyip otomatik açılıyor

Selam arkadaşlar, istatistiklere bakarsanız.1000 abone 4000 saat yaptığımı görebilirsiniz? Yinede başvuru yapamıyorum.

Selam arkadaşlar, istatistiklere bakarsanız.1000 abone 4000 saat yaptığımı görebilirsiniz? Yinede başvuru yapamıyorum.

Shorts izlenme saati analizde gözükür ama pk sekmesine yansımaz. Ayrıca sildiğin videolar yine analizde kalır ama pk sekmesinde gözükmezler. Son olarak inceleme ekibi kanalındaki en popüler videoyu inceler, sonra kanalın bütününe bakar. En azından öyle söylüyorlar.

Kanalındaki popüler videolara baktığında bunu neden onaylamaları gerektiğini onlara anlatman için sana şans vermeyecekler. Senin bu şansı kendin yaratman gerek. Kanalındaki tüm videoların başlıklarını düzenle, küçük resimlere yazı ve emoji tarzı eklentiler ile yükselt ve biraz da kendini öne çıkar ki insanın varlığı kanalda daha etkilidir her zaman.

Dinlersen başarırsın, başardıktan sonra araştırmazsan pk açık boş bir kanalın olur sadece.

GjR7diy.jpg

Ayrıca, forumda sana toleransın fazla verilmesinin sebebi hevesli bir amatör olman, forum kurallarını çok kez çiğnedin, 3 kere banlandın ama halen uyarıları dikkate almıyorsun. Argo, sokak ağzı, kahvehane tabirleriyle burada kullanma, çok resmi olmanı beklemiyoruz sadece üsluba dikkat ederek konular aç. Mod arkadaş da uyarmış son kez.
Sana yardımcı olmaya çalışan bir toplulukta minnettarlık olarak saygında kusur etmemen yeterlidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri