Youtube parakazanamayan kalmasın. Alın size taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka bişey yapamıyorsanız arkadaşın dedigini yapın
ama seo vs yapabiliyorsanız daha az video daha fazla seo

atıyorum bir araba videosu yüklediniz bu mesela ferrari enzo olsun
insanlar4 ferrari enzo diye aratınca nasıl üst sıralarda olurum bunun cabasında olursak
aramalarda üst sıralara yerleştirdigimiz videolar bize sürekli ve stabil kazanç saglar

arkadasım güzel demişsin ama yeni baslayan bu işlere birisi seonun ne anlama geldigini bilmez iken sen seoydu nicheydi imlemeydi bu tarz seylerle adamı tam cıkmaza sokarsın. hiç birsey bilmezken hepsini yapmaya çalısır.

bırakın adamları video yuklemeye tesfik edin. bu gecen süre içeirsinde zaten onlar ögrenecek incelıklerini .

ya ben anlatamıyorum yada beni anlamak istemiyorsunuz arkadaslar. hiç bir bilgiye sahip olmayan insanları video yüklemeye teşfik edelim. geri kalan hersey zamanla olacak.

s.a
arkadaşlar youtubeden bu anlatıklarımı yapan para kazanamıyorum derdi kalmıyacak.
sizlerden istegim sabırlı olun..

Şu taktik bu taktik herşey hikaye arkadaşlar. taki tecrübe sahibi olana kadar. yapmanız gereken tek şey. indirin indirin yükleyin. bol bol kanal açın. katagori katagori ayırın. indirin indirin yükleyin. yok niche etiket, yok imleme kafa yormayın. kafanızı karıstırmayın. indirin indirin yükleyin.videolarınız belli bir sayıya ulasdıgında bırakın kanalı kendı haline. yeni kanal açın, yeni videolar indirin indirin yükleyin..

en az 1 yada 2 ay sadece bu işi yapın. sonra etiketmiş nicheymiş imlemeymiş. bu süre içeriinde zaten bir miktar geliriniz olacak ve sizde bos durmucaksınız tabiki araştırma geliştirme uygulayarak tecrübe sahibi olacaksınız. bu süreden sonra özel kanallar özel kelimeler ve en önemlisi özel kanal ve özel kelimelerinize uygun platforumlarda videolarınızı paşlaşmak. dogru düzgün gösterim tıkımız bile olmadan hadi birde tbm yükselsin diye feryat etmemiz yanlış.

insallah allah herkesın gönlünce verir

KOnuya yaklasım tarzını sevdım Umutlandırdın beni :)

ilk baslayanlar icin hic kazanamayib bikanlar icin iyi takttik kazananlar icinde iyi taktik

amma seo ve tmb da cok onemli faktor zamanla bunlara girmek bunlari oyrenmek cok ise yarayacakdir ki

mesala Seo ile senin 100 seosuz kanala kazandigini ben bi kanala kazana bilirim

Yani kendini gelistirdikce isin puf noktalarini buldukca daha cok kazanirsin ve yaxud ayni kazanirsin amma daha az zaman harcarsin

benım bu yazdıgım konuyu hiç bir yönetici dahi inkar edemez yanlıs bir yöntem oldugunu.

sen neden hala insanları 2-3gun sonra izlneme duruyor gibi sözlerle video yuklemelerine engel olacak kelimeler yazıyorsun, insanları video yuklemeden sogutuyorsun arkadasım.

arkadasım güzel demişsin ama yeni baslayan bu işlere birisi seonun ne anlama geldigini bilmez iken sen seoydu nicheydi imlemeydi bu tarz seylerle adamı tam cıkmaza sokarsın. hiç birsey bilmezken hepsini yapmaya çalısır.

bırakın adamları video yuklemeye tesfik edin. bu gecen süre içeirsinde zaten onlar ögrenecek incelıklerini .

ya ben anlatamıyorum yada beni anlamak istemiyorsunuz arkadaslar. hiç bir bilgiye sahip olmayan insanları video yüklemeye teşfik edelim. geri kalan hersey zamanla olacak.

Bu yazdiklarini sahsen ben her konumda her gorusmemde dile getiriyorum farkli birsey yok ama iste sabir etmeyi ve uygulamayi emek vermeyi kimse yapmiyor.Herkesin derdi ilk gun 20-50 dolar kazanmak bu iste.Daha cok acilir bu konular.

Bu yazdiklarini sahsen ben her konumda her gorusmemde dile getiriyorum farkli birsey yok ama iste sabir etmeyi ve uygulamayi emek vermeyi kimse yapmiyor.Herkesin derdi ilk gun 20-50 dolar kazanmak bu iste.Daha cok acilir bu konular.

Konu ile alakası yok, serkan hocanın yorumu görmesi için yazıyorum...

Tbm çalışması yapmak için konu açanları engelleyin lütfen. İyice bıktırmaya başladılar. Anladınız Sanırımmm....

Tbm çalışması yapmak için konu açanları engelleyin lütfen. İyice bıktırmaya başladılar. Anladınız Sanırımmm....

Niye engellememi istiyorsunuz onu anlamadim.Herkesin kafasinda calismasinda vardir yapmak istedigi birsey.Siz basaramiyor yada yapamadiniz yada farkl isebebleriniz var diyemi engellemem gerekiyor.isinize gucunuze bakin,herseye burnunuzu sokmayin.

saçmalama arkadaşım
yani dünyanın kuralı bu
sen bir işe girersin o işin bazı önemli gizli ayrıntıları vardır sen bu ayrıntılara dikkat etmezsin yada düşünmezsin, seninle birlikte birisi daha bu işe girmiştir
işin önemli ipuçlarını çözmüştür emek verip bişeyler öğrenmiştir
şimdi bu birisinin emek verip öğrendiği bu şeyleri ücretli öğretmesi onun en doğal hakkıdır

Burnumu sokmayayım.
Az sonra göreceksiniz r10 da nasıl patlıyor konu...

Burnumu sokmayayım.
Az sonra göreceksiniz r10 da nasıl patlıyor konu...

Hadi butun ekip arkadaslarina ve grubunuza selam soyle.

Ve burdan sunu yazmak istiyorum.Gecen haftalarda kapanmayan kanal garantisi ile konu acip,sonra benimle gorustukden sonra banlamami istedsiginiz uye daha sonra mahoni uyeligi ile foruma gelip,gruplar kurup ki gecenki skype konusunda da herkese pm ler atilmasini isteyen kisidir.Tek bir partnerli kanali ile kendini cok bilgili ve herkesi yanlis yonlendirmelere ileterek vakit kaybindan baska birsey yapmayan bu arkadasin,emirleri ile bu kisiler konulari mesajlari acmakdadir.Lutfen her gordugunuz konuya mesaja itimat etmeyin.kendi isinize gucunuze bakin.

Ve burdan sunu yazmak istiyorum.Gecen haftalarda kapanmayan kanal garantisi ile konu acip,sonra benimle gorustukden sonra banlamami istedsiginiz uye daha sonra mahoni uyeligi ile foruma gelip,gruplar kurup ki gecenki skype konusunda da herkese pm ler atilmasini isteyen kisidir.Tek bir partnerli kanali ile kendini cok bilgili ve herkesi yanlis yonlendirmelere ileterek vakit kaybindan baska birsey yapmayan bu arkadasin,emirleri ile bu kisiler konulari mesajlari acmakdadir.Lutfen her gordugunuz konuya mesaja itimat etmeyin.kendi isinize gucunuze bakin.

:) Sadece gülüyorum. Neyin çekememezliği, neyin mücadelesi acaba. Amaçları ne ne yapmaya çalışıyorlar.

usta bazen böyle çıkışlar yapman gerekiyor.eline sağlık...bu arada saat 16:18 haberin olsun :)

:) Sadece gülüyorum. Neyin çekememezliği, neyin mücadelesi acaba. Amaçları ne ne yapmaya çalışıyorlar.
Onu bende anlamis degilim ama sacma sapan mevzular var ortada.Forum para kazanma tuzagoymis,yoneticiler kazaniyor millet kazanamiyormus,burda herkes herseyi satiyormus bu bir tuzakmis ben Cansu yildiz isimli uye imisim :):) ya bu nasil bir dusunce mantik.

Lutfen bu grubda olan kim varsa ceksin gitsin forumdan ne yaparsaniz yapinda surda bizi bize birakin.Colukla cocukla ugrasacak vaktim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri