Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forum linklerini verir misin?
adam spamı bıtırmedı sadece cogu uye ozgun vıdeosunu atamıyoro forumda neler gordum neler
aclıktan hasır kemıren dılencılık yapan
gmaıl dılenen
![]()
Ver hocam şu forumun linklerini çok merak ettim arkadaşlarda hem çok istiyorÖzgün videolar yüklenir sıkıntı yok ispat etsin özgün olduğunu çat diye açılır.
Herkes google in forumlarinda youtube basliginda para kazanma bolumunde, elindeki hesaplarla, ozgun videolar yukledigini, ancak her video icin kanit sunmanin zor oldugunu ve sunulan kanitlar icin geri donuslerin cok gec oldugunu yazarsa, yuzlerce baslik acarsak oraya en azindan bi dikkat cekmis oluruz.
hocam adamlar ispat etmek için bile günlerce bekliyorlarmış çoguna dönüş yapılmamıs tarzı şeyler okudum bende
Değerli arkadaşlar suanda yabancı bi ytpara formu okuyorum.... onlarında gündem maddesi ünlem işareti.... ve belli bir tarihte youtubeyi protesto etmeyi düşünüyorlar..
youtubeye girmeyerek
video yüklemeyerek
üyeliklerini fes ederek
bizde ytpara.com ailesi olarak yapabilirz ne dersiniz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.