Youtube Protesto

koca youtube u mahalle bakkalı yapıyorsunuz ya helal olsun :) youtubeun bize ihtiyacı olsaydı spam kanallarına ünlem belasını sokarmıydı :)

hocam biz dursak fırsattan istifade etmek isteyenler önümüze geçer :D

---------- Mesaj saat 19:21:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:20:43 civarında gönderildi. ----------

bunun yerine topluca herkes youtubeye aynı maili atsak ünlemli ilgili daha iyi olur

adam spamı bıtırmedı sadece cogu uye ozgun vıdeosunu atamıyor:D o forumda neler gordum neler :D aclıktan hasır kemıren dılencılık yapan :D gmaıl dılenen :D

Ver hocam şu forumun linklerini çok merak ettim arkadaşlarda hem çok istiyor :) Özgün videolar yüklenir sıkıntı yok ispat etsin özgün olduğunu çat diye açılır.

Birileri çıkacak güzel anlamlı ve bol noktalı ingilizce iyi bir mail yazıcak herkes o mailden atıcak youtube'a sesimizi duyaracağız böyle bir yere varamayız. Ayrıca yabancı ytpara da nedir :D

Herkes google in forumlarinda youtube basliginda para kazanma bolumunde, elindeki hesaplarla, ozgun videolar yukledigini, ancak her video icin kanit sunmanin zor oldugunu ve sunulan kanitlar icin geri donuslerin cok gec oldugunu yazarsa, yuzlerce baslik acarsak oraya en azindan bi dikkat cekmis oluruz.

Ver hocam şu forumun linklerini çok merak ettim arkadaşlarda hem çok istiyor :) Özgün videolar yüklenir sıkıntı yok ispat etsin özgün olduğunu çat diye açılır.

hocam adamlar ispat etmek için bile günlerce bekliyorlarmış çoguna dönüş yapılmamıs tarzı şeyler okudum bende

Herkes google in forumlarinda youtube basliginda para kazanma bolumunde, elindeki hesaplarla, ozgun videolar yukledigini, ancak her video icin kanit sunmanin zor oldugunu ve sunulan kanitlar icin geri donuslerin cok gec oldugunu yazarsa, yuzlerce baslik acarsak oraya en azindan bi dikkat cekmis oluruz.

Aynen bu soylediklerini yaziyor zaten millet. Fakat kimsenin umrunda degil. Millet alisiyor yavas yavas unlem olayina. Contributorler youtube stafftan bilgi almis yeni sistemin bu sekilde isleyecegine dair. Ozgun calisanlarda alisir bi sure sonra. Adamlar gunde 1 bilemedin 5 video atar, onlari ispatlamakta problem olmaz onlar icin.

Ayrica yabanci youtube forumlarina baktim tekrar genel olarak, konuyu acan arkadasin soyledigi tarzda bi konu gormedim.

hocam adamlar ispat etmek için bile günlerce bekliyorlarmış çoguna dönüş yapılmamıs tarzı şeyler okudum bende

Valla hocam millet paintten resim çiziyor sonra nasıl çizdiğini hangi programla kaydettiğini anlatan bir yazı yazıp yolluyorda açılıyor. İçerik özgünse açılır bir şekilde. Ha bekleme süresi ne kadar sürer o bilinmez. Ama ben hep diyorum youtube data olarak sınırsız değil aynı videodan binlerce olması yerine yüzlercede olsa aynı sayıda izlenecek video başı düşen izlenim sayısı artacak sadece yani youtube birşey kaybetmeyecek sadece veri işlem ve kontrol bakımından kazanacak o yüzden yapıyolar bu gelişmeleri ve geri adım atacaklarını sanmıyorum çünkü zarar etmeyecekler.

sokaklardaki göstericiler youtube un istanbuldaki ofisinede 3-5 molotof atsalardı belki akılları başlarına gelirdi :)

Değerli arkadaşlar suanda yabancı bi ytpara formu okuyorum.... onlarında gündem maddesi ünlem işareti.... ve belli bir tarihte youtubeyi protesto etmeyi düşünüyorlar..

youtubeye girmeyerek
video yüklemeyerek
üyeliklerini fes ederek

bizde ytpara.com ailesi olarak yapabilirz ne dersiniz :)

adresleri verirmisin?

hocam konuya sadece guldum ne kadar cocukca düşünceler yok protesto felan yabancıları yarım akıllı onların lafına bakarak seni buraya konu açmanda ayrıca değişik bir şey
Kaldıkı bu nasıl bir zihniyettir :D video yuklemeyelim kazançları düşsün :) olanı yukluyorsun zaten sen ve senin gibi sapmcılar olmasa :) her video 50k olmazdı orjinal içerigi 5 milyon olmak yerine 50 milyon olurdu değil 10 bin kişi 100 bi spamcı toplansa bir araya gelse hiçbir cacık olmaz bu konuyu espiri amaçlı açtıgını düşünerek konuyu terk ediyorum

Aslinda google forumlarinda cok yogun bir baskı uygulayabiliriz.herkes 5 10 100 kac tane hesabi varsa girsin yazsin.bence etkili olur hic yoktan botlara mail atmamis oluruz.

bu ünlemden sonra açtığım kanallara da izlenim çekemiyorum.
aynı konuda 2 kanalım var.etiket açıklama ve kanalın açılma zamanları aynı...
bir kanalı botla oluşturdum.
diğer kanalı manuel yüklemeyle
manuel yükleme yaptığım son 1 haftada falan aramalarda çıkıyor,diğerinden ses seda yok..

Spamcıların protesto etmesi, kanal silmesi, üyelik silmesi falan youtube'nin istediği şey zaten ki ünlem münlem çıkarıyor. Daha çok işine gelir youtube'nin.

Bazıları spam üyelikler giderse reklam gösteriminin azalacağını falan söylüyor. Neye dayanarak söylüyor acaba? Sizin videolarınız silinirse hitinizide diğerleri kapar. Diğerleri aynı reklamı yayınlar. Değişen bir şey yok. Youtube için hava hoş. :) Keşke bıraksalarda rakipler azalsa.

atasozleri-45.jpg

Az once denk geldi vatandaşın biri yetişkin videosu yüklemiş bir sürü :D hepsinin para kazanması aktıf idi. Ünlemi aşan aşmıs Benım gibi aşamayanlar çoğunlukta galıba

Adamlar size pastadan dilim vermiş nankörlük etmeyin ne protestosu:)
Benim ünlemle ilgili hiç bir sıkıntım yok, yalnız 3cx ile açılan kanallara bir kaç girişten sonra normal olmayan bir etkinlik tespit ettik deyip doğrulama istiyor bu can sıkıyor..
Onuda 15 dk+ video yüklemeyerek halledecez artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri