Youtube Reklam Bannerleri Çoğalmış

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum.Youtube reklam bannerleri çoğalmış

tam olarak çoğalan nedir bir izlenmede sayfada gösterilen reklam sayısınımı kastediyorsun?

onlar senin tarayıcına yerleşmiş. eklenti olmasın.. dikkat et 3 gun önce bir arkadaşta böyle dedi. chrome da bir eklentiye bağlı reklam cıktı.

bende de var baya fazla reklam çıkıyo :D

Yanlız benim tarayıcı tarayıcı virüs yemiş :)

adblock var bende kendi reklamlarımı kapatıp kontrol ediyorum diğerlerinde kafam rahat :) ben bi değişim göremedim gerçi

Sağda solda eğer alakasız,cinsellikle ilgili veya kız bulma siteleri çıkıyosa virüs girmiştir.Bi arkadaşa da olmuştu aynısı.

Sağda solda eğer alakasız,cinsellikle ilgili veya kız bulma siteleri çıkıyosa virüs girmiştir.Bi arkadaşa da olmuştu aynısı.

ne yapıcam hocam

---------- Mesaj saat 11:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:31 civarında gönderildi. ----------

hocam virüs ile ilgili galiba search.com ben bunu herşeyden kaldırdım bannerler kalktı ama ana sayfa olarak search.com

ne yapıcam hocam

---------- Mesaj saat 11:47:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:31 civarında gönderildi. ----------

hocam virüs ile ilgili galiba search.com ben bunu herşeyden kaldırdım bannerler kalktı ama ana sayfa olarak search.com

Onla alakalı olabilir.Reklamlar kalktıysa sıkıntı yok anasayfanıda düzelt ayarlardan :)

Onla alakalı olabilir.Reklamlar kalktıysa sıkıntı yok anasayfanıda düzelt ayarlardan :)

Hocam bu resmen bir virüs her yere bulaşıyor.Program ekle ve kaldırdan kaldırdım yetmedi google chrome uzantılardan kaldırdım yetmedi program ekle kaldırdan başka bir eklentisi var onu kaldırdım çerezleri temizledim oda yetmedi ana sayfa google yaptım ve başlangıç sayfası google oldu oda yetmedi sonunda google chrome tarayıcısını sıfırladım ayarlardan inş olmuştur.Bu virüs gelirse artık birine onda benimki gibi yapar:)

ne yapıcam hocam

Bendede aynısı oldu.Denetim masasından programı sildiğimde düzeldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri