Youtube reklam onayı

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Bende youtube'dan para kazanma işine bugün başladım.1 tane video ekledim. 30 dk oldu nerdeyse ama hala video inceleniyor diyo dolar işareti beyaz olmadı napmam gerekiyor ? forumda bikaç bişeyler var yaptım ama olmadı.

bi alt konuda bunun çözümü açıklandı lütfen güncel konuları takip edip aradığınız sorunu aramadan arattırıp sorumuza cevap bulamazsak yeni sorular soralım, Forumu çöp haline getirmeyelim arkadaşlar..

Cevap ;
ismini sfjklşfjper9324w4kfncws gibi bişey yap acıklamayı vs sil parakazanmayı deaktif yap sonra video yöneticisine gir ordan para kazanmayı aktif et f5 e bas olmazsa tekrar ismini kflsjfg43gdufrfvg gibi bişey yap para kazanma aktif olunca ismi acıklamayı tekrar ekle

bi alt konuda bunun çözümü açıklandı lütfen güncel konuları takip edip aradığınız sorunu aramadan arattırıp sorumuza cevap bulamazsak yeni sorular soralım, Forumu çöp haline getirmeyelim arkadaşlar..

Cevap ;

orayı okudum da para kazanmayı devre dışı bırakırsam yeniden onay süreci durumu fln olmaz demi ?

Bu işlem zaten belirttiğiniz sıkıntıların olmaması para kazanmanın aktif olması için yapılıyor ahzem bu arada hoş geldin youtubeda başarılar...

olmaz hocam Hoşgeldiniz aramıza, şimdiden hayırlı bol kazançlar.

Tamam hocam deneyim ben bi teşekkür ettim. Hoşbulduk

---------- Mesaj saat 22:46:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:40:45 civarında gönderildi. ----------

Ben yaptım şimdi inceleniyor yazmıyo , para kazanılan yazıyor ama hala yeşil renkde gri olması gerekmiyomuydu ?

hayır yeşil olarak para kazanılan olarak kalması gerekiyor...

hayır yeşil olarak para kazanılan olarak kalması gerekiyor...

o zaman şuan sorun yok yani hocam öyle mi ? ama gri renk olacak fln diye yazılar okudum kafam karıstı sabahtan beri bunu çözmek için ugrasıyorum bir sürü zamanımı harcadım anlasılan :(
Birde reklam gözükmüyor mu video da gözükmesi gerekiyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri