Youtube reklam tıklama arttırma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu baltalama gibi bir niyetim yok ama kesinlikle reklama tıklama teşvik illegal paylaşıma girer ve adsense kesin banlanır, partner çalışıcaksanız kanalınızın para kazanması kapanabilir, kesinlikle butür şeyler google nin gözünde yasak

6 ay sonunda 1 tane ban yaşadım hiç üzülmedim 6 ay gittiği için, adsense normaldede banlanıyo, banlanma riskiniz tamamen içeriğinizle alakalıdır, partner çalışacaklar için ise 2 tane öneri yaptım taktikte daha önce hiç sorun yaşamadığım.

Vide ortası açmanıza rağmen reklam tıklamalarınız artmıyorsa
Reklam Tıklamalarını artırmanın bir tek yolu var, videoların ek açıklamalarına veya kartlara reklama tıklayın tarzında şeyler yazılarak veya reklamın çıkacağı videoların alt bölmesine ek açıklama ekleyerek kullanıcıların yanlışlıkla reklama tıklatmasını sağlamak gibi şeyler son derece yanlıştır,
Adsense çalışıyorsanız banlanır, partner çalışıyorsanız kanalın para kazanmasını kapatır yt

bunun dışında bir taktikse bilemicem, ama kimse kalkıpta bana ek açıklamalara reklamlara tıklayın tarzında şeylerin mantıklı şeyler olduğunu söylemesin

Dostum senin reklam tıklanma oranında bir fazlalık yok ki çok normal. Aynı oranı hatta daha fazlasını da ben alıyorum. Senin anormalliğin tbm de, onu da içeriğin sayesinde sağlıyorsundur.

Bu farkı anlamadan 5 sayfa yorum yapılmış. İnsan harbiden hayret ediyor

Dostum senin reklam tıklanma oranında bir fazlalık yok ki çok normal. Aynı oranı hatta daha fazlasını da ben alıyorum. Senin anormalliğin tbm de, onu da içeriğin sayesinde sağlıyorsundur.

Bu farkı anlamadan 5 sayfa yorum yapılmış. İnsan harbiden hayret ediyor

size katılıyorum 30k izlenmeye 1k tık gelmesi kadar normal bişey yok fakat tbm tavan yapmış

herkezin 30k izlenmeye 1k tık alma gibi bi şansı olmuyor, eğer alıyorsanız hizmetten yararlanmanıza gerek yok :)

Güncel verileri ekleyin taktiğinizi bir yöneticiye onaylatın ve mesajın tamamını kalın yazmayın

madem böyle etkin bir taktiğin var ,neden 1 senenin önceki kazanç resmi ...
sen yönetime bir onaylat da akılda şüphe kalmasın

Sormak istediğim.
1- reklam tıklamasını teşvik edici yani izleyiciyi kendi isteğiylemi artıyor
2- izleyiciye yanlışlıkla tıklatma olarakmı oran artıyor

Cevabınız 1 ise hemen alırım 2 ise bize ters.

hocam 10 kişiye 70 tl idid şuan 90 yapmışsınız buda pek etik olmamış yinede hayırlı satışlar

sayfo to gayet doğal hatta az bile fakat tbm gerçekten iyi bu taktik tbm de yükseltiyorsa alınır hocam ?

içerik iyi sanırım taktikle alakası yok gibi bende bu raporun benzeri taktiksiz sekilde ortaya cıkıyor

Hayır ben mi yanlış yorumluyorum da burada anormal derecede iyi olan ne var onu anlamış değilim,bir dostumun 2 ay önce gönderdiği raporu koysam ve taktik maktik desem iş yapacak herhalde :cool: Bu tarz şeylere para kaptırmayın beyler.

Merhaba,

1- Her videoya ayrı ayrı uygulamak mı gerekir?
2- Yöntem size mi ait?

Ek olarak skype adresinizi pm alayım lütfen.

Grafiklerin BU şekilden fazla duruma gelirse görüşürüz :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri