Youtube Reklam Tıklamaları

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

irfancan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben 3-4 aydır bu işteyim adsenselerim kapnsada yeni açtım fakat bu reklamlara tıklamaları bi türlü çözemedim her katagoriyi denememe rağmen en fazla reklam tık sayım 10 bana önere bileceğinin seyler varsa yorum yazarmısınız Şimdiden Teşekürler.

biraz daha büyük yazar misin okuyamayanlar var.

Mesajlarinizda bu sekilde kalin harfler ve buyuk olarak yazdiginizda uzaklastirma cezasi alirsiniz.Konuyu duzenliyorum lutfen dikkat edin.

Cars & Vehicles
Comedy
Education
Entertainment
Films & Animation
Gaming
How To & Style
Music
News & Politics
People & Blogs
Pets & Animals
Short Movies
Science & Technology
Travel & Events
Video Blog
Gaming
Vlog
Pranks
Sketch
Informative
Animal
Food
Sport
Reviews
Babies
Fail
Make up/fashion tutorials
Music cover videos
Action
Art tutorials
Reaction

Buyur kardeşim sana video kategorileri seç beğen istediğine yönel. Denemeden, birşeylerin mücadelesini vermeden sonuca ulaşamazsın. Şimdi arkadaşlar çıkıp örnek veriyorum Müzik kategorisi diyecek sende saatlerini harcayacaksın belki istediğin gibi olacak, belki olmayacak. Bunun için en güzel sonucu kendin deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin.

Bi örnek vereyim;

Müzik kanalı açtım tutmadı
Haber kanalı açtım tutmadı
Nasıl yapılır kanalı açtım tutmadı
Hayvanların komik videolarıyla ilgili kanal açtım tuttu.

zaten normaldede tıklamıyor kimse sana özel birşey değil 1k izlemeye 10 tıklama alırsam allaha şükrediyorum

Buyur kardeşim sana video kategorileri seç beğen istediğine yönel. Denemeden, birşeylerin mücadelesini vermeden sonuca ulaşamazsın. Şimdi arkadaşlar çıkıp örnek veriyorum Müzik kategorisi diyecek sende saatlerini harcayacaksın belki istediğin gibi olacak, belki olmayacak. Bunun için en güzel sonucu kendin deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin.

Bi örnek vereyim;

Müzik kanalı açtım tutmadı
Haber kanalı açtım tutmadı
Nasıl yapılır kanalı açtım tutmadı
Hayvanların komik videolarıyla ilgili kanal açtım tuttu.

sağolsaın hocam verdiğin bilgiler için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri