Youtube reklam tıklatma taktikleri

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar youtube reklam tıklatma yöntemleri var mı bildiğiniz benimkiler çok düşük :(

Abi neye göre düşük o da önemli.. Kategori , video uzun-kısa olması vs.. Uzun video çalışırsan artacağını düşünüyorum.. Benim öyle oldu çünkü..

Hocam herhangi bir taktik uygularsanız ban yersiniz.

Zamanında videonun 10. saniyesine "videonun devamı için alttaki reklama tıklayın" diye bir yazı koyardım tüm ekranı kaplardı to %10 dan aşağı tbm ise 1 tl den aşağı gelmezdi hiç ban da yemedim ama bunun bir de kul hakkı tarafı var ben artık yapmıyorum sana da önermem.

Zamanında videonun 10. saniyesine "videonun devamı için alttaki reklama tıklayın" diye bir yazı koyardım tüm ekranı kaplardı to %10 dan aşağı tbm ise 1 tl den aşağı gelmezdi hiç ban da yemedim ama bunun bir de kul hakkı tarafı var ben artık yapmıyorum sana da önermem.

:D :D Güldüm he o etiketlerden ne çektim lan ben

sen misin bilmiyorum da o videolardan izlemiştim :D :D "kul hakkı" ile de uzaktan yakından hiç bi alakası yok, amaç zaten reklam tıklatmak 2 taraf için de

Sans eseri ban yememissiniz. Adsense hesabını seven böyle birsey denemesin bile.

Harbiden güzel taktikmiş abi ama bazı arkadaşlar "Reklama tıklayın" gibi yazıların kullanılması ban sebebi diye yazmıştı öyle hatırlıyorum ama emin değilim..

Sans eseri ban yememissiniz. Adsense hesabını seven böyle birsey denemesin bile.

1 ay boyunca ban yemedim ondan sonra da işi bıraktım şans ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.

edit: yanlış anlaşıldım ben bu işi yapın demiyorum sadece yaşadıklarımı söylüyorum

Son düzenleme:
Taktik maktik dinlemez google atıverir banı daha hesapta alamazsınız hayata küstürür sizi, o fazladan alacağınız 10 lirayı burnunuzdan getirir, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dersiniz kazı alamadığınız gibi tavuğunuzda elden gider yapmayın etmeyin :D

bugün sara hastasıyım,ablam komada,beynimde tümor var diye açıklama gördüm.zannedersem reklam tıklatmada işe yarıyor.

1 ay boyunca ban yemedim ondan sonra da işi bıraktım şans ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Simdi bu mesajı okuyup bu islerde pek bilgisi olmayan kisiler "Demekki böyle yazarsak ban yemeyiz" algısına kapılıp 3 5 kurus fazla kazanmak videolarında bu taktiği uygulayacaklar. Kısa bir süre sonra adsenseleri banlanacak.

Adsense kurallarını açıp okursan böyle birseye kesinlikle izin vermediklerini anlarsın. Ayrıca bu sekilde yapıpta 1 haftadan kısa sürede banlanan tanıdıklarım oldu. Onlarıda uyarmıstım. Yani senin banlanmadı diye baskalarınında banlanmayacak diye birsey yok. Sikayet etmemislerdir.

Arkadaslar kesinlikle "Reklamlarıma Tıklayın", "Videoya devam etmek için reklama tıklayın" tarzı seyler yazmayın. Tüm adsense hesaplarınızı kaybedersiniz.

Boyle yazarak digerlerinide tesvik ediyorsun. Sen sans eseri banlanmamissin fakat adsense reklamverenlerini zarara ugratanlari affetmez. Reklamlarin yayinlanmasinin amaci sadece o reklama tiklanmasi degildir. Satis yaptigi sitenin reklamini yayinlayanlar var, o adamin reklamina senin videondan 100 kere tiklansa dahi bisey alinir mi? Tabii alinmaz.

Google açısından doğal organik olmayan herşey ban sebebidir bunları artık konuşmaya bile gerek yok,saptanması zaten google için çocuk oyuncağı sistem kısa sürede saptar.

Kendi uyguladığım bir yöntem var ama bunun için yüklediğiniz videoyu izlemiş olmanız izleyicinin en fazla ilgisini çeken zamanları bilmeniz lazım,bu zamanlara reklam atarsanız izleyici hemen reklam kurtulmak için kapamaya yönelir bu da tık oranını arttırır

Son düzenleme:
Size yanlışlıkla keşfettiğim legal yöntemimi açıklıyım her ne kadar geri dönüşünü tam olarak hesaplayamasamda :) kendi videomun notunu kapatmaya çalışırken yanlışlıkla reklamıma tıkladım.

Öncelikle iyi hit alan bir video lazım. Videonuzun 7. saniyesinde başlayıp sonuna kadar giden bir not ekliyoruz en göze batan renkde (ben kırmızı veya mor kullanıyorum). Not'a ilgi çekici bir yazı yazıp o yazıyla alakalı bir videonuzu bağlıyorsunuz. Tabi bu notu reklamın boyutundan küçük yapmalısınız örnek:

329rGA.jpg

İnsanlar notun renginden dolayı videoyu rahat izlemek için ya notu kapatacaklar yada tıklayacaklar bu iki ihtimalde 2-3 sn arası sürüyor. Bu eylemi yapmaları tam reklamın çıkacağı 10. sn denk geldiği için yanlışlıkla reklama tıklamış oluyorlar. Kulağa biraz zor bir ihtimal gibi geliyor ama günlük 4000 - 5000 reklam tıkı alan biri olarak herşey mümkün diyorum

Son düzenleme:
Size yanlışlıkla keşfettiğim legal yöntemimi açıklıyım her ne kadar geri dönüşünü tam olarak hesaplayamasamda :) kendi videomun notunu kapatmaya çalışırken yanlışlıkla reklamıma tıkladım.

Öncelikle iyi hit alan bir video lazım. Videonuzun 7. saniyesinde başlayıp sonuna kadar giden bir not ekliyoruz en göze batan renkde (ben kırmızı veya mor kullanıyorum). Not'a ilgi çekici bir yazı yazıp o yazıyla alakalı bir videonuzu bağlıyorsunuz. Tabi bu notu reklamın boyutundan küçük yapmalısınız örnek:

329rGA.jpg

İnsanlar notun renginden dolayı videoyu rahat izlemek için ya notu kapatacaklar yada tıklayacaklar bu iki ihtimalde 2-3 sn arası sürüyor. Bu eylemi yapmaları tam reklamın çıkacağı 10. sn denk geldiği için yanlışlıkla reklama tıklamış oluyorlar. Kulağa biraz zor bir ihtimal gibi geliyor ama günlük 4000 - 5000 reklam tıkı alan biri olarak herşey mümkün diyorum

günkük bu yolla 4000-5000 reklam tıkı mı aldınız?Hocam o zaman köşe olurdun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri