Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zamanında videonun 10. saniyesine "videonun devamı için alttaki reklama tıklayın" diye bir yazı koyardım tüm ekranı kaplardı to %10 dan aşağı tbm ise 1 tl den aşağı gelmezdi hiç ban da yemedim ama bunun bir de kul hakkı tarafı var ben artık yapmıyorum sana da önermem.
Zamanında videonun 10. saniyesine "videonun devamı için alttaki reklama tıklayın" diye bir yazı koyardım tüm ekranı kaplardı to %10 dan aşağı tbm ise 1 tl den aşağı gelmezdi hiç ban da yemedim ama bunun bir de kul hakkı tarafı var ben artık yapmıyorum sana da önermem.
Sans eseri ban yememissiniz. Adsense hesabını seven böyle birsey denemesin bile.Zamanında videonun 10. saniyesine "videonun devamı için alttaki reklama tıklayın" diye bir yazı koyardım tüm ekranı kaplardı to %10 dan aşağı tbm ise 1 tl den aşağı gelmezdi hiç ban da yemedim ama bunun bir de kul hakkı tarafı var ben artık yapmıyorum sana da önermem.
sen misin bilmiyorum da o videolardan izlemiştim![]()
"kul hakkı" ile de uzaktan yakından hiç bi alakası yok, amaç zaten reklam tıklatmak 2 taraf için de
Sans eseri ban yememissiniz. Adsense hesabını seven böyle birsey denemesin bile.
Simdi bu mesajı okuyup bu islerde pek bilgisi olmayan kisiler "Demekki böyle yazarsak ban yemeyiz" algısına kapılıp 3 5 kurus fazla kazanmak videolarında bu taktiği uygulayacaklar. Kısa bir süre sonra adsenseleri banlanacak.1 ay boyunca ban yemedim ondan sonra da işi bıraktım şans ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
1 ay boyunca ban yemedim ondan sonra da işi bıraktım şans ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
1 ay boyunca ban yemedim ondan sonra da işi bıraktım şans ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Size yanlışlıkla keşfettiğim legal yöntemimi açıklıyım her ne kadar geri dönüşünü tam olarak hesaplayamasamdakendi videomun notunu kapatmaya çalışırken yanlışlıkla reklamıma tıkladım.
Öncelikle iyi hit alan bir video lazım. Videonuzun 7. saniyesinde başlayıp sonuna kadar giden bir not ekliyoruz en göze batan renkde (ben kırmızı veya mor kullanıyorum). Not'a ilgi çekici bir yazı yazıp o yazıyla alakalı bir videonuzu bağlıyorsunuz. Tabi bu notu reklamın boyutundan küçük yapmalısınız örnek:
![]()
İnsanlar notun renginden dolayı videoyu rahat izlemek için ya notu kapatacaklar yada tıklayacaklar bu iki ihtimalde 2-3 sn arası sürüyor. Bu eylemi yapmaları tam reklamın çıkacağı 10. sn denk geldiği için yanlışlıkla reklama tıklamış oluyorlar. Kulağa biraz zor bir ihtimal gibi geliyor ama günlük 4000 - 5000 reklam tıkı alan biri olarak herşey mümkün diyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.