Youtube reklam verme

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
eskiden sontorun vardi, simdi de nurtopu gibi bir hancher imiz oldu :)

facebook sayfa reklamından youtube videoyumu paylaşayım yani

evet ama 20 tl bütçe az sağlam bir sitede yaparsan daha fazla geri dönüş alırsın 100 tlyi gözden cıkar

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

facebook sayfa reklamından youtube videoyumu paylaşayım yani

kemal eksiogluna verebilirsin reklam 1 saati 100 tl olması lazım

[MENTION=13871]HancheR[/MENTION] kardeşim sana tavsiyem facebook reklamı ver sayfalara örnek sayfa https://www.facebook.com/ohadiyorumcomtr/ 3 milyon takipçisi var 60 dk sına 30 TL 1 günlüğüne 45 TL kalıcı olarak 60 TL istiyor kalıcı olarak videonu bu sayfada yayınlat 60 tl verip bunun 500 bini videonu izlese ve paylaşsa zaten videoların paylaşacak derecede iyi bu paylaşım döngü haline gelir ve kemalekşioğlu cezmikalofer gibi sayfalarında dikkatini çeker ve 1 hafta sonra popülersin ayriyeten sana tavsiye kendin değil bir arkadaşına show tv whatsup haber hattına videonu yollat mutlaka show tv de cıkacak bir haber ve 2 ci haftada türkiye gündemindesin beni dinle ve bu şekil yap sakın youtube filan reklam verme paran çöpe gider :)

[MENTION=13871]HancheR[/MENTION] kardeşim sana tavsiyem facebook reklamı ver sayfalara örnek sayfa https://www.facebook.com/ohadiyorumcomtr/ 3 milyon takipçisi var 60 dk sına 30 TL 1 günlüğüne 45 TL kalıcı olarak 60 TL istiyor kalıcı olarak videonu bu sayfada yayınlat 60 tl verip bunun 500 bini videonu izlese ve paylaşsa zaten videoların paylaşacak derecede iyi bu paylaşım döngü haline gelir ve kemalekşioğlu cezmikalofer gibi sayfalarında dikkatini çeker ve 1 hafta sonra popülersin ayriyeten sana tavsiye kendin değil bir arkadaşına show tv whatsup haber hattına videonu yollat mutlaka show tv de cıkacak bir haber ve 2 ci haftada türkiye gündemindesin beni dinle ve bu şekil yap sakın youtube filan reklam verme paran çöpe gider :)

çok güzel anlattın sağolasın öyle yapıcam . zaten doğan haber ajansından röportaj isteği geldide daha arayamadım zaman bulamadım

çok güzel anlattın sağolasın öyle yapıcam . zaten doğan haber ajansından röportaj isteği geldide daha arayamadım zaman bulamadım

aynen en mantıklısıda bu kardeşim hem videolar belli bir yaş kitlesine hitap etmediği için hem çabuk paylaşılır insanlar tarafından hemde haberlere cıkacak derecede bir popülerliği var youtube reklam verirsen sadece insanlar izler geçer çoğu hatta reklamı geç der izlemez bile ama facebookta otomatik videolar açıldıgından insanlar ister istemez izleme gereği duyuyor ve paylaşıyor paylaşınca başkası görüyor o kişinin duvarında oda paylaşıyor ve bu döngü uzayıp gidiyor oha diyorum sayfasının sahibinin r10 daki reklam konusuna burdan bulaşabilirsin. iletiş bilgileri var konuda +3.000.000 Kişilik Aktif ORGANİK Sayfada Reklam Hizmeti... Biz GÜVEN Satıyoruz! Bol Ref.

aynen en mantıklısıda bu kardeşim hem videolar belli bir yaş kitlesine hitap etmediği için hem çabuk paylaşılır insanlar tarafından hemde haberlere cıkacak derecede bir popülerliği var youtube reklam verirsen sadece insanlar izler geçer çoğu hatta reklamı geç der izlemez bile ama facebookta otomatik videolar açıldıgından insanlar ister istemez izleme gereği duyuyor ve paylaşıyor paylaşınca başkası görüyor o kişinin duvarında oda paylaşıyor ve bu döngü uzayıp gidiyor oha diyorum sayfasının sahibinin r10 daki reklam konusuna burdan bulaşabilirsin. iletiş bilgileri var konuda +3.000.000 Kişilik Aktif ORGANİK Sayfada Reklam Hizmeti... Biz GÜVEN Satıyoruz! Bol Ref.

çok sağol adamsın :)

Dün ölüyodun bu gün medyatik oldun :D:D:D Küllerimden doğdum diyorsun yani :):)

Bu yaklaşımı ben değil tüm üyeler sana yapar, sakın yanlış anlama ama istersen report et intihar konunu çöpe taşıyayım :cool:

Dün ölüyodun bu gün medyatik oldun :D:D:D Küllerimden doğdum diyorsun yani :):)

Bu yaklaşımı ben değil tüm üyeler sana yapar, sakın yanlış anlama ama istersen report et intihar konunu çöpe taşıyayım :cool:

psikolojim bozukumsu biraz intihar etmeyi hayal etmek güzel oluyo bazen neyse reportlayım :D

bu videodaki senmisin ? sen isen guvenliksiz yapiyorsaniz ne demeliki sana . bu kadarmi icin kipir kipir . izlerken ben dustum la :ASD neyse rabbim sana kaza getirtmesin . basarilar.

allah sonun hayretsin umarım kötü haberler duymayız önün açık olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri