"Youtube Sağolsun" Darısı Sizlerin Başına insallah !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar Youtube sagolsun baslikdada belirttigim gibi.Birazcik borclar vs vardi kapattik sayesinde,gecen ayki kazanclada bu arabayi aldim bugun.
Darisi siz dostlarin basina insallah.Birisi onceden deseki adsense ile araba aldim ev aldim inanmazdim belki,ancak insanin basina gelince demekki calistikdan ,istedikden emek verdikden sonra olabiliyormus.

Araba A4 2.0 TDI 2006 Model 140 Beygir Dizel

mb18j.jpg

mb192.jpg

mb19b.jpg

Arkaya yazdirsammi caba Youtube Sagolsun diye :) hehehe

Bu arada sira Canerde sanirim yada Harun'da :) ..... :)

buraya da yazayım da tam olsun abi,
:)) allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :))

multitronic candır canandır abi hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :)

Eyvallah dostlar darisi sizin basina insallah.Daha iyisi sizlerin olsun tek dilegim bu.

hayırlı olsun abı darısı bızım baslarmıza artık :)

Hayirli olsun Serkan.Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin Allah .

Cayenne alana kadar devam (Turkiye'de degil tabiki ) :)

hayirli olsun kardes daha iyilerine binersin insallah

serkan abi öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
merak ettimde abi mart ayı kazancınız ne kadardı acaba sırf şunun için soruyorum hep duyuyoruz youtubeden milyonlar kazananlar var diye inanmazdım ama şunu görünce
gerçekten youtube de emek verip özveriyle çalışılınca nelerin başarıldığının canlı kanıtısınız.

hayırlısı olsun abi bi kurban kestir. güle güle kullan.

hayirli olsun kardes daha iyilerine binersin insallah
Tesekkurler ustad,darisi butun arkadaslara insallah.

serkan abi öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
merak ettimde abi mart ayı kazancınız ne kadardı acaba sırf şunun için soruyorum hep duyuyoruz youtubeden milyonlar kazananlar var diye inanmazdım ama şunu görünce
gerçekten youtube de emek verip özveriyle çalışılınca nelerin başarıldığının canlı kanıtısınız.
Dostum hic kazancimi kimseye soylemedim tam olarak,en yakinlarima bile ama ilk kez yaziyorum burda ,Mart ayi kazancim 9640 Euroydu.8.300 e bu arabayi aldim.Durum bu yani.insallah herkes alir ,herkes kazanir tek istedigim dilegim bu.

hayırlısı olsun abi bi kurban kestir. güle güle kullan.
Tesekkurler dostum daha iyisi senin olur insallah.Valal kurbani Caner kesecek benim yrime :) Kuzu yemeye gidecez istanbula,sizide bekliyoruz.

Hayırlı olsun hocam.Şunu anladım ki; demekki ben yalnış yoldayım, hala çok uzağım. Halbuki silvia veya e36'ya tavım :D

Tekrardan hayırlı olsun, Allah hepimize daha çok kazanç versin inşallah, ortak müsait bir zamanda tekrar skypedan tavsiye almam gerekli sanırım : )

nazar deymesin hakullaktan kazanmadınya dışarda çalışmaktan çok emek harcadıgına eminim.bu zamanlara gelmen hiç kolay olmamıştır ,bu inanç ve sabır işi herhalde

Hayırlı olsun hocam.

şunu anladım ki; demekki ben yalnış yoldayım, hala çok uzağım. Halbuki silvia veya e36'ya tavım :D

nazar deymesin hakullaktan kazanmadınya dışarda çalışmaktan çok emek harcadıgına eminim.bu zamanlara gelmen hiç kolay olmamıştır ,bu inanç ve sabır işi herhalde

Eyvallah arkadaslar sagolun.Inanirmisiniz,caner,harun uygar ozan bilir, ozellikle son 3 aydir 20 saat pc basinda gecirdim.gunluk 3-4 saat uyku ile ,arastirmadigim denemedigim seyler kalmadi.Iyi bir duzen,altyapi ve sistem olusturana kadar.

Yani kolay degil yuksek kazanclar,kolay yontemleride var illaki ama arastirmakla,deneme yanilmalarla bu isi ilerlettik halende bir cok seyi deniyorum,deniyoruz.

Bu isle ugrasanlara bir tavsiyem var,asla pes etmeyin,aslaa.kanalinizda kapansa,en iyi hit almis videonuz uyarida alsa pes etmeyin.Ve sabit 1 konuya ,1 ture takili kalmayin farkli farkli seyleri deneyin ugrasin iclerinden en iyilerini bulup yogunlasin..Gerisi gelecekdir.

Hayırlı olsun abi :) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ankara'ya gelde bi şehir turu yapalım. :) :)

Bu da benim günlük 15€ tbm ile aldığım canavar :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
2009_Mercedes-Benz_CL550_4Matic_010_3436.jpg

O zaman burası arabalarınız konusu olsun. Buda benim Rusya'ya gelmeden önceki aracım : )

1972 ford granada fastback

1972_ford_granada-pic-15089.jpeg

1972_ford_granada-pic-15076.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri