Bu kitap dediğin şeydeki bilgiler daha önceki paylaşımların gibi yabancı forumdan toparlama bilgiler mi hocam ?
hocam sirf sana yorum yapmak icin geri girdim foruma..
hayir yani amaci ne ki boyle bir seyi soylemenin?
adam arastiriyor ogreniyor, bilgiye ulasiyor diye mi butun bunlar? sen kendin ulasamiyorsun diye mi? cekememezlik mi? ya da ulasiyorsun da bizimle paylasmayinca "sefiller biseyden anlamiyor" deyip de mutlu olabilmek icin mi? burda elestirdigin ve laflar savurdugun adamin paylastiklari sayesinde kim bilir kac kisi para kazandi veya yeni metod ogrendi? sen ne yaptin da ne kazandirdin millete? yapmissindir yapmamissindir bilemem, gidip de gecmisini inceleyemem, yapmissin eyvallah, yaparken de insanlar sana gelip boyle paylasimlarina comak soktu mu? yapmamissan da zaten ekstra lafa gerek yok. drop hoca bu zamana kadar burda bedavaya bir ton bilgi sundu, isterse yine sunar parali ya da ucretsiz. Bu bilgilerin burda sunulmasi mi rahatsiz etti seni? amacin ne ki yani burda? bu zor zamanlarda, az da olsa paylasim yapan insanlarin heveslerini kirmak mi? kirinca mutlu mu olacaksin? eger oyleyse soyle, konu acayim gel orda benim hevesimi kir ama baskalarina yapma, uzme insanlari.. amaci bilgi paylasmak olan forumda insanlar birseyler (ucretli/ucretsiz) paylasiyor diye de kimseye ters cikisma.
he ben kim miyim de bunlari yaziyorum??? bana ne mi oluyor da gelip burda cacik oluyorum? konu sahibinin avukati miyim? degilim. taniyor muyum? tanimiyorum. ben kimim biliyor musun? burda senin gibi milletin hevesini kirmak isteyen amaclari belli olmayan insanlara tepki veren forumlari takip edip birseyler ogrenip 3 kurus para kazanma derdinde olan adamim. ben, forumu amacinda dogrultusunda kullanmaya calisan, yeri geldiginde ogrenen, yeri geldiginde birseyler ogretmeye (kendimce) calisan biriyim.
tepkim hem sana hem de benzer yorumlari yapanlara, lutfen kimseyi kirmayin uzmeyin, paylasim yapmak icin buraya gelmis insanlari kusturmeyin. insanlarin onune taslar koymak yerine, onlerindeki taslari cekip yollarini acmaya calisin.
yazdiklarim icin pesinen ozur dilerim fakat yazmasam icimde kalirdi, forumu forum gibi kullanmak dilegiyle, kimsenin uzulmeyecegi bir ortam gormek dilegiyle, saglicakla kalin, vesselam..