Youtube Seo 2016

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drop

Kayıtlı Üye
Ön fikir almak amacıyla konuyu açıyorum.

Çeşitli çalışma biçimlerinin yeralacağı kitapta yeralan başlıklar kısaca şöyle:

Youtube Temel Bilgiler

Youtube Seo Temel Bilgiler

Youtube Çalışma Biçimleri

Youtube ve Google ilk sayfaya çıkma (Google kısmı bitmiş durumda,youtube hala test ediliyor)

Seo ağı kurma - Ve çalışma yöntemi

Önerileriniz varsa ve mümkünse kitaba dahil etmeye çalışacağım.

siteler için ilk sayfaya çıkarma hakkında bilgi alabilirsem pm den veya buradan iyi olur drop hocam.(benim fazla bilgim yok bi pigleme sitesi var o kadar)

Genele paylaşmayacağım , sınırlı sayıda burda ve r10'da satmayı düşünüyorum.

Bir de almak isteyen bir kişi ile görüşüyoruz.Kimseye vermemi istemiyor.

Amacım belli bir fiyata birçok kişiye sunmak şu anda.Daha önce eğitime katılanlara ücretsiz vereceğim.

Youtube'daki durumunu tam olarak analiz edemedim henüz.
Bu bilgileri paylaşacakmısın hocam. Bekleyelim mi ?

Bu kitap dediğin şeydeki bilgiler daha önceki paylaşımların gibi yabancı forumdan toparlama bilgiler mi hocam ?

Yabancı forumdan toplasam gelip burda neden paylaşayım , haftalarca uğraşayım.Neden satayım.Yani belki de hiç satmayacağım.Önyargılı davranmanızı anlamak güç.
Bu kitap dediğin şeydeki bilgiler daha önceki paylaşımların gibi yabancı forumdan toparlama bilgiler mi hocam ?

Ah ah şu özgün kategorimde ilk sayfaya çıkanlar gibi çıkabilsem , keşke benim olsa :D

Büyük ihtimal çözdüm bakalım , adamın yöntemi farklı birşey olabilir.Yarın tam sonuçları görme şansım olur.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam siz bi bitirin işinizide satmaya karar verirseniz alırız inşAllah, Google olayı çok önemli benim için YT ile işim yok. YT'u bitireli çok oldu..

Hocam videoları test ediyorum , websitesi ile karışmasın.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam siz bi bitirin işinizide satmaya karar verirseniz alırız inşAllah, Google olayı çok önemli benim için YT ile işim yok. YT'u bitireli çok oldu..

hocam sirf sana yorum yapmak icin geri girdim foruma..

hayir yani amaci ne ki boyle bir seyi soylemenin?
adam arastiriyor ogreniyor, bilgiye ulasiyor diye mi butun bunlar? sen kendin ulasamiyorsun diye mi? cekememezlik mi? ya da ulasiyorsun da bizimle paylasmayinca "sefiller biseyden anlamiyor" deyip de mutlu olabilmek icin mi? burda elestirdigin ve laflar savurdugun adamin paylastiklari sayesinde kim bilir kac kisi para kazandi veya yeni metod ogrendi? sen ne yaptin da ne kazandirdin millete? yapmissindir yapmamissindir bilemem, gidip de gecmisini inceleyemem, yapmissin eyvallah, yaparken de insanlar sana gelip boyle paylasimlarina comak soktu mu? yapmamissan da zaten ekstra lafa gerek yok. drop hoca bu zamana kadar burda bedavaya bir ton bilgi sundu, isterse yine sunar parali ya da ucretsiz. Bu bilgilerin burda sunulmasi mi rahatsiz etti seni? amacin ne ki yani burda? bu zor zamanlarda, az da olsa paylasim yapan insanlarin heveslerini kirmak mi? kirinca mutlu mu olacaksin? eger oyleyse soyle, konu acayim gel orda benim hevesimi kir ama baskalarina yapma, uzme insanlari.. amaci bilgi paylasmak olan forumda insanlar birseyler (ucretli/ucretsiz) paylasiyor diye de kimseye ters cikisma.

he ben kim miyim de bunlari yaziyorum??? bana ne mi oluyor da gelip burda cacik oluyorum? konu sahibinin avukati miyim? degilim. taniyor muyum? tanimiyorum. ben kimim biliyor musun? burda senin gibi milletin hevesini kirmak isteyen amaclari belli olmayan insanlara tepki veren forumlari takip edip birseyler ogrenip 3 kurus para kazanma derdinde olan adamim. ben, forumu amacinda dogrultusunda kullanmaya calisan, yeri geldiginde ogrenen, yeri geldiginde birseyler ogretmeye (kendimce) calisan biriyim.

tepkim hem sana hem de benzer yorumlari yapanlara, lutfen kimseyi kirmayin uzmeyin, paylasim yapmak icin buraya gelmis insanlari kusturmeyin. insanlarin onune taslar koymak yerine, onlerindeki taslari cekip yollarini acmaya calisin.

yazdiklarim icin pesinen ozur dilerim fakat yazmasam icimde kalirdi, forumu forum gibi kullanmak dilegiyle, kimsenin uzulmeyecegi bir ortam gormek dilegiyle, saglicakla kalin, vesselam..

Ön fikir almak amacıyla konuyu açıyorum.

Çeşitli çalışma biçimlerinin yeralacağı kitapta yeralan başlıklar kısaca şöyle:

Youtube Temel Bilgiler

Youtube Seo Temel Bilgiler

Youtube Çalışma Biçimleri

Youtube ve Google ilk sayfaya çıkma (Google kısmı bitmiş durumda,youtube hala test ediliyor)

Seo ağı kurma - Ve çalışma yöntemi

Önerileriniz varsa ve mümkünse kitaba dahil etmeye çalışacağım.
Hocam beni listeye kesin yaz bak.

Faydalı bulduğum her bilgiyi paylaşabilirim.Bunu nerden aldığım önemli değil.Diğer yandan benim birçok yöntemim şu an yabancı forumlarda paylaşılıyor , bunu da bilmelisiniz.

İnsanları yargılamakla değil , çözüm üreterek faydalı olabilirsiniz.Diğer yandan insanların birşeyler öğrenmesinden rahatsız olan arkadaşları anlamak benim mantığıma uygun değil.

Birbirinizle tartışmanıza gerek yok.Kimin ne dediğini umursamıyorum.Kaç haftadır bu konu için çalıştığımı , gece gündüz uğraştığımı beraber çalıştığımız arkadaşlar biliyor.Bu konuda isteyen istediğini söyleyebilir.

Yabancı forumlarda arayıp bulabileceğiniz bir yöntem olsa zaten ortalık , kaynar giderdi.Biraz da kendi insanınıza güvenin.En azından emek harcayan insanlara , boş boş davranmayın.

Konu kilitlenebilir.Yönetici arkadaşlar lütfen gereğini yapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri