Youtube Shorts Hızlı İzlenim Sistemi Devam Ediyor Mu?

Captain Price

Kayıtlı Üye
Youtube shorts ile hızlı izlenim sistemi devam ediyor mu?
Eskisi gibi çok izlenim aliyor musunuz halen?

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

Youtube Shorts Hızlı İzlenim Sistemi Devam Ediyor Mu?
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]; başlığı böyle değiştirir misiniz?

yakın zamanda test edecegim. elimde cok izlenen shorts oyun videosu mevcut pk açık kanala tek tek cekip atıcam shorts bonusu için

Shorts işi bitti hocam özgün yaparsanız bir ihtimal oda çok uğraştırıcı çok kanalı kapattılar Ağustos ayı gibi bi güncelleme geldi sanırım

2 ay falan ara verdi ancak sonrasında yüksek izlenme almaya devam ettim.
Devam ediyor yani.

Benim kanalım için söylüyorum. 1.5-2 ay önce gelen güncelleme sonrası attığım videoların izlenimi aşırı düştü.
Eskiden attığım 10 videodan kesin 1i patlardı ama şimdi yok öyle bir şey. Ayrıca günlük 100 video sınırını 42ye düşürdüler.

Şuan hala video atıyorum ama izlenen videolarım güncelleme öncesi patlayan videolar. Hala onlar izleniyor.

Videolarım özgün.

Benim kanalım için söylüyorum. 1.5-2 ay önce gelen güncelleme sonrası attığım videoların izlenimi aşırı düştü.
Eskiden attığım 10 videodan kesin 1i patlardı ama şimdi yok öyle bir şey. Ayrıca günlük 100 video sınırını 42ye düşürdüler.

Şuan hala video atıyorum ama izlenen videolarım güncelleme öncesi patlayan videolar. Hala onlar izleniyor.

Videolarım özgün.

Bu soruna toplu kapanmaları eklersek short yalan oldu

etmiyor.
kanallar 24 saat bile ayakta kalmıyo kapanıyo hemen.(spamda)
İstediğin gibi cevap alamadığın herkesi suçlayarak alıntılıyomusun sen ? yukarda adam etmiyor yazmış bi ton laf söylemişsin . adam denemiş ve eskisi gibi izlenim alamamış ve konuya yazmış olamazmı hemen suçlamalar ön yargılar..
biraz SAYGI.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri