Youtube sıralamasındaki büyük değişiklik

• Kullanıcı Marv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Marv

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 24 saattir arama sonuçlarında ilk sayfalarda yeni yüklenmiş videolar yok denecek kadar az. İlk sayfadaki videoların çoğu en az 1 aylık videolar. Büyük ihtimalle youtube ilk sayfada 301'de takılı kalan spam videolardan kurtulmak için böyle bir güncellemeye gitti ve sıralama algoritmasını tamamen değiştirdi. Artık yeni videoların işi çok zor. Tabi bu olay sistemdeki bir hatadan dolayıda olabilir, kalıcı bir durumsa artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak :)

Son günlerde yeni kanallarda izlenimlerim düştü gibi hissediyorum, hem de etkili kategorilerde

Son günlerde yeni kanallarda izlenimlerim düştü gibi hissediyorum, hem de etkili kategorilerde

Doğrudur hocam 1 haftadır ufak ufak birşeyler yapıyorlardı dün son darbeyi vurdular. İnşallah geçici bir durumdur yoksa yeni kanallar çok zor kazanır. Tabi eski kanalların değeri artar.

Yt artık sahte izlenim kanalları indexten düşürüyor ve kapatmaya kadar gidebilir.

Dünden beri birşeyler oluyor, zaman zaman gidip gelmeler oluyor, bir videom sabahtan beri dansoz gibi yerinde duramadı, bir ilk sayfa, bir üçüncü sayfa bir bakıyorum ilk sayfa ilk sıra.

Bence Güzel uygulama, Türk spamcılardaki pişkinlik kimsede yok.
Adam bizden kanalı kopyalıyor sonra 301+'ya Sahte izlenim kasıyor + Abone sayısını 500-600 yapıyor 1 günde bizim 2 haftalık kanlaın üstüne çıkıyor.

YT iyi bir uygulama yaptı, Spamında adabı var, işin Cılkını çıkartanların kanalları spamdan uçuyor artık.
Ben sevdim bu uygulamayı. . .
:D

sahte izlenimde durum bu fakat organikte durum nedir ?

Bence bu durum organik hitleride etkileyecek çünkü youtube 301 e kadar hitler organik mi diye bakmıyor, zaten abone sayısı azsa izlenim 301i hemen geçmiyor aradaki kayıp zaman illaki videoya zarar verir. Şu sistem bir otursunda her şey daha netleşir. Kurunun yanında yaşda yanmasın :)

Aynen eski kanallara öncelik tanınıyor gibi 4-5 gündür

eski kanalları olanlar yaşadı o zaman.artık sıfırdan yukselmek daha zor olacak galiba

hala yapan adamlar var 301+ olayını hemde rekabet olan kategorilerde. Umarım onlarda temizlenir bir an önce.

Youtube bu kadar işleri kasmaz diye düşünüyorum biz kazandığımız gibi youtubede bizden fazla kazanıyor, geçenlerde okuduğum bir makalede 2012 - 2013 kazanç ortalaması 8 milyon dolarak düşünürlerken 1.5 milyon kar etmiş, hatta hatta yahoo'da yahootube için hazırlık yapıyor diye okudum makalelerde, işleri bu kadar zorlaştırırsa youtube, youtube için yolun sonu gözükür.

dün açtıgım kanal bu gun video attım rakibimde oldugu halde suan 1. sayfa 2. sıradayım Geçici bir sorundur yoksa bendede olurdu hocam

Youtube bu kadar işleri kasmaz diye düşünüyorum biz kazandığımız gibi youtubede bizden fazla kazanıyor, geçenlerde okuduğum bir makalede 2012 - 2013 kazanç ortalaması 8 milyon dolarak düşünürlerken 1.5 milyon kar etmiş, hatta hatta yahoo'da yahootube için hazırlık yapıyor diye okudum makalelerde, işleri bu kadar zorlaştırırsa youtube, youtube için yolun sonu gözükür.

google > all

yazık ettiniz :D 301 izlenim ile voleyi vurana @heni :D yaptı yapacağını

[MENTION=15491]Marv[/MENTION] konunu yeni gördüm ama bu senin dediğin olay gerçekten de var ..

2 kanalımın kategorisi öyle olmuş .. adamlar video yüklerdi direkt benim videomun önüne geçerlerdi şuan hiçbiri yok

@Marv konunu yeni gördüm ama bu senin dediğin olay gerçekten de var ..

2 kanalımın kategorisi öyle olmuş .. adamlar video yüklerdi direkt benim videomun önüne geçerlerdi şuan hiçbiri yok

O zaman bu iş senin çok işine yarayacak, hem abone sayın hem izlenme sayın artacak doğal olarak fakat yeni açılacak kanallarda sıkıntı olabilir. Yeni stratejiler geliştirmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri