Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence bu durum organik hitleride etkileyecek çünkü youtube 301 e kadar hitler organik mi diye bakmıyor, zaten abone sayısı azsa izlenim 301i hemen geçmiyor aradaki kayıp zaman illaki videoya zarar verir. Şu sistem bir otursunda her şey daha netleşir. Kurunun yanında yaşda yanmasın![]()
bu işin bencesi yok. Boş konuşma istersen.
Bu kanıya daha doğrusu bu cevabı verebilmeniz için bir çözümünüz olmalı. Çözümünüzü bekliyorum. İnsanlar burada fikirlerini belirtiyorlar. Boş konuşmalık bir durum yapmıyorlar. Yakıştıramadım.
Tabi paylaştınız, sahte izlenimleri anlattınız forumlarda, adamlarda çaktı o kadar dedim, yöntemi anlatmayın adamlar forumlara bakıyorlar diye.
İkinci seneni tamamlayacaksın burada o kadar konu o kadar kategori o kadar izlenim arttırma ile hala birşey öğrenemediysen, ve üstüne üstlük kalkıp, hala sahte izlenimi bana savunuyorsan daha da konuşmamıza gerek yok.
Sadece bir soru, sen ile ben aynı kategoride aynı videoları attık. Ben emek verip açıklama girdim anahtar kelime girdim ve izlenim bekliyorum.
Sen ise yine aynısı yapıp sahte izlenim ile videoyu uçurdun. Adalet hangisi ? Senin yaptığındamı benim yaptığımda mı ?
Siz beni yanlış anladınız galiba, diyorum ki sahte izlenime bulaşmayın, yada bulaşıyorsanız forumlar da kimse anlatmasın sahte izlenim metodlarını.
İlk yorumunuzu tekrardan okursanız, insanlar sizin sahte izlenimleri savunduğunuzu anlar. İfadeler yanlış kullanılmış. Şimdi izah ettiniz, bir problem yok
Biraz öyle olmuş, savunduğum yok karşıyım sahte izlenime kardeş.
Dediğim biz forumlarda böyle metotları falan anlattık her şey açığa çıktı. Youtube Türkiye'yi artık mimledi. Eskiden video atardık adsense yeşil yanardı artık hep ünlem neden mi. Hep arkadaşların yanlış kullanımı.
Bende yabancı dizi çalışıyorum, önceden diziyi veya fragmanı attığımda direk ilk 3 sıralamada olurdum şimdi fragman paylaşıyorum bi ilk sayfaya geliyor bi komple yok oluyor aramada çıkmıyor, dizinin bölümünü paylaşınca sıkıntı yok direk ilk sayfada çıkıyorum ama fragmanda sorun var anlamadım ben bu işi.
Rakiplerimin kanalları benden eski ayrıca
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.