Youtube şişmanlatıyor !

Bay Torlak

Yasaklanmış
az gülek eglenek diye açtım konuyu :D

beyler 6 ay sadece deneme ve araştırma yaptım videoları yükledim kapandı kanal falan hep böyle oldu 3 aydırda oturttum sonunda ve bu işe başlamadan önce 60 kilo olan ben şimdi hafif göbek ve 77kiloya dayanmış durumdayım boyumun 1.70 olmasından dolayı çok kötü görünüyor spora çıkayım sabahları diyorum bi oturuyorum kanal yapmaya başlıyorum sabah olmuş bi yatıyom saat akşam üstü 4 5 uyanıyom ne olcak bu halimiz gelen parayla bi gün pizza bigün hamburger şiştik bide oturup duruyoz harbi yt şişmanlatıyor :p

İlk önce uyku saatlerini düzeltmeye çalış :)
benim de çok kötüydü uyku saatleri, düzelttim şükür

durduk yere kilo alınmaz heralde bende bütün gün evdeyim birde gurbet olunca 7/24 nerdeyse ama tığ gibiyim.

eksilen şeylerim

gençliğim
saçlarım
çocukluğum

ben zaten askerden sonra kilo almaya başlamıştım sürekli iş icabıda araç kullanıyordum şimdi çalışmıyorum gün içinde veya akşamları arkadaşlarla cıkıyorum dolaşıyorum falan ben azalttım şu an 81 kiloyum 180 boy

Tam aksine youtube zayıflatıyor normalde 3 öğün yemek yerken yt işine başladığımdan beri 2 öğün yiyorum + sigara yeme ihtiyacım yok midem kazınırsan bi kahve yapıp kanal yapmaya devam :D

hala taş gibiyim :D 170 boy 66 kilo :D ytden kazandığımı tavuğa ete basıyorum.bünyede eritiyor.misss :D

valla pc başından kalkamadıgımıdan hemen 2 metre ötede burger king var abonesi oldum resmen napıcam git gide şişiyom beyler akıl verin :p flaglı kategorimi girsem terleye terleye zayıflarım :D

ytye başlamadan önce kiloluydum kilo vermeye çalışıyordum şimdi kilom iyice arttı kilo vermek istiyorum am biraz zor olcak gibi

valla pc başından kalkamadıgımıdan hemen 2 metre ötede burger king var abonesi oldum resmen napıcam git gide şişiyom beyler akıl verin :p flaglı kategorimi girsem terleye terleye zayıflarım :D

akıl vermeye gerek yok yeme yani :D günde 2 öğün takıl

Evli değilmiydiniz niye pizza hamburgur yiyorsunuz.

Bu arada 1,74 boy 114 kiloyum

az gülek eglenek diye açtım konuyu :D

beyler 6 ay sadece deneme ve araştırma yaptım videoları yükledim kapandı kanal falan hep böyle oldu 3 aydırda oturttum sonunda ve bu işe başlamadan önce 60 kilo olan ben şimdi hafif göbek ve 77kiloya dayanmış durumdayım boyumun 1.70 olmasından dolayı çok kötü görünüyor spora çıkayım sabahları diyorum bi oturuyorum kanal yapmaya başlıyorum sabah olmuş bi yatıyom saat akşam üstü 4 5 uyanıyom ne olcak bu halimiz gelen parayla bi gün pizza bigün hamburger şiştik bide oturup duruyoz harbi yt şişmanlatıyor :p

hacı aynı durm bendede var ya sabaha kadar pc başında oturuyorum yatıyorum akşam kalkabiliyorum :D
bakalım bu gece vodkaya abanıp erken yatacam erken kalkacam :D
Kilo konusundada ben zayıfım :D

valla youtube beni zayıflatıyor hocam :D 1.70 boyum var 55 kiloydum 50 ye düştüm :D

Feci kilo yapıyor

3 saat Youtube: 1.000 kalori

Hareket sıfır.

ne kadar kaptırıyorsunuz arkadaşlar böyle çalışılır mı :) ben 2günde bi çarşıya çıkıyorum,ögle saatlerinde 12-1 gibi çıksam akşam 6-7ye kadar dolaşıyorum filan.eve gelip yemek hazırla,ye filan derken 8 oluyor.çok yavaş yerim yemegi,pc başında film izleyerek.9da yemegim biterse ondan sonra 2ye kadar filan ugraşırım ben.bence biçogumuzun en büyük sorunu uyku düzensizligi sadece.bende bi ara sabah 9-10a kadar oturup akşam 7ye kadar uyuyordum ve kilo aldıgımı,göbek yaptıgımı farkettim ve uykuyu normale çevirdim şimdi göbek gitti tekrar ve söyledigim gibi bolbol çıkıp dolaşıyorum :)

Bende Fitnesse Başladım Hem Kiloyu Eritmek İçin Hem Kas Yapmak İçin Boy 1.88 Kilo 77 Fazlamı Sizce :D Çok Belli Değil Kilolu Olduğum

ne kadar kaptırıyorsunuz arkadaşlar böyle çalışılır mı :) ben 2günde bi çarşıya çıkıyorum,ögle saatlerinde 12-1 gibi çıksam akşam 6-7ye kadar dolaşıyorum filan.eve gelip yemek hazırla,ye filan derken 8 oluyor.çok yavaş yerim yemegi,pc başında film izleyerek.9da yemegim biterse ondan sonra 2ye kadar filan ugraşırım ben.bence biçogumuzun en büyük sorunu uyku düzensizligi sadece.bende bi ara sabah 9-10a kadar oturup akşam 7ye kadar uyuyordum ve kilo aldıgımı,göbek yaptıgımı farkettim ve uykuyu normale çevirdim şimdi göbek gitti tekrar ve söyledigim gibi bolbol çıkıp dolaşıyorum :)

Aynen Hocam Sürekli YT Nin Üzerine Düştüğün Zaman Tam Aksine Kazancın Düşüyor Kafan Karışıyor Sürekli Çalışmaktan Ve Artık Otomatiğe Alışıyor Makina Gibi Ben Günde Taş Çatlasın 4 Saat Uraşırm Ara Verip Hergünde Film İzlerim Filmide Tavsiye Ederim Bu Arada Kafanızı Ciddi Anlamda Boşaltıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri