Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az gülek eglenek diye açtım konuyu
beyler 6 ay sadece deneme ve araştırma yaptım videoları yükledim kapandı kanal falan hep böyle oldu 3 aydırda oturttum sonunda ve bu işe başlamadan önce 60 kilo olan ben şimdi hafif göbek ve 77kiloya dayanmış durumdayım boyumun 1.70 olmasından dolayı çok kötü görünüyor spora çıkayım sabahları diyorum bi oturuyorum kanal yapmaya başlıyorum sabah olmuş bi yatıyom saat akşam üstü 4 5 uyanıyom ne olcak bu halimiz gelen parayla bi gün pizza bigün hamburger şiştik bide oturup duruyoz harbi yt şişmanlatıyor![]()
Yürüyerek zaman kaybedeceğimize para kazanalım![]()
![]()
![]()
durduk yere kilo alınmaz heralde bende bütün gün evdeyim birde gurbet olunca 7/24 nerdeyse ama tığ gibiyim.
eksilen şeylerim
gençliğim
saçlarım
çocukluğum
Hocam okula başlayın derim. ama her sabah yürüyerek gidin gelinben daha kilo veriyorum. Şaka bi yana. Bu ciddi bi problem. evdeki koşu bandı fazla işe yaramaz bence. şöyle çık bi gez günde 1 saat kadar. iyi olur yani
![]()
Koşu bandı alsan kilo veremeyebilirsin üstelik koşu bandı çok ses çıkartıyor koşamazsın üstünde.
Diyetisyene giderek sağlıklı kilo verirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.