Youtube şişmanlatıyor !

Boy 1.84 Kilo 82, Sporu bırakınca hafiften göbek çıktı onuda 1 hafta çalışsam eritirimde eriniyorum :D

az gülek eglenek diye açtım konuyu :D

beyler 6 ay sadece deneme ve araştırma yaptım videoları yükledim kapandı kanal falan hep böyle oldu 3 aydırda oturttum sonunda ve bu işe başlamadan önce 60 kilo olan ben şimdi hafif göbek ve 77kiloya dayanmış durumdayım boyumun 1.70 olmasından dolayı çok kötü görünüyor spora çıkayım sabahları diyorum bi oturuyorum kanal yapmaya başlıyorum sabah olmuş bi yatıyom saat akşam üstü 4 5 uyanıyom ne olcak bu halimiz gelen parayla bi gün pizza bigün hamburger şiştik bide oturup duruyoz harbi yt şişmanlatıyor :p

Birak hocam Allah aşkina ne kotu gorunmesi :) İzmir bulusmasinda gorduk iste masallahin vardi :)

Yürüyerek zaman kaybedeceğimize para kazanalım :)
SFMqN4X.jpg

$_1.JPG

Bu iyiymiş :)

Arkadaşlar tuhaf gerçekten.Şimdi ben 175 boyundayım 75-80 arası kilodayım.ama vücudumda göbek yağ felan yok.Çüknkü futbolcuyum ben.Kas yapısı kuvvetli iyi baldırları olan biriyim.Bakıyorumda bazı arkadaşlar 180 boyunda 75 kiloya yağlıyım diyor.Bende 175 filanım belki 1,2 santim daha yükseğimdir 80 e yakınım ama futbolcuyum.yani normal şartlarda küçüklükten beri spor yaıpıyor olsanız kilolu olmazsınız.Ben 3 senedir hep oturarak çalışıyorum kilom hep aynı.

Hareketsizlik kötü geliyor vücuda valla. Bende hep oturuyorum kilo almıyorum ama hareketsiz kaldığım için kolum ağrıyor, bileğim ağrıyor valla bazen kendimi yaşlı hissedebiliyorum ama şimdi biraz yürüyüş felan yapıyorum.

Uyku düzenide çok önemli akşam 3'e kadar felan uyumayıp sonra sabah 2-3 de uyanınca insan aptal gibi oluyor. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik düzenli yatıp kalkmak olacaktır o zaman kendine geliyor insan. Ama bizim işlerde en iyi gece oldugu için yapacak birşey olmuyor :)

Valla hep evde sağlıklı yemek yapardım Youtube olduğundan beri hep fastfood yiyorum öğrenci olduğumdan üşeniyorum yemek yapmaya. Bugün memlekete gideceğim 2 hafta anne yemeği yiyeyim :)

Kilo Problemini Nasıl Aşıyorsunuz?

Hocalar tamam iyi hoş sabah akşam bir şeyler elde etmek için kasıyoruz.

Ama farkında olmadan ciddi kilo artışı oluyor bende. Eski formdaki günlerimi iple çeker oldum. Bence bu paradan çok daha önemli.

Hem çok yoğun pc başında kalan hem de kilosunu kontrol eden arkadaşlar yaptıklarını paylaşabilir mi?

Bi koşu bandı siparişi versem, koşarak çalışabilir miyim deneyen var mı?

Hocam okula başlayın derim. ama her sabah yürüyerek gidin gelin :) ben daha kilo veriyorum. Şaka bi yana. Bu ciddi bi problem. evdeki koşu bandı fazla işe yaramaz bence. şöyle çık bi gez günde 1 saat kadar. iyi olur yani :)

Koşu bandı alsan kilo veremeyebilirsin üstelik koşu bandı çok ses çıkartıyor koşamazsın üstünde.
Diyetisyene giderek sağlıklı kilo verirsiniz.

valla son yıllarda bende iyice göbek yaptım.bel ağrısı,parmak eklemlerindeki ağrılarda ayrı...
geçen sordum salona 3 aylık 150 lira abonelik.içerde de göbekli bir iki kişi gördüm cesaret geldi...

Hocam okula başlayın derim. ama her sabah yürüyerek gidin gelin :) ben daha kilo veriyorum. Şaka bi yana. Bu ciddi bi problem. evdeki koşu bandı fazla işe yaramaz bence. şöyle çık bi gez günde 1 saat kadar. iyi olur yani :)

hocam aslında genelde 12-17 arası okuldayım ve dediğin gibi yaklaşık 1 km özellikle yürüyerek gidip geliyorum ama yok su içsem yarıyor :p

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Koşu bandı alsan kilo veremeyebilirsin üstelik koşu bandı çok ses çıkartıyor koşamazsın üstünde.
Diyetisyene giderek sağlıklı kilo verirsiniz.

ben de onu düşünüyodum tam şimdi, onun sesi aşağı katın ...

apartman dairesinde olmaz sanırım koşu bandı fln, rahatsız etmeyelim milleti 200 gram için

Koşu bandını bırak en sağlıklısı sabah aç karınla 1 saat kondisyon,akşam yemeğini erken ye gece yatmadan önce en az 3-4 saat içinde hiçbirşey yeme,karbonhidrat,şeker ve tuzdan uzak dur yeterli.

kendine bir düzen kur sabahları belli bir saatte yakınlardaki bir parkurda koş. Haftada en az 3 gün yap bunu. Ayrıca evde günde 100 tane mekik çekmeye çalış, şınav çek vs vs

Hareket kiloyu çözer.

T25 yafa p90x programlarini arastir

yaptıgımı söylüyorum her zaman kilo verdirmiştir. Bazı kiolu arkadaşlarım bunu sat bile dediler ama satmadım (ciddiyim.) Ama şu sıralar kendim uygulamıyorum

1- Sabah uyandın pc başına geçmeden kalk 20 şınav 20 mekik 10 ar tanedesağa sola eseneme hareketleri dinlene dinlene yap
2- Sabah kahvaltın şu şekilde olsun ; çeyrek ekmek , Peynir , Zeytin , Yumurta, Çay (çay küçük bardak olsun max 1 çay kaşıgı şeker)
3- öğlen yeme eğer midem kazındı dersen marketden şu küçük kekler oluyor ya ondan 2 tane al ve kesinlikle yanında bişi yeme yanına mevsimine göre meyve suyu yap aa hazır alma mesela kış portakal suyu 1 bardak
3- öğleden sonra 3-4 gibi min 1 km yürüyüş yap veya bisiklet sür.
5- akşam yemegin saat 5 de olsun ve max yarım ekmek ye acı yiyebiliyosan bol acılı olsun bilirsiniz mesut yar acı yiyerek zayıfladı
6- yatmadan önce sabah yaptıgın hareketleri yap ve olabildigin kadar erken uyu yaptıgın hareketler senin gece metabolizmanı hızlandıracak erken uyuma neden dersenizde insanın en hızlı metabolizmesı uyurken gerçekleşir hem hormon salgılanır hem vücut çalışır.

Bunları uygula ayda 3-4 kilo verirsin isteyenlere daha detaylı hallederiz :)
bununla ilgili web sitesi açıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri