Youtube size neler öğretti

Çok şey öğretti tabi birçok yoruma katılıyorum. benim için güzel sayılabilecek paralar almış olmama rağmen, acaba hiç tanışmamış olsaydım daha mı iyi olurdu diye düşündüğüm olmuyor değil.

3 gün boyunca nasıl uykusuz kalıncağını :) sabah 6 da uyanıp sigarayı yakıp flag yedikmi acaba? diyeceğimi öğrendim :D

Bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim, sürekli merakımı arttıran şeyler görüyor ve daha çok bilme isteğiyle doluyorum.. Bence bundan büyük bir artı olamaz..

zamanın ne getireceğini bilmediğimizi
allah 1 kapıyı kapatmadan bile başka kapı açacağını

hala istediğim kızı alamıyorum demekki birşey öğretmemiş, hala işi yok diyorlar. fabrikada asgari ücretle milletin kölesi oluyorduk ama işimiz var sayılıyordu. isyan ediyorum isyan. ne ailem saygı görüyor şu işe ne de arkadaşlarım.

bankalarla muhatap olmadan (30 yaşındayım kendime kredi kartı hiç almadım) hayallerimi gerçekleştirmeyi ve kimseye minnet etmemeyi öğretti.

kimseye muhtaç olmadan yaşamanın ne kadar güzel duygu olduğunu öğretti

Aslında lüks olmayan ihtiyaçlarımıza ulaşabilmeyi. Aksi halde bu ülkede ekonomik olarak hayal bile kurmak haram. Kızıyoruz ediyoruz ama elin adamları sayesinde yüzümüz güldü bunu unutmayalım. O açıdan amerikan ekonomisine de google a da duacıyım. İsteyen uç bir yorum olarak görebilir ancak bence öyle değil. Kendi ülkem milyonlarca işsize çare bulamıyorsa gider elin adamına dua ederim daha çok sahip çıkıyor çünkü.

Kimseye para dağıtmadığını sadece çalışanların kazandığını :)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] kardeşimin yazdığı gibi öncelikle onun gibi birisiyle tanışmama vesile oldu ve bir kaç dostum daha var bu gibi insanları reelde görsek tanışsak bu kadar olmazdı cünkü illa evlere dağılırdık ancak burada ben uykusuz 2-3 gün boyunca sürekli konuşarak çalıştığımızı bilirim Böyle dostlarınız olmadan ne reelde ne sanalda bu çalışma zaten olmazdı.
Bana kattığı diğer şeylere gelirsek en büyük artılarından bir tanesi para sahibi olduğunuzda insanları tanımanız çok daha kolay oluyor ben kendi ailemden bile insanların para için ne kadar aciz duruma düşebileceğini gördüm. Bu insanı çok üzüyor cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler ancak bu insanları ayırabilmek bence çok daha güzel birşey. Bunlar dışında birşey kattı mı derseniz eğer HAYIR.

Kazanılan para arttıkça paranın değerinin kaybettiğini. İlk kazancım 900 liraydı dünyanın en mutlu insanıydım. Şimdi 900 olunca üzülüyorum.

Ayın 22sinin önemini öğretti :d

paranin kopegi olan insanlari aciga cikartti kazandigim para miktari soledigimde heryerde etiket oldum bi anda . o zaman herkez yanimdaydi(cebimde para vardi) , 3-5 gun gecti para bitti hepsi s****r cekti . paranizi sizi satmicak dostlariniza yedirin. benim dusuncem soyle aile buyuklerinin en iyi sekilde beslenme yasamasi , elimden geldigince onlari mutlu etmek istiyorum.

Kimseye çok güvenmemeyi , kimseye kendi yüklediğin içeriği vermemeyi.
Ben bunları Yaptım hata Yaptım adamlar beni suçladı flag atiyon bize dediler kul Hakkı'na girdiler , şimdi ekmek yediğim şeyi bunlar Yüzünden yüklemiyorum flag botu yazdırmışlar video Atanı indiriyorlar. Ben bu güne kadar hiç flag atmadım o kadar düşmem. Yemin de ettim inancı olan inanır.

Oh be içim rahatladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri