Youtube size neler öğretti

arkadaşlar ytpara benim hayatımda çok şeyi değiştirdi.

22 yaşımdayım ancak sorumluluklarım fazla.Ve karakter olarak çevremde bana ihtiyacı olan insanları yani ailemi asla yardıma muhtaç halde bırakamam.:B:enden önce onlar gelir.1,5 k maaş alıyordum.Seo uzmanlığı yapıyordum bir firmada.Yt işi ile tnaıştım.İşime devam ettim.Sonra iş yerimdeki müdüre dedimki yt işi ile uğraşabilirmiyim burada boş zamanlarımda serbestsin dedi:) şimdi hem yt hem de seo işi yapıyorum.Seo işini çalıştığım firma için yapıyorum sadece.Yt işi içinde bolcana vaktim oluyor allaha bin şükür.Evimin gelen tapu borcunu ödüyorum evimin geçinmesini sağlıyorum çevremdeki insanlara maddi destek sağlıyorum.Son olarak ise çevremdeki insanlara bunu öğrettim.Şimdi hepsi bana gece gündüz dua ediyorlar.Yani youtube benim hayatıma hep güzellik kattı.İnş hiçbir zaman youtube spam ve özgü işi bitmez.

türk insanının 3-5 kuruş cebime fazla girecek diye başkasının ekmeğine nasıl mani olduğunu öğretti.

Bilginin değerini
Ve asıl paranın akılla kazanıldığını

paranın huzur getirdiğinin, koskoca bir yalan olduğunu öğretti.

Aslında lüks olmayan ihtiyaçlarımıza ulaşabilmeyi. Aksi halde bu ülkede ekonomik olarak hayal bile kurmak haram. Kızıyoruz ediyoruz ama elin adamları sayesinde yüzümüz güldü bunu unutmayalım. O açıdan amerikan ekonomisine de google a da duacıyım. İsteyen uç bir yorum olarak görebilir ancak bence öyle değil. Kendi ülkem milyonlarca işsize çare bulamıyorsa gider elin adamına dua ederim daha çok sahip çıkıyor çünkü.

kardeş işin aslı öyle değil işde. dünyada ekonomisi iyi olan ülkeler hep sömürgeci ülkeler, ekonomisi kötü olan ülkelerde hep sömürülen ülkeler (türkiyede sömürülen ülkelere dahil). eğer batılı ülkeler tarafından sömürülüyor olmasaydık şuan onlara muhtaç olmazdık. yani batılılar bizi bu duruma muhtaç etti.adamlar burnumuzun dibindeki petrol kuyularından günde dünyanın petrolünü çalıyor biz sadece izliyoruz. bizi bu hale düşürenler utansın.

Youtube Bana ne mi ögretti, Günler ce uykusuz kalmayi Cok para kazandirmayi cok para kazandirken bir den sifirlamayi,sifirdan geri ev araba para kazandirmayi en samimi dostlarimin kiskanarak videolarima flag atmasini , En sevdigin adamlarin bir anda ic yüzünü görmemi,en sevmedigim adamin harbi dost oldugunu,günde 3 paket sigara icmeyi günde en az 4 redbull icmeyi ,cöp dedigin videonun bir anda sana servet kazandirmasini ,patlamaz dedigin kanalin 1 günde ucmasini ,cöp dedigim kanalin bana buzamana kadar para kazandirmasini,tembelligi,ayin baslainda tembellik yapip partnerlerden para gelince hatri sayilir tabi birden isime sarilmayi 4 5 hane kazaniyom diyenlerin % 70 inin fis olmasi hic kazanamiyorum diyenlerin tomarla para kazanmasi daha cok var aslindada neyse:) kolay gelsin

Son düzenleme:
Yolda yürürken 5 kuruş görüp almaya tenezzül bile etmediğimiz O 5 kuruşun değerini öğretti.

bazı insanların para için ne yapabiliceklerinin bir kısmını :)

Youtube bana para kazanmanin basit oldugunu ama ozunde herseyin para olmadigini ogretti o yuzden is yerimi birakmiyorum youtubeye asla bel baglamam ne olursa olsun isterde aylik 5 hane kazanayim yinede calisirim youtubeyi aadece ek gelir olarak yapmaya dewam edicem cok kazanmak emin olunki huzur getirmez onemlinolan yettigi kadar kazanmaktadir

Öğrenciyken aileye yük olmamayı

Never give up! dedi defalarca sonra olmaz dememeyi de öğretti. Tek sınırın kendim olduğunuda daha öğrenicek çok şey var youtubedan.

Her sabah bi daha geç uyursam bişey değilim demeyi öğretti. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri