Youtube Slayt Kanalım İçin İsim Önerisi

elsaati

Kayıtlı Üye
Bugün kararımı verdim [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] sayesinde dediğim gibi ödülü de arkadşa verdim inanmayanlar sorabilir.Kanalım için isim arıyorum.Mesela en iyi 10 yapıcaktım kullanılmıştı en 10 kullanılmıştır ilginç bilgiler falan vb.hep kullanılmış başka hangi isimler olabilir o isme göre logo banner ve intro yaptırıcam 20 30 tl verip ne önerirsiniz?Şimdiden yardımcı olan veya olmayan arkadaşlara teşekkür ederim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir sayı belirle her video o kadar slayttan oluşsun aralara top 1 top 2 top 3 yazarsın resimler arası link de yt/top20slayt yt/top30slayt olabilir

bir sayı belirle her video o kadar slayttan oluşsun aralara top 1 top 2 top 3 yazarsın resimler arası link de yt/top20slayt yt/top30slayt olabilir
kanalı türkçe yapıcam hocam top mu kullanıyım ben hep 10'dan oluşturucam 20 insanları sıkar diye dünüyorum anlamadım tam olarak kanal ismi Top 10 mu olsun yani başka bir kanal ismiyle aynı oluyor o zaman sıkıntı olur bence.

kanalı türkçe yapıcam hocam top mu kullanıyım ben hep 10'dan oluşturucam 20 insanları sıkar diye dünüyorum anlamadım tam olarak kanal ismi Top 10 mu olsun yani başka bir kanal ismiyle aynı oluyor o zaman sıkıntı olur bence.

slayt gibi bir içerik de türkçe çalışmak ne kadar mantıklı bilmiyorum yabancı dil çalışmanızı öneririm slayt içerik de tabi siz bilirsiniz

slayt gibi bir içerik de türkçe çalışmak ne kadar mantıklı bilmiyorum yabancı dil çalışmanızı öneririm slayt içerik de tabi siz bilirsiniz
hocam ingilizcem çok az yani cümle kurabiliyorum da türkçem kadar iyi asla konuşamıyorum ya da cümle kuramıyorum başarısız olurum.Cümle çevirebilirim translate ile ama nerdeyse hepsi kötü çeviriyor hangisi sorunsuz çevirir?

Eniyi10 veya BestTop10
Eniyi10 kullanılıyor hocam başka türkçe kanal ismi öneriniz ne olabilir?

hocam ingilizcem çok az yani cümle kurabiliyorum da türkçem kadar iyi asla konuşamıyorum ya da cümle kuramıyorum başarısız olurum.Cümle çevirebilirim translate ile ama nerdeyse hepsi kötü çeviriyor hangisi sorunsuz çevirir?

siz zaten slayt yapacaksınız.. atıyorum dünyanın en güzel 10 şehri bunu ingilizceye çevirebilirsiniz sanırım top 10 world cities vb, 10 tane de şehir resmi ni slayt yaparsınız olur biter amacınıız bu ise eğer

Enteresan10 markalık isim öneriyorum değerimi bil :D

siz zaten slayt yapacaksınız.. atıyorum dünyanın en güzel 10 şehri bunu ingilizceye çevirebilirsiniz sanırım top 10 world cities vb, 10 tane de şehir resmi ni slayt yaparsınız olur biter amacınıız bu ise eğer
hocam ben şehir hakkında da bir bilgi vermek istiyorum mesela isim gibi cümle oluşturucam onunla ilgili bence gerek var hocam.Bu arada Türkçe için hangi ismi önerirsiniz?Bir de bu kanalı biliyorsunuzdur kanal ifşa gibi olacak mı bilemiyorum şimdiden özür dilerim bu arkadaşınki gibi nasıl yapabilirim?
[MENTION=14816]ODEL[/MENTION]

hocam bu slayt videolarında kullanılan fotoğraflara telif gelme durumu olabilir. daha önce okumuştum bi arakadaşın videosuna telif gelmiş.

hocam bu slayt videolarında kullanılan fotoğraflara telif gelme durumu olabilir. daha önce okumuştum bi arakadaşın videosuna telif gelmiş.

ruhi çenet arkadaş şu siteyi söylemişti CC Search neredeyse tüm resimler telifsizmiş fakat sayfaya girmiyor hata veriyor arama yapınca sizde de öyle mi?

Slayt videolarında cümle kurmak gerekmez ki hocam.. En fazla en komik selfie fotoları yazarsın Google translate ile çevirirsin.. Çevirdiğin başlığı Google'da arat mantıklı sonuçlar çıkacaktır ;-)

Slayt videolarında cümle kurmak gerekmez ki hocam.. En fazla en komik selfie fotoları yazarsın Google translate ile çevirirsin.. Çevirdiğin başlığı Google'da arat mantıklı sonuçlar çıkacaktır ;-)
hocam tamam o zaman ingilizce çalışayım peki ismi konusunda bilmiyorum hep 10 şeklinde hazırlıcam 15 20 falan olmucak kanal ismi ne önerirsiniz?

Slaytlar ciddi mi olacak eğlenceli mi binlerce çeşit kategori var slayt için..
Eğer genel komik olacaksa lol10 loltop10 olabilir çoğalır gider :-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri