Youtube son durum

sondurak1

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ocak ayından beri yt ye ara verdim malum kesinleşme olmaması sorunundan beri. çok büyük miktarları kesinleşme olmamasından alamadım o dönem. Şuan tekrar başlamayı düşünüyorum bu yüzden fikir almak istiyorum şuan ki durum hakkında yani yabancı adsense ve tr adsense durumları nedir bağlanan kanallar kapanmaya devam ediyor mu kesinleşme sorunu oluyor m? çalışmaya devam eden arkadaşlar hangisi daha az sorunlu kendi tecrübelerinden bahsederse umudunu kaybetmiş kişilere ışık olabilirler şimdiden herkese teşekkürler

Geçen almanya adsensem kapandı TR hala açık

Kapanmalar Devam .. Çoğu Kişide Bıraktı Yada Bırakmak Zorunda KALDI .. Eyer düzenli bir işiniz varsa düzeninizi bozmayın ...

Resmen berbat halde yt izlenim olayı gitmiş resmen, artık youtubede izlenim sayısıda düştü. popüler değil bence artık youtube 2014 - 2015 de izlenici sayısı 15 milyonsa 2017de bu 5 milyona düştü bence.

peki bağladığınız yeni tarihli kanallar mı mesela benim 8-9 ay önce video yüklemiş hala açık kanallarım var elimde onları bağlasam kapanma olur mu var mı deneyen ?

Sürekli çalışan adam kazanır az yada çok . Ama ara verip çalışan yada düzensiz çalışan kazanamıyor yt bitti der işin içinden cikar

6-7 ay öncesinde bence baya farkediyordu Türkiye ile yabancı adsense karşılaştırması ama son 2-3 ayda o kadar farkettiğini zannetmiyorum.Bağlanmayan kanallar artık her türlü dayanıyor telif felan gelmezse ama işte bağlandıktan sonra kapanma durumları var.Eğer kanal kapanmazsa kesinleşme sorunu olmaz ama kanalı en azından kesinleşme gününün 3-4 gün öncesine kadar kapattırmamak gerekiyor, kapanırsa büyük olasılıkla kesinleşme olmaz o kanal için.

peki 10 k izlenimi geçmek kolay mı her geçen kanal onaylanıyor mu dizi, film vs içerik önemli mi?

peki 10 k izlenimi geçmek kolay mı her geçen kanal onaylanıyor mu dizi, film vs içerik önemli mi?

Asıl sıkıntılar orada başlıyor hocam. 10k onayını geçmek bi dert, 10k onayını geçtikten sonra kanalı ayakta tutmak bi dert.

Forum ana sayfasına bakın.... Orada üye sayısı ve aktif üye sayısına bakın(en altta)... Durumu anlayacaksınız...

Asıl sıkıntılar orada başlıyor hocam. 10k onayını geçmek bi dert, 10k onayını geçtikten sonra kanalı ayakta tutmak bi dert.

hocam vardır onun bir yöntemi bulan devam ediyordur zaten bakalım bizde buluruz yada eskiden yöntem satanlar vardı varsa öyle birileri iletişime geçerse bende fazla zaman kaybetmemiş olurum :)

forumdaki kapanma konularının güncellenmesinden yorum sayısından anlaşılacağı üzere birileri çalışıyor ve ilk zamanlardaki gibi sıkıntı yok gibi :)

Youtube'dan kazanan adam düzenli çalışan insanlar , düzeni olmayan sağdan soldan bişeyler duyarak iş yapmaya çalışanların %70'i youtube bitti diyerek bırakıyor.

Arkadaşların dediği gibi youtube dan kopmayacaksn eğer koparsan ipin ucu kaçar ben 1.5 senedir sürekli proje üretiyorum, tutan kanalları inceliyorum, deniyorum şuanda gelirim çok iyi zamanım olsa 2 ye 3' e katlıyabilirm sanırım

KESİNLİKLE VAZGEÇMEYİN SÜREKLİ DENEYİN!!

Geçen yıl 5-6 ay ara verip geldiğimde hiç adapte olamadım. 6 ay kadar daha denedim ama o ara beni bitirmiş, sonrasında da özgüne yöneldim tamamen. Keşke aradan sonra başlasaymışım, boşuna zaman harcadım.
Olacağı yok gibiyse rocky gibi gaz alıp devam etmenin bir lüzumu yok hocam.

Eskiden az zaman harcayarak çok kazanabiliyorduk..Şimdi çok zaman harcayıp eskisi kadar kazanamıyoruz....

Gerçek Spammer hiçbir zaman cepten yemez,her türlü Youtube'den kazanç sağlar...

Eğer şu anda Spamden hiç bir şey kazanamıyorsanız hiç kasmadan Özgün'e geçin,Spamden Özgüne geçip eskisinden daha çok kazanan kişiler var bu forumda..

Bol Kazançlar...

Arkadaşların dediği gibi youtube dan kopmayacaksn eğer koparsan ipin ucu kaçar ben 1.5 senedir sürekli proje üretiyorum, tutan kanalları inceliyorum, deniyorum şuanda gelirim çok iyi zamanım olsa 2 ye 3' e katlıyabilirm sanırım

KESİNLİKLE VAZGEÇMEYİN SÜREKLİ DENEYİN!!

Ben 2013 te başladım askere gidene kadar ( 7 ayda ) 6 bin tl kazanabildim askerde kaçamak göçemek çalışınca daha tatlı oluyordu... askerde 7 ayda kazandığımın 13 katını kazandım [emoji4] tabi 2014 youtube para saçıyodu normaldi kaç kere lanet ettim keşke askere gelmesem daha fazla kazanırdım diye adamlar milyon kazandı falan dedim de bunada şükür [emoji4]

2015 ağustosta askerden geldim o zamanlar quiz falan ödeme yapmamıştı ilk adsense banları başlamıştı falan 1 sene ara verdim 2016 temmuz gibi tekrar başladım 2017 şubat mart gibi de bıraktım.

Tekrar başlamak istiyorum...

Hayırlısı olsun [emoji4]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri