Youtube Spam ile Youtube Dışı Nasıl Kazanç Sağlanabilir

Captain Price

Kayıtlı Üye
Youtubeye Film, Çizgifilm falan yükleyerek youtube dışı nasıl kazanç sağlanabilir
Youtube ile youtube dışı kazanç yöntemleri arıyorum
Ücretli ücretsiz yöntemlerinize talibim

takip edelim. Belki elimizdeki pk kapalı kanallar bir işe yarar

Tr'den en çok izlenilen kategorilerden birisi Spor Yorumları videosudur.

TRT Spor ve A Spor videolarını kaydedip yüklemek baya izlenme alıyor. 3 yıldır sadece bu kategorideyim hiçbir şekilde değiştirmedim. Fakat kanal maksimum 2 ay ayakta kalıyor sonra tekrar kullanılan içerikten patlıyor. 2 ayda kaldırdığını kaldırcaksın sonra yoluna bakacaksın.

YT

Tr'den en çok izlenilen kategorilerden birisi Spor Yorumları videosudur.

TRT Spor ve A Spor videolarını kaydedip yüklemek baya izlenme alıyor. 3 yıldır sadece bu kategorideyim hiçbir şekilde değiştirmedim. Fakat kanal maksimum 2 ay ayakta kalıyor sonra tekrar kullanılan içerikten patlıyor. 2 ayda kaldırdığını kaldırcaksın sonra yoluna bakacaksın.

artık 2 ay bile dayanmıyor 1 ayda 2 kanalım gumledi pksı

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] bende bunu sormak istiyorum:Videolar creative commons ancak pek çok kişi yükleyince tekrar kullanılan içerikten para kazanma gider mi?

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] bende bunu sormak istiyorum:Videolar creative commons ancak pek çok kişi yükleyince tekrar kullanılan içerikten para kazanma gider mi?

creative commons Videoları kullana bilme hakkın var ama herkesin atladığı bir nokta var tekrar kullanılabilir içeriklerden para kazanma hakkın yok sadece kullanma hakkın var bu yüzden kanalın da pk kapanabilir.

cpa denedin mi hocam?film işlerine yönelik,sosyal medya hiti kabul eden bi cpa firması bulursan işine yarar bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri