Youtube Spam Kanal Hackleme

• Kullanıcı privyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

privyet

Kayıtlı Üye
para kazanması açık kanallarınıza sahip çıkın, youtubedaki bir tayfa parakazan açık kanalları hackleyip kendi videolarını yüklüyor

benimde zamanında çalıştığım içeriği çalışan arakadaş şuan bu yöntemle çalışıyor, bir günde okadar çok video basmışki sonunu getiremedim, çalıştığı içerikten farklı neden bukadar video basmış onuda anlamadım

çalınan kanal .....

çalınan kanalın facebook adresi https://www.facebook.com/genelkulllanici/

yani bu nereye kadar gidicek çalınan kanallar 1,2 tane'de değil haftada 10,15 farklı kanalla çalışıyor youtube buna nasıl bir önlem alıcak...

Son düzenleme:
Bu adamlar bu kanalları nasıl calıyor daha onceden satın alınan kanallarımı veya farklı bır yontemmı adam buyuk kanalları bıle hackledıler

Benim asıl merak ettiğim bu kanalları insanlar nasıl çaldırıyor.
Cidden merak ediyorum, şu ana kadar 1 tane kanalımı bile çaldırmadım, bundan sonrada çalamazlar zaten.

donanımhaberin youtube kanalıda hacklenmiş ama videolar aynen duruyor sadece playlist eklemişler

Cidden merak ediyorum, şu ana kadar 1 tane kanalımı bile çaldırmadım, bundan sonrada çalamazlar zaten.

ben çaldırmıştım bir kere büyük vurgun yaptılar bana... Kanalı satın aldığım kişi çalmıştı.
Bütün bilgileri değiştirmiş olmama rağmen sıfırlayıp 2 doğrulu aşamayı bile geçip değiştirebiliyorlar bilgileri

Kanalı marka hesabına taşıyıp, kanalın maili değiştiriyorlar. Ana mail kendilerinde kalıyor.
Sonra salıyorlar piyasaya 100 tane, 2 ay sonra ana mailden geri alıyorlar kanalları. İsterseniz 10 doğrulama yapın, farketmez.

O yüzden alacağınız kanalın taşınmamış olmasına, kurulduğu mail üstünde olmasına dikkat edin. Tanımadığınız kişilerden para kazanması açık kanal almayın.

Aynı şekilde. Başıma bir kere geldi ama onun da kimin aldığını biliyorum, ortak çalıştığım bir arkadaş eminim ki canımı sıkmak için yaptı geri de almıştım. Çünkü sürekli kontrol ederim kanallarımı.

Bir araban var, ne yağına bakıyorsun ne suyuna. Sadece yürüsün istiyorsun. Arabanın motoru yanınca ise artık yağ koymak bir şeye yaramıyor. Bu misal, lütfen özellikle değerli olan kanallara 2 aşamalı doğrulama, yedek erişim anahtarları vs.. ekleyin, "ne yapacağım şimdi" demekten iyidir.

gmail de bir açık bulmuşlar belliki . telefonunuza doğrulama kodu geliyor ve adamlar hesabınızı hackliyor. youtube kanalım olmamasına rağmen adamlar gmail hesabımı hackledi. gmail adresinizi hiçbir sitede üyelik için kullanmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri