YouTube spam'dan kurtulma yöntemi (bende şuanlık işe yarıyor)

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ulen Tek Yiyip Tek olecek adam,gecmisi silerken bende donmayan sende donuyorsa paraya kiyda kendine iyi bi pc al.Beni konusturma simdi bu sefer 1 haftadan asagi kurtulamazsin. :D:D

bak şimdi olmadı :D:D bilgisayarımda değil vds de donuyo :D:D o zaman bana değil [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] e taş atmış oluyon :D:D

Güveniyormusun reis buna bunun dışında çerez için ne önerirsin
Valla Samet bende bi B*kluk var bende cozemedim.Surekli ayni iplerden girer cikarim kanallara upload icin duzenleme icin filan,ayrica uploadlari soyle yaparim ve yaptiririmda.
Girerim servere,kac tane tarayici var 4,Chrome mozilla iron yandex,ayni anda 4 kanala giris yapip ayni anda her kanala 3-5-7 video yukletir bu sekilde 2 tur atar cikarim.Allaha sukur toplu kapanma filan yasamadim simdiye kadar.Ama tarayici olarak chrome en tehlikelisi bunu biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 03:10 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

bak bu benim pc :D

:D:D::D galiba bende tek yiyip tek ölecem :D:D:D

edit: diğerlerinin rami de 1 haa :D

He he senin pc skype gecmisini dokturtme bana simdi buraya rezil olun en iyisimi sus :d :D:D

Valla Samet bende bi B*kluk var bende cozemedim.Surekli ayni iplerden girer cikarim kanallara upload icin duzenleme icin filan,ayrica uploadlari soyle yaparim ve yaptiririmda.
Girerim servere,kac tane tarayici var 4,Chrome mozilla iron yandex,ayni anda 4 kanala giris yapip ayni anda her kanala 3-5-7 video yukletir bu sekilde 2 tur atar cikarim.Allaha sukur toplu kapanma filan yasamadim simdiye kadar.Ama tarayici olarak chrome en tehlikelisi bunu biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 03:10 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

He he senin pc skype gecmisini dokturtme bana simdi buraya rezil olun en iyisimi sus :d :D:D

korkudan cevap da veremiyom banlanırım diye :D:D ne yazacağımı seçemiyom. harfleri yan yana dizip içinden anlamlı bi cümle çıkarmaya çalışıyorum :))))))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri