Youtube Spamden Kapatma Olayı Hakkında - Beyin Fırtınası

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim alt kanallar 3 gün oldu kapanmadı ama ana gmail hiçbirşey kullanmadığım video atmadığım halde banlandı.bunun sebeebi nedir ki ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim alt kanallar 3 gün oldu kapanmadı ama ana gmail hiçbirşey kullanmadığım video atmadığım halde banlandı.bunun sebeebi nedir ki ?

gmail açarken tr'den bağlanıp abd yada uk mi seçtin?

Ünlemde güzel oran hocam. Bakalaım 1-1.5 gün açık kalacak mı acaba. Yardımların için teşekkürler.

Teşekkürler hocam, gelecek zamanlarda görmüş olacağız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu anda toplu video yükleme kısmı düzeldimi ? Sunucular aktifmi ?

Az önce vds'ten manuel 20 video yükledim 20 dakika geçti yeni açtığım kanal kapandı. Kanal açmaya korkar hale geldik.

@OquzAlp

köşedeki duran kanallara pek birşey olmuyor. Bazı üyelerim var 1-2 ay ve daha öncesine ait kanalları var. Günde 1000 er tane yüklemeye devam ediyor. 25 tane hesabıda var. Zaten bendeki kayıtlı kanalların %10 nu kapandı. %90 nı aktif olarak ediyor. Yeni kanal açıp hocam deneme yaparsan çok makbul geçer.
@yavute

Hocam peki bu kanallar son 5 günde açılan kanallardan mıydı acaba?
hocam bende de var pm atabilirim mail şifresini sana 2000 abone 150 video var hergünde 1 tane atıyorum sorun yok gece gene attım kanallar kapanmıyor. olay nedir biliyomusun hocam senin sistem son bir aydır takipte senin sistemle alakalı ney yaptıysan o sisteme blaşan gitti api olayında bence haklısın kanal açılışı tr ama apikey yabancı ip değiştirip hesaba giriş yapılmış gibi oluyor yt de bunu illegal sayıp banned atıyor.

Akadaşlar kanalları sık kapanan 3 kişi bana pm gönderebilir mi
ıp ve tel amerikaya ait deneme amaçlı 1 er gmail vereceğim.
Dünden beri 10 kanal açtım yükleme yapıyorum bazıları bitti para kazanma da aktif sıkıntı yok

EDIT: 3 kişiye verilmiştir

Alan arkadaşlar deneme sonuçlarını yine bu konu altında bildirirlerse sevinirim

dostum maili hangi ipden aldın? alt kaanal mıydı.

Gmail ile açtım, ingiltere lokasyonlu vds ip'si. Kanal alt kanaldı fakat kanalı 20 dakika önce açtım 1 alt kanal ekledim ve 20 video attım uzun şekilde. Varsayılanlardan etiketleri açıklamayı ayarladım henüz birçoğunun işlemleri sürerken kanal uçtu. Disable oldu.

VDS ve kişisel bilgisayarlardan ne yaptıysam spam ve yanıltıcı içerik diyip banlandı, ytsms ve 3cx kullandım, şahsi telefonlar kullandım az video çok video denemediğim kalmadı. çerez, çekirden, mac, ip, modem, internet değiştirmediğim kalmadı anlayacağınız.

videoyap hesabımda mevcut ama hala kullanmıyorum

VDS ve kişisel bilgisayarlardan ne yaptıysam spam ve yanıltıcı içerik diyip banlandı, ytsms ve 3cx kullandım, şahsi telefonlar kullandım az video çok video denemediğim kalmadı. çerez, çekirden, mac, ip, modem, internet değiştirmediğim kalmadı anlayacağınız.

Bu işde bitiyor yavaş yavaş desene hocam herşeyi yapmışsın yinede olmamış :S

Arkadaşlar anakanalllar benim daha fazla patlama olmuş.Alt kanallar ayakta durmuş birazı.Videoyap botu ile yüklediğim kanallar özellikleri kimine fazla video yükleme yaptım.Kimine yakın zamanda yükleme yaptım.Bunların içinde alt kanallarda var videoyap ile yükleme yaptığım için gitmişler.

Burda sadece sorun botla alakalı değil mail ile ilede alakalı ben artık kesinlikle mail satın almıycam.Çünkü satılan çoğu mail patlıyor.Videoyap botununda kanalların kapanmasına nedeni oldu kesin.Kendi orjinal alt kanallarım gitti ana kanallarda gitti bunların nedeni son zamanlarda yüklemem yada daha önce yaptığım bir kanala 200 300 video atmıştım nedenleri bunlar olabilir

Bu işde bitiyor yavaş yavaş desene hocam herşeyi yapmışsın yinede olmamış :S

fakename sistemiyle isimleri oluşturdum. aklıma gelen herşeyi yaptım, kırpma kesme, renk değişme aralıklı yükleme, zamanlamalı bilmiyorum nerde yanlış yapıyoruz.

Kazancı bi tarafa bıraktım, hesap aç dursun bile diyemiyorsunuz. Boş hesap bile gidiyor, ben artık şunu görür oldum. Youtube=Türkiye=Ban

Bugün 5 tane kanal açtım 10 ar tane video attım, her kanala farklı video yüklendi, direk ünlemsiz $yaktık. bakalım ne olacak.

Toplu vidyo kısmında seçili olanları ekle dediğimizde eklemiyor değil mi arkadaşlar ?

fakename sistemiyle isimleri oluşturdum. aklıma gelen herşeyi yaptım, kırpma kesme, renk değişme aralıklı yükleme, zamanlamalı bilmiyorum nerde yanlış yapıyoruz.

Kazancı bi tarafa bıraktım, hesap aç dursun bile diyemiyorsunuz. Boş hesap bile gidiyor, ben artık şunu görür oldum. Youtube=Türkiye=Ban

Bugün 5 tane kanal açtım 10 ar tane video attım, her kanala farklı video yüklendi, direk ünlemsiz $yaktık. bakalım ne olacak.
bir enteresanlıkta orda hocam ünlem oranları azaldı çogunluk dolar yanmaya başladı ama kanallar ayakta durmuyor bakalım nere kadar böyle gidecek

Hocam bunu bende fark ettim. 45 vidyo attım 24 tane $ yandı dün.

Fakat vidyoları youtube den mi çektiniz hocam yoksa başka sitelerden mi ?

Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar 10 gün önce bende ne yaptımsa açtığım gibi kapanıyordu kanallar 1 hafta ne kanal açtım ne birşey, vds ipsini değişitrdim, sonra farklı farklı bilgisayarlarda mail açtım şuan hepsi açık hala, dün bile vdsden botla video attım 650 ye yakın ama sorun yok hatta abone ve hit yağıyor.
Bu yüzden ard arda videolar yüklemeyin farklı maildeki hesaplara ve vds'den ve kendi bilgisayarınızdan mail açmayın derim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri