Youtube Spamden Kapatma Olayı Hakkında - Beyin Fırtınası

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

16.05.2014 gecesi youtube benim botu kullanan arkadaşların çoğunluğu mayıs ayında açtığı kanallarda kıyım yaptı.

Bu 4 günü gece gündüz araştırarak geçirdim. 12 saatlik şuanda denemeler bitmiş bulunmaktadır ve sıkıntı yoktur. Düşündüğüm neden ise aşağıdadır.

Öncelikle anlatacağım durum videoyap.com'un api sistemiyle yüklemesiyle alakalıdır. Vdsler veya farklı botlar için bir bilgi değildir. Bu nedenle bir başkasının sistemine laf attığım veya bilgi edinmem bulunmuyor.

Videoyap.com sunucuları : Türkiye, İngiltere ve Amerikdaydı. Şuanda sadece türkiye sunucularımı açık tutuyorum ve banlanma kalmadı. Diğer ülkelerdeki sunucularımıda açık bırakınca Youtube.com geçersiz etkinlik diyip bu kişi sizmiydiniz sorusunu soruyor. Ve sormasıyla birlikte %99 artık anında banlıyor. Sonrada kanalınızı askıya alıyor telefon onayı istiyor.

Benim sistemimde Allah izin verirse şuanda bir sıkıntı kalmadı.

Sormak istediğim şey şudur arkadaşlar.

Videoyap.com harici bir şekilde yükleme yaptıktan sonra kanalınıza linkle girdiğinizde spamden dolayı kapandığını yazdığını gördüğünüz oldumu? Yoksa bu kıyım sadece videoyap.com'u mu etkiledi.

Evet arkadaşlar videoyap.com botunu kullanmadan spamden dolayı kapanan kanallarınız oldumu? Eğer olduysa hangi şekilde yükleme yapıyordunuz?

Ben bu şekline göre sistemimi banlanmaya karşı çözmüş olduğumu düşünüyorum.

Hocam burda görev size yani bot sahiplerine düşüyor,ben hem sizin botunuzu hemde ytkazan kullanıyorum-15 inden sonra 2 bottanda attığım kanallar ayakta durmadı,sorunun kaynağını tespit etmişsiniz sanırım-bundan sonra bizlerede test etmek düşüyor..umarım bu durumlarıda kısa sürede atlatırız,yt nin bizlere çelme takmasından hiç hoşlanmıyorum ...

ben videoyap.com ile yüklediklerim kapandı 1 partnerli olan kanalım ve 1 tane adsenseye baglı olan kanalım kapanmadı geri kalan gümledi. ve bende denemeye başladım sıkıntı nerden diye kanallar açtım normal kendim yükledim ertesi gün banlandı videoyaptan yaptım ertesi gün banlandı 1 tane daha kanal açtım her ayarınıı yaptım ama video yüklemedim oda spamdan banlandı. Sonra son çare olarak mac adresimi değiştirdim. 12 saati geçti hala açıkta 2 kanalımda bakalm bence videoyap.com la alakası yok hocam

api keylede anlıyor olabilir youtube api key kullanyoruz ya sonra habire ban ban ban

Hocam burda görev size yani bot sahiplerine düşüyor,ben hem sizin botunuzu hemde ytkazan kullanıyorum-15 inden sonra 2 bottanda attığım kanallar ayakta durmadı,sorunun kaynağını tespit etmişsiniz sanırım-bundan sonra bizlerede test etmek düşüyor..umarım bu durumlarıda kısa sürede atlatırız,yt nin bizlere çelme takmasından hiç hoşlanmıyorum ...

bu çelme olmadı hocam başka bir şey belimizi doğrultamıcaz bu gidişle

ben bu botla calisiyordum 3 4 aylik kanalim gumledi verilerim 0 landi botun sureside bitti 3gun once ortada kaldim neyse artik manuel yapicaz bu isi bot alana kadar

ben videoyap.com ile yüklediklerim kapandı 1 partnerli olan kanalım ve 1 tane adsenseye baglı olan kanalım kapanmadı geri kalan gümledi. ve bende denemeye başladım sıkıntı nerden diye kanallar açtım normal kendim yükledim ertesi gün banlandı videoyaptan yaptım ertesi gün banlandı 1 tane daha kanal açtım her ayarınıı yaptım ama video yüklemedim oda spamdan banlandı. Sonra son çare olarak mac adresimi değiştirdim. 12 saati geçti hala açıkta 2 kanalımda bakalm bence videoyap.com la alakası yok hocam

api keylede anlıyor olabilir youtube api key kullanyoruz ya sonra habire ban ban ban
api illegal olsa youtube niye açmaya izin versin ?

videoyap.com botu kullandım bu ay hep kapandı soğudum youtubeden taşındıktan sonra tekrar deneyeceğim sorun çözüldüyse devam edeceğim

Her iki botta dediniz!
Peki YtKazandada kanallar otamatik kontrole alıyormuydunuz?

2 adet videoyap botum var vds "semde var vds kanalalrdan giden oldu videoyapdan gidende aynısı yanı ikiside aynı anda gitti

Ben biliyorumda beni dinleyen yok ! Spamdan kapanan kanallar olunca benim kanallarım kesinlikle kapanmadı bende mayıs ayında açtığım ve bu zamana kadar açtığım kanallardan neredeyse hiç birisi kapanmadı. Kullandığım bot videoyap bunuda herşekilde ispat edebilirim Düzenli ve akıllıca spam yapdığınız sürece kanallar kapanmaz . Bu ne demek oluyor gerçek bot kullanıcılarının spamı gerçektn anlayanların kanalları ayakta kalacaktır. Bu çok bilmişlik değildir yanlış anlamayın youtube işi zorlaştırdı bu sefer çok derinden zorlaştırdı inşallah yanılıyorumdur ama halen doğru yolda değilsiniz hocam çok yanılıyorsunuz kapanmaların devam edeceğini düşünüyorum maalesef :( herşeyin farkındayım merak etmeyin

hayır-sadece yükler geçerim,ardındanda kanalı bottan hemen silerim
Bunu iyi demedin işte :(
Gerçekten spamın sonu geliyor olabilirmi acaba :(
Yada youtube yeni güncelleme mi :(

Dün Ytazan ile açtığım içerisine 111 video attığım geriye sağlam 25 video kanalım dün akşam saatlerinden bu tarafa ayakta. Sizce kapanırmı :(
Eğer bu kanalım gün içeriisnde kapanırsa burda belirtirim.
Eğer kapanırsa anlarımki youtube işi zorlaştırmış ve bunun botlarlla bir ilgisi yok

Ben biliyorumda beni dinleyen yok ! Spamdan kapanan kanallar olunca benim kanallarım kesinlikle kapanmadı bende mayıs ayında açtığım ve bu zamana kadar açtığım kanallardan neredeyse hiç birisi kapanmadı. Kullandığım bot videoyap bunuda herşekilde ispat edebilirim Düzenli ve akıllıca spam yapdığınız sürece kanallar kapanmaz . Bu ne demek oluyor gerçek bot kullanıcılarının spamı gerçektn anlayanların kanalları ayakta kalacaktır. Bu çok bilmişlik değildir yanlış anlamayın youtube işi zorlaştırdı bu sefer çok derinden zorlaştırdı inşallah yanılıyorumdur ama halen doğru yolda değilsiniz hocam çok yanılıyorsunuz kapanmaların devam edeceğini düşünüyorum maalesef :( herşeyin farkındayım merak etmeyin

Benim düşüncelerimde farklı değil! Pek zamanım olmadığından 15 mayıstan sonra kanallarıma videoyapla video yükleyemedim en fazla 3-5 tane atabildim. Bu olay patlak verdikten sonra 17 mayıs sabahı kanal açtım adenseye bağlamadım ve botla oto api alıp 12 video yükledim. Dün 10 video daha yükledim hiç biri ünleme düşmedi özel seçiyorum çünkü. bu gün elle yükleme yaptım bir tanede. 20 mayıs yine sabah saatleri 3 gün oldu ve oto api ile 22 video yüklenmiş kanal hala ayakta. Bence kanala 100-200 video atma devri kapanacak gibi görünüyor. 5-6 aydır videoyap botuyla çalışan biriyim başıma gelmeyen kalmadı para kazanmaya kapatılma vs vs.. Hepside botun değil bireysel hataların sonucu! Son iki aydır bir kanala asla 30 videoyu geçmiyorum. Ünleme düşmemek için bazı yöntemlerim var. Botun ünlem geç ve oto kontrol sistemini asla kullanmıyorum. 2 aydır tek kanalım kapanmadı şükür ki.. Kazanç mı olur böyle diyen arkadaşlara da cevabım şu, 500 video atarsınız ben 50 video atarım ama izlenecek güncel kaliteli şeyler bulurum az emek ederim sizin 500 videonuzdan çok izlenim alırım. Youtube serverlarını çöplüğe çeviriyoruz. Buna bu gün olmazsa yarın dur diyecek. Sözün özü! Abanmaktan vazgeçin

vds den nasıl yükleme yaptınız?

o zaman bu işin api keyle falan ilgisi yok :(

bende vds den ingiltere ip siyle yükleme yaptığımda kapanma yaşadım.olayın api keyden daha büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum.tamamen videoyap kaynaklı oldugunu da düşünmüyorum.ne engeli varsa o konuda sistemi tam oturan videoyap olmuştur bence.

bende vds den ingiltere ip siyle yükleme yaptığımda kapanma yaşadım.olayın api keyden daha büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum.tamamen videoyap kaynaklı oldugunu da düşünmüyorum.ne engeli varsa o konuda sistemi tam oturan videoyap olmuştur bence.

puzzle in parçaları nı toplamaya başlıyoruz o zaman,sanırım bu 15 mayıs güncellemesi çok kapsamlı ayrıntılar içeriyor,test ediyorum bende kendime göre,2-3 güne belli olur-bunu atlatsak zaten bize artık karada ölüm yok !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri