Youtube Spamden Kapatma Olayı Hakkında - Beyin Fırtınası

Aynen sayın hocam az ve farklı dakikalarda video yüklemek çünkü az yükleyince kapanma olmuyor bir kanala az yükleyipte diğer kanala hunharca video yüklemek bu sefer özenle yapılmış kanalında kapanmasına neden oluyor böyle oluncada sorunun nereden kaynaklandığını bilemiyoruz bildiğimizi sanıyoruz ama sonuç başarırız oluyor ama hep az yükleme mantığı ile devam edersek sorun olmuyor..... hatta gerekirse 1 kanala limit koyun hocam inan bizim iyiliğimize olacaktır toplu video kısmına limit koyun örneğin bir kanala 40 tan fazla video atılmasın hem siz rahat edin hemde acemi kullanıcılar rahat etsin....

Videoyap bu konuda elinden geldiğinin fazlasıyla yaptığını düşünüyorum

Sorun videoyapta değil biz alıştığımız şeyleri yapıyoruz
Ama youtube bizim alışmadığımız şeyleri bir anda önümüze sundu ....

hocam açıklama yazısı eklersiniz, böylece herkes kendi limitini ayarayabilir !!!

arkadaşlar bana bu kanal kapatma olayları %100 botla alakalı gibi gelmiyor. benim aklıma iki seçenek geliyor. pc mac adresi ve api key. aldığımız api keylerden bot kullandığımızı tespit ediyor olabilirler. ikincisi pc mac adresinden açtığımız kanalları tespit ediyor olabilirler. 2 gündür mac adreslerini değiştirip kanal açıyorum. şu anda kapanma olmadı.

Aynı tip kanallar üzerinde o kadar çok farklı durum yaşıyoruz ki;
Ben yavaş yavaş youtube kanalları rasgele kapatıyor diye düşünmeye başlıyorum.
Türkiye üzerinden açılan kanalları poşete koymuş, elini daldırıp daldırıp çekiyor.

Arkadaşlar,

vds ile günde 100 kanalına atan kişiler varsa biraz durum bilgisi verebilirler mi?

Veya vds olmadan hızlı neti olan arkadaşlar günde 50 ve üstü video atıyorsanız spamden kapanma durumunuz nedir acaba?

adsenselerin kara listeye alınmış olmasından korkuyorum

Son 2 günde ingiltere ve tr lokasyonlu vds lerden 2k video yükledim.toplamda 6 kanala ortalama 400 500 arası attım.ve herhangibir kapanma yaşanmadı. @Web_Scripti hocam mail alıp denediniz.ama aldığınız mailler sağlam olmayabilir ve buda sizi çok büyük bi yanılgıya sokabilir.

Edit: Ne kadar etkisi var bilmem ama.Yükleme yaptığım Kanallarım 1.5 aylık kullanmadıgım köşede duran kanallar

Bir kanala 500 video attım sildim. Birdaha 500 attım para kazanma açtım sildim. Şimdi bir 500 daha atıyorum herhangi bir kapanma olmadı videoyapa bağlı değil

adsenseyle alakası yok arkadaşlar. (yeni aklıma geldi)
geçen hafta arakdaşa adsense açtım, kendi pcmden değil.
kanalda açtım, biraz video attım buraya kadar sorun yok.
videoyap'ı arkadaşa anlattım hemen alayım dede beende şu sıralar kanal kapanma sorunu var düzelsin ondansonra alırsın dedim tamam dedi gece duramamış paypal'dan satın almış :)
100 tane falan video atmış ertesi gün kanalı spamdan kapanmış. :)

@OquzAlp

köşedeki duran kanallara pek birşey olmuyor. Bazı üyelerim var 1-2 ay ve daha öncesine ait kanalları var. Günde 1000 er tane yüklemeye devam ediyor. 25 tane hesabıda var. Zaten bendeki kayıtlı kanalların %10 nu kapandı. %90 nı aktif olarak ediyor. Yeni kanal açıp hocam deneme yaparsan çok makbul geçer.
[MENTION=5987]yavute[/MENTION]

Hocam peki bu kanallar son 5 günde açılan kanallardan mıydı acaba?

@OquzAlp

köşedeki duran kanallara pek birşey olmuyor. Bazı üyelerim var 1-2 ay ve daha öncesine ait kanalları var. Günde 1000 er tane yüklemeye devam ediyor. 25 tane hesabıda var. Zaten bendeki kayıtlı kanalların %10 nu kapandı. %90 nı aktif olarak ediyor. Yeni kanal açıp hocam deneme yaparsan çok makbul geçer.
[MENTION=5987]yavute[/MENTION]

Bu dediğinize göre eski gmail hesapları satın alıp ordan mı devam etmemiz lazım ?

@@%1;

Şimdi 3 kanal açıp,deneyip sonuçları yazıyorum hemen.

@OquzAlp

@yavute

dün açmıştım hocam.

2 Gün önce deneme amaçlı botla yükleme yaptığım 2 kanal kapandı. Vds ingiltere lokasyonlu zaten onun üzerinden birçok kanal gitti. Aynı zamanda evimden manuel 30 a yakın video yüklediğim kanal da kapandı. Bunun yanında eskilerden botla yüklenmiş 2 aylık kanal duruyor. Vdste vds ile manuel yüklediğim 2-3 kanal duruyor vds üzerinden hem manuel hem botla yüklediğim kanalların birçoğu da gitti. Yani benim başıma gelen genelde botla yüklediğim kanalların kapanmasıydı ama manuel yüklemeler de gitti. Vdsten ise daha çok kanalım kapandı.

@Web_Scripti 3cx ten bir tane gmail açtm.tr lokasyonlu vds den şuan içine 110 adet video yükledim .ve duruyor öyle.kanal durumunu ara ara paylasırm

Edit: Şuan para kazanmasını açtım.110 da 110 dolar yandı, 0 ünlem

@OquzAlp

@yavute

Hocam kanallar alt kanaldı ve özel olarak apikey almadım ana kanalım apikeyi ile yükleme yaptırdım. Kapanma olmadı

@Web_Scripti 3cx ten bir tane gmail açtm.tr lokasyonlu vds den şuan içine 110 adet video yükledim .ve duruyor öyle.kanal durumunu ara ara paylasırm

Edit: Şuan para kazanmasını açtım.110 da 110 dolar yandı, 0 ünlem

Ünlemde güzel oran hocam. Bakalaım 1-1.5 gün açık kalacak mı acaba. Yardımların için teşekkürler.

Hocam kanallar alt kanaldı ve özel olarak apikey almadım ana kanalım apikeyi ile yükleme yaptırdım. Kapanma olmadı
Teşekkürler hocam, gelecek zamanlarda görmüş olacağız.

deneme amaçlı bir kanalı bağladım 4 gündür videoyap'a girmiyordum süreler boşa gidiyor ama üstte eklenecek felan diyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri