Youtube Spammer | Masaüstü Toplu Video Render Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelleme 1.4 geldi, lütfen programı güncelleyin.

- Toplu video renderda video atlama ve takılma sorunu giderildi.
- Toplu video renderda render'a başlamama sorunu giderildi.
- Toplu ve tekil videoya render durum çubuğu eklendi. ( Sadece Filtre ve Çerçeve için ) | Ayrıca render ilerleme durumu daha detaylı bir şekilde durum bilgilendirme çubuğunda yazacak.
- 4 adet yeni filtre eklendi, engel geçme oranı daha da arttı.
- Programa giriş için yeni sistem yapıldı, sıkıntısız giriş yapılabilecek.

g%C3%BCncelleme1.4.png

Son düzenleme:
Arkadaştan deneme süresi aldım şu an deniyorum VDS te. olumlu olumsuz görüşlerimi yazıcam.
İlk izlenimim, FFmpeg işliyor, çok aşırı bi hız farkı göremedim.

Bi kaç test daha yapıp mesajımı editliycem.

Yorumlarınızı bekliyorum hocam, güncelleme yaptıktan sonra deneyin lütfen birde.

hocam botu denemek istiyorum. demo alabilir miyim?

İndirip kayıt olup mail adresinizi gönderirsenzi yardımcı olayım hocam.

Alındı ve denenme aşamasında. şuan sorun yok daha da olmaz umarım. Emeğine sağlık :)

Teşekkürler hocam, yeni güncellemeden sonra daha sıkıntısız oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.

Programı kapatıp klasördeki son.zip'i buraya çıkart yapın hocam. Muhtemelen program exe si açık kalmıştır, tüm programları kapadın görev yöneticisinden.

Tamam hocam oldu test başlasın :) Hocam 1.3 versiyonundaki filtre 2 yok oldu güncelleme yapınca.karanlık olan filtreyide paylaşabilirmisiniz.

Son düzenleme:
Güncelleme 1.4 geldi, lütfen programı güncelleyin.

- Toplu video renderda video atlama ve takılma sorunu giderildi.
- Toplu video renderda render'a başlamama sorunu giderildi.
- Toplu ve tekil videoya render durum çubuğu eklendi. ( Sadece Filtre ve Çerçeve için ) | Ayrıca render ilerleme durumu daha detaylı bir şekilde durum bilgilendirme çubuğunda yazacak.
- 4 adet yeni filtre eklendi, engel geçme oranı daha da arttı.
- Programa giriş için yeni sistem yapıldı, sıkıntısız giriş yapılabilecek.

Resmi kaldırdım hocam. Tüm içerik isimleri olduğu gibi görünüyordu:)

hergün yeni bir başarı ekliyorsun hayatına hep takipteyiz eline sağlık çalıştığım en hızlı render botu son zamanların en iyisi bence sürekli bot kullanan biri olarak söylüyorum
ortalama video başı 70 mb 10 dosyayı 30-45 dk da renderlıyor başarılarının devamını dileriz

Son düzenleme:
hergün yeni bir başarı ekliyorsun hayatına hep takipteyiz eline sağlık çalıştığım en hızlı render botu son zamanların en iyisi bence sürekli bot kullanan biri olarak söylüyorum
ortalama video başı 70 mb 10 dosyayı 30-45 dk da renderlıyor başarılarının devamını dileriz

Eyvallah hocam, teşekkür ederim. Umarım devamı gelecek :)

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

Tamam hocam oldu test başlasın :) Hocam 1.3 versiyonundaki filtre 2 yok oldu güncelleme yapınca.karanlık olan filtreyide paylaşabilirmisiniz.

Yeni gördüm hocam sonradan yazdığınızı :)

Buyrun Filtre 2: http://ytspammer.karadeli.com/images/filtreler/filtre2.png

en son güncelleme ile (şuanda 1.4) daha da ileriye gidiyor bot :)
özellikle vds'de sorunsuz kullanabiliyor olmam herşeye değer açıkcası..

istediğim, render alırken yüzdesini ya da yükleme barı gibi bişeydi o geldi
ve toplu renderde takılmasıydı.. o da çözüldü..

şuan benden iyisi yok valla ...

başarıların devamı dileğiyle kardeşlerim.. kolay gelsin..

en son güncelleme ile (şuanda 1.4) daha da ileriye gidiyor bot :)
özellikle vds'de sorunsuz kullanabiliyor olmam herşeye değer açıkcası..

istediğim, render alırken yüzdesini ya da yükleme barı gibi bişeydi o geldi
ve toplu renderde takılmasıydı.. o da çözüldü..

şuan benden iyisi yok valla ...

başarıların devamı dileğiyle kardeşlerim.. kolay gelsin..

Allah razı olsun hocam, desteklerinizle botu daha ileri seviyelere taşıyoruz. Önerilerinize her zaman ihtiyacımız var ve eleştirilere her zaman açığız..

Edit: Deneme amaçlı 100 videoyu ( Toplam 1.2 GB ) gece 04:00 gibi render'a bırakmıştım, 100 videoda sıkıntısız bir şekilde render alınmış.
Edit2: 100 videodan 30 tanesine ünlem geldi, akşam nedenine bakacağız bunun, yeni yöntemlerle tekrar %99'a çıkaracağız.

Son düzenleme:
[MENTION=10442]karadeli[/MENTION]
Programı vb ilemi c# ilemi yazdınız ?

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam videoyu çerçevenin içine sığdırıp öyle render alırsa mutlaka alırım bu özellik gelebilir mi ? veya çerçevesiz dünya engeli geçme oranınız nedir ? kalite bozuluyor mu

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam videoyu çerçevenin içine sığdırıp öyle render alırsa mutlaka alırım bu özellik gelebilir mi ? veya çerçevesiz dünya engeli geçme oranınız nedir ? kalite bozuluyor mu

Hocam o özellik için kardeşimle görüşmem lazım kodlamayı o yapıyor. Çerçevesiz kategoriye videoya göre değişiyor hocam, önemli olan kullanılan filtreler. Programdaki hazır filtrelere göre yüzde verdikmi yanılıyoruz, geçenler oluyor geçemeyenler de oluyor. Kategorinize göre en iyi nasıl geçeceğinizi siz bilirsiniz, buna göre kendi filtrenizi ( Işık, opaklıgı düşürülmüş görsel v.s ) oluşturup programa ekleyebiliyorsunuz, bunu kullanarak rahat geçebilirsiniz. Şuan ki filtreler %30 - 50 arasında opaklıkta. Çoğu videoyu geçiyor ama dediğim gibi geçemedikleri de oluyor, geçemeyen videoya has filtre yapıp programda kullanabilirsiniz. Video kalitesi bozulmuyor ama önüne farklı görseller geldiği için görsellik bozuluyor tabiki.

Program denendi.Güzel düşünülmüş.En yakın zamanda almayı düşünüyorum.Geliştirmeyi ihmal etmeyin konunuzu baltalarım bak :) Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri