Youtube Spammer | Masaüstü Toplu Video Render Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.7 sürümüne güncelledikten sonra netframework hatası alan var mı?

hocam skype eklerseniz yardımcı oluruz

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

Programda donma yavaşlık ve net framework hatası gelmeye başladı, birçok kullanıcı aynı sorunu yaşayınca websitesinden oldugunu farkettik.

ytspammer.karadeli.com şuan sunuculara ulaşılamadığı için program çalışamıyor, Bandwith, disk v.s sınırsız olduğu halde sunucu kesintisinin nedenini çözemedik, şimdi firmayla irtibata geçiyorum en kısa zamanda sorun çözülecektir.

EDİT: Sorun düzeltildi.

Son düzenleme:
Süper hocam 1 aylık alacam birazdan beğenirsem full alacam.Ellerinize sağlık hocam

Arkadaslar amcamın vefatından dolayı bir gündür yokum, birkaçgün daha buralarda olamayacağım. Gelince herkesle ilgileneceğiz yine, şuan bir sıkıntı yok botta, problem yaşayanlarında affına sığınarak birkaç gün mühlet istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar.

Arkadaslar amcamın vefatından dolayı bir gündür yokum, birkaçgün daha buralarda olamayacağım. Gelince herkesle ilgileneceğiz yine, şuan bir sıkıntı yok botta, problem yaşayanlarında affına sığınarak birkaç gün mühlet istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar.

başınız sağolsun hocam

Başınız Sağolsun

Hocam başınız sağolsun botu alsak üyelik ne zaman aktif olur bu durumda

arkadaşlar aynı anda hem eşleşen hem de hızlandırabilir miyiz? Yoksa tek tek mi yapmak gerek.

Allah razı olsun arkadaşlar,girme imkanım oldukca yazıyorum malum cenaze evi pek fırsat olmuyor. capari hocam aynı anda birden fazla işlem yapılmıyor, godzilla hocam, ilk fırsatta aktif ederim, ben olmasam kardeşim gün içinde aktif eder mesaj atarsanız.
Tekrar hepinizden allah razı olsun, dostlar sağolsun.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Hocam başınız sağolsun, botu simdi alsam aktif edebilirmisiniz yoksa baska bir zamana mi birakalim ?

arkadaslar botla görsel eşleşen gecme oranı nedir filtre özelligi ile ?

Selamınaleyküm dostlar, yukarıda belirtmiştim, 3 gün evvel amcam vefat etti bu yüzden foruma birkaç gündür ara ara yada hiç giremedim, cevap yazamadıklarım olmuştur, hatalar çıkıp düzeltemediğimiz şeyler olmuştur bunun için kusura bakmayın. Yazan veya ulaşamayan arkadaşlar skype de aktifim şuan yine aynı şekilde devam edeceğiz. Satın alamayan arkadaşlarda yine skype'den iletişim kurabilirler, ödeme yapan aktif olmayan üyelikleri şuan aktif ediyorum, kontrol edebilirsiniz, aktif olmayanlar mesaj atabilir. Ayrıca muhtemelen bu akşam yeni bir güncelleme daha gelecek.
Tekrar kusura bakmayın, iyi çalışmalar.

Oncelikle gecenlerinize Allah rahmet eylesin. Hayirli satislar . Botta 1 gunluk de olsa deneme surumu satislarinizi etkileyecektir. Bunu gozden gecirmelisiniz. Ben oncelikle denemeliyim eger isteklerimi karsiliyorsa zaten parasini verir alirim botu ama deneyemedigim icin isime yaramazsa bosa para vermis olacam dusuncesi ile alamiyorum botunuzu.

Hocam başın sağolsun Allah rahmet eylesin.

Deneme süresi varmıdır ?

Oncelikle gecenlerinize Allah rahmet eylesin. Hayirli satislar . Botta 1 gunluk de olsa deneme surumu satislarinizi etkileyecektir. Bunu gozden gecirmelisiniz. Ben oncelikle denemeliyim eger isteklerimi karsiliyorsa zaten parasini verir alirim botu ama deneyemedigim icin isime yaramazsa bosa para vermis olacam dusuncesi ile alamiyorum botunuzu.

hocam zaten deneme sürümü mevcut botta, indirip kaydolursanız gönderdiğiniz mail adresini 1 günlüğüne aktif ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

Hocam başın sağolsun Allah rahmet eylesin.

Deneme süresi varmıdır ?

tabi hocam dediğim gibi, inidip kaydolun ve mail adresinizi gönderin, bir günlük deneme sürenizi aktif edeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri