Youtube Spammer | Masaüstü Toplu Video Render Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bot harika memnun kaldım rahatlıkla geçiyor engelleri eşleşenleri

video hızlandırma seceneği eklemissiz 45 dk videoyu kac dk da renderliyor?

hocam dünya engeli geçmeyle alakalı çalışma ne durumda
dün konu açmıştınız ya hani

hocam işlem bitti bota entegre ettik, bikaç deneme yaptık kendi bilgisayarımda başarılı sonuç aldım fakat başka bir bilgisayarda render'ı yarıda kesti, bu yüzden yarına kaldı güncellemeyi yayınlamak. normalde şuanda yayınlamış olacaktım.

yeni güncellemeden örnek görünüm:
guncellemee.png

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

skype dan yazdım cevap gelmedi kayıt oldum onaylarmısınız

tabi hocam mail adresinizi gönderin

tabi hocam yarın inşallah :)

az önce 1.8.'i denedim.
öncelikle görüntü çok hoşuma gitti :)

yeni eklenen render ve indir-render özelliği süper görünüyor hocam..

yakında bota birde içerik bulma entegre edersiniz bu gidişle :D

edit: hocam render başlatıldı bekleyiniz yazan en alttaki yerde renderin yüzde kaçında olduğu gibi bişey eklenebilir mi.
yani %48'i tamamlandı gibi

Son düzenleme:
az önce 1.8.'i denedim.
öncelikle görüntü çok hoşuma gitti :)

yeni eklenen render ve indir-render özelliği süper görünüyor hocam..

yakında bota birde içerik bulma entegre edersiniz bu gidişle :D

edit: hocam render başlatıldı bekleyiniz yazan en alttaki yerde renderin yüzde kaçında olduğu gibi bişey eklenebilir mi.
yani %48'i tamamlandı gibi

hocam öncelikle teşekkürler, dediğiniz özellik biraz zor gibi duruyor. Render'ın ne zaman biteceğini tam anlamıyla kestiremiyoruz, o durum çubuğu tamamen tahmini. 3 aşağı 5 yukarı tutuyor, bazen tutmadığı da oluyor, hatta render devam ederken ora kayboluyor ara sıra belki gözünüze çarpmıştır işte o tam tahmin yapamadıgımızdan dolayı. Ama yinede bunun üzerine çalışırız hocam, 2 öncelik var şuan ilki Engel olayını tamamen sıkıntısız geçirmek şuan ekli programda zaten bi kaç eksik kaldı tamamlanacak, diğeri ise ünlem geçe problemsiz ve yine %99 başarı sağlayan bir sistem getirmek. Amacımız ise 2.0 versiyonunda tamamen sıkıntısız ve tüm engelleri aşan bir bot olması. 2.0'dan sonra dediğiniz gibi farklı özellikleri eklemeye başlayacağız yavaş yavaş.

Güncelleme 1.8'i yayınladım ufak tefek sıkıntılar vardı dünden kalma onları gideremedim akşam 5 - 6 gibi o ufak tefek şeylerde giderilecek.

Version 1.8;

- YT Spammer özel render eklendi. ( %99 Dünya engeli geçer )
- Programın arayüzü değiştirilde, göze daha çok hitap eden ve sıkmayan bir arayüz getirildi.
- Video Render kısmı düzenlendi, video eklemedeki bazı eksiklikler giderildi, Filtre 3 ve Filtre 4 değiştirildi, daha garanti filtreler eklendi.
- Video indir & Render al özelliği eklendi. ( Youtube'dan tek tek veya kanal çekme olarak videoları indirebilecek ve otomatik render alabileceksiniz. ) Videoları işlem yapmadanda indirebileceksiniz.

guncellemee.png

* Ayrıca programda şuan mail gönderme sistemi aktiftir. Render bitiminde bilgi almak için program seçeneklerinden mail adresinizi kaydederek, render'lar bitince bilgilendirilebilirsiniz.

hocam bu YTSpammer Özel Render 500mb lık bir dosyayı kaç saatte renderliyor ya :D son 2 saat 40 dakikadır çıktı vermedi hala :D

Render başlatıldı (1/2) yazıyor sadece ilerleme falan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri