- Web sitesi
- www.bitcoin-nedir.com
demo alabiliyormuyuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
skype ekledim demo alabilirmiyim ?
demo alabiliyormuyuz ?
Arkadaşlar programı indirdim kurdum.Ancak media player eksikliği ile ilgili bir hatadan dolayı program açılmıyor.Bilgisayarımda media player ,codec pack,k-lite,vlc player hepsi yüklü.Sorunu bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
demo alabiliyormuyuz ?
Arkadaşlar programı indirdim kurdum.Ancak media player eksikliği ile ilgili bir hatadan dolayı program açılmıyor.Bilgisayarımda media player ,codec pack,k-lite,vlc player hepsi yüklü.Sorunu bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tabiki hocam isterseniz bir günlük deneme sürümü ile deneyebilirsiniz. Programa kayıt olup mailinizi yollarsanız aktif ederim.cidden denemek isterim, videoyu izledim oldukça keyifli görünüyor; elinize sağlık.
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocamArkadaş harika bi program yapmış gayet hızlı ve kullsnışlı ben bi kaç noktada sorun yaşadım fakat arkadaş hemen tw ile bağlanıp halletti hem programram süper hemde arkadaş cok ilgili
Dün sabaha karşı satın aldım en az 4 saat boyunda arkadaş yardımcı oldu denemeler farklı kombinasyonlar denedik cidden üst düzey ilgili biri. Programında kanal takip bile var daha ne olsunşiddetle tavsiye ederim. Sadece destek için bile tercih edilir yazdıgımız zaman direk cevap alabiliyoruz
[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] çok teşekkürler
render alarken dondu şimdi tekrar login olup koyayım dedim login olmuyor.
// vds de alan kalmamış o yuzden alamamis render
Hata çıkan yeri ve hatanın ss gönderirmisin hocam bakayımmediaplayer hata veriyor hocam render'a başlarken. ne yapacağız ?
Hata çıkan yeri ve hatanın ss gönderirmisin hocam bakayım
Tamamdır hocamhocam bir daha denedim başladı render. teşekkürler.
Şöyle hocam, son sürüm olan YT Spammer Pro ile beraber bunu da güncelleyeceğiz fakat normal kullanıcılarımızı Pro versiyona ücretsiz geçireceğimiz için buna artık gerek kalmayacak fakat isteyenler için yine de güncelleriz.hocam bu arada kanal takip'i güncelleyecek misiniz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.