Youtube Spammer V2 | Toplu Engel, Eşleşen ve Ünlem Geçme

hocam YT Spammer Özel render şuanlık sadece mp4 formatında render alıyor, flv yide yaptık henüz güncelleme getirmedik. mkv ve diğer formatlar üzerinde çalışıyoruz şuan

hocam formattan ziyade video çözünürlüğüyle alakalı bir sorun gibi geldi bana siz de bağlanıp bakmıştınız . mesela 30 tane mp4 formatında video koyuyorum listeye, 2 sini atlıyor sonra 3. video için işleme başlıyor sonra yine bir kaç tane atlayıp tekrar sonraki videoyu işleme alıyor ben çıkamadım işin içinden.

hocam formattan ziyade video çözünürlüğüyle alakalı bir sorun gibi geldi bana siz de bağlanıp bakmıştınız . mesela 30 tane mp4 formatında video koyuyorum listeye, 2 sini atlıyor sonra 3. video için işleme başlıyor sonra yine bir kaç tane atlayıp tekrar sonraki videoyu işleme alıyor ben çıkamadım işin içinden.

hocam atladıgı videoların mı çözünürlük farkından kaynaklanan atlama olabilir diyorsunuz yani ? buna bi bakalım biz farklı çözünürlükte mp4 denemeleri yapalım toplu

hocam atladıgı videoların mı çözünürlük farkından kaynaklanan atlama olabilir diyorsunuz yani ? buna bi bakalım biz farklı çözünürlükte mp4 denemeleri yapalım toplu

evet hocam emin olmak için tekrar bir kontrol ettim 4 video koydum listeye çözünürlüğü 640x358 olan videoyu atladı 720x480 olanı işleme aldı 640x342 yi atladı 640x360 ı işleme aldı . yani benim ki bir tespit hocam sadece, yanlış da olabilirim.

evet hocam emin olmak için tekrar bir kontrol ettim 4 video koydum listeye çözünürlüğü 640x358 olan videoyu atladı 720x480 olanı işleme aldı 640x342 yi atladı 640x360 ı işleme aldı . yani benim ki bir tespit hocam sadece, yanlış da olabilirim.

Allahalla, teşekkürler hocam tespitiniz içi bu akşam kontrol edelim onu bi. Kardeşimin gelmesini bekliyorum okuldan :)

Edit: [MENTION=10993]KaiKiseN[/MENTION] hocam şimdi konuştum kardeşimle öyle bir sıkıntı varmış, çözünürlük farklı olunca renderi atlıyor, onun önüne geçebilmek için eklenen tüm farklı çözünürlükteki videoları aynı çözünürlüğe aldıracağız. 2.1'de o sıkıntı çözülecek, Özel Render'a FLV uzantısı eklenecek ve otomatik (sıralı) render özelliği gelecek.

İyi forumlar.

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

- YT Spammer Özel'de Toplu render alanlar yukarıdaki gibi videolarında atlama oluyorsa çerçeve kalınlığı seçerek videoları atlamadan render alabilir. 2.1 versiyonu gelene kadar bu şekilde sıkıntısız render alabilirsiniz.

Son düzenleme:
herşeyi doğru yapıyorum ama yok arkadaş render yapmıyor hemen tamamlandı diyor.

Programı satın aldım. Öncelikle arkadaşın skype dan ve TeamViewer dan programın kullanımı hakkında verdiği destek için çok teşekkür ederim. Dünya engeli geçme konusunda program çok başarılı. Ayrıca kullanımı da çok kolay. Dünya geneli geçmek için 30 dakikalık bir videoyu sadece 5 dk da render aldım. (Bilgisayarınızın özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir). Programa bir kaç özellik daha eklenirse daha da kullanışlı olur inşallah.

Programı satın aldım. Öncelikle arkadaşın skype dan ve TeamViewer dan programın kullanımı hakkında verdiği destek için çok teşekkür ederim. Dünya engeli geçme konusunda program çok başarılı. Ayrıca kullanımı da çok kolay. Dünya geneli geçmek için 30 dakikalık bir videoyu sadece 5 dk da render aldım. (Bilgisayarınızın özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir). Programa bir kaç özellik daha eklenirse daha da kullanışlı olur inşallah.

Öncelikle bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda 2.1 versiyon ile program seviyesini bir kademe daha yükselteceğiz, ayrıca tavsiyeleriniz içinde çok teşekkürler, sayenizde programı gün geçtikçe geliştiriyoruz..

Not: Bu vesile ile tekrar hatırlatma yapmak istediğim bazı konular var;

- Şuan YT Spammer Özel Render'da sadece MP4 formatlı dosyalar render alınabiliyor, render alamıyorum diyen arkadaşlar muhtemelen avi, flv gibi uzantılar ile render almaya çalışıyorlardır. Bunun dışında şuanda programda birde Video indirmede bazı karakterler ile kod çakışması oluyor. Diğer tüm özellikler kullanılabilir durumda.

- Çok yakında gelecek 2.1 versiyonu ile YT Spammer Özel Render'da FLV ve AVI formatlı videoları da render alabileceksiniz ayrıca programa eklenecek kullanıcı paneli bölümünden Kalan sürenizi görebilecek ve şifre değiştirme v.s işlemleri yapabileceksiniz.

Herkese iyi forumlar dilerim..

BİLGİLENDİRME:

Üyelikleri yeni sunucuya taşıdığımız için bota erişim birkaç saatliğine kesilecektir. Tekra aktif oldugunda buradan bildireceğim, anlayışınız için teşekkürler.

Bende var ama render falan çalışmıyor.Sadece video indiriyor.

Sağol ya banada bir arkadaş hediye etti.Ona sordum oda yapamıyomuş rendera tıklıyorum ama çalışmıyor hocam tw bende yok

Sağol ya banada bir arkadaş hediye etti.Ona sordum oda yapamıyomuş rendera tıklıyorum ama çalışmıyor hocam tw bende yok

Hangi render hocam tam olarak ne yapmaya çalıştıgınızı söylerseniz yardımcı olabilirim,

- Render'ın çalışması için PC'de Windows Media Player ve KODEC yüklü olması lazım
- Microsoft Net Framework 4.0 yüklü olması lazım
- En önemlisi, render başlamıyor öyle kalıyorsa PC' ye uygun FFMPEG.EXE dosyası inidirilmeli

%99 yukarıdaki gerekli şeylerden biri eksiktir. Aksi halde çalışmaması için bir engel yoktur hocam. Bu yüzden TW, Alpemix gibi programlarla girip kontrol etmem sorunu çözebilmeme yardımcı olur.

İlginiz için teşekkürler.

Hangi render hocam tam olarak ne yapmaya çalıştıgınızı söylerseniz yardımcı olabilirim,

- Render'ın çalışması için PC'de Windows Media Player ve KODEC yüklü olması lazım
- Microsoft Net Framework 4.0 yüklü olması lazım
- En önemlisi, render başlamıyor öyle kalıyorsa PC' ye uygun FFMPEG.EXE dosyası inidirilmeli

%99 yukarıdaki gerekli şeylerden biri eksiktir. Aksi halde çalışmaması için bir engel yoktur hocam. Bu yüzden TW, Alpemix gibi programlarla girip kontrol etmem sorunu çözebilmeme yardımcı olur.

İlginiz için teşekkürler.

Windowsa format atmıştım.Haklısım hocam ondandır.

Bu bot için deneme süresi alsam bu gün 24:00 da mı biter süre yoksa yarın 20:30 da mı? Bir de 40 dak. bir video ünlem geç yapmadan diğer renderler uygulanınca kaç dakikaya çıkıyor.

Bu bot için deneme süresi alsam bu gün 24:00 da mı biter süre yoksa yarın 20:30 da mı? Bir de 40 dak. bir video ünlem geç yapmadan diğer renderler uygulanınca kaç dakikaya çıkıyor.
Yarın biter hocam, makine özelliklerine göre render süresi değişiyor. Dediginiz şekilde video renderi 30 dakikaya alanda var 5 dakikaya alanda.

Arkadaşlar eşleşen geçmek için programın hangi modülünü kullanıyorsunuz acaba?
Ben ne dünya engeli ne de eşleşen geçmeyi başarabiliyorum

Arkadaşlar eşleşen geçmek için programın hangi modülünü kullanıyorsunuz acaba?
Ben ne dünya engeli ne de eşleşen geçmeyi başarabiliyorum

YtSpammer özel renderi kullan görüntü için. eğer yine engel veriyosa üstüne bide filtre 3 ü uygula. eğer yine veriyosa demekki sesten veriyodur videoyu 1 kademe hızlandır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri