Youtube Spammer V2 | Toplu Engel, Eşleşen ve Ünlem Geçme

Arkadaşlar eşleşen geçmek için programın hangi modülünü kullanıyorsunuz acaba?
Ben ne dünya engeli ne de eşleşen geçmeyi başarabiliyorum

Hocam güncelleme tamamlandıktan sonra tw'dan beraber istediğiniz videoyu geçebiliriz örnek olarak.

---------- Spam Engelliyici 13.01.2015 00:20 ---------- Önceki Mesaj 12.01.2015 23:56 ----------

PROGRAM TEKRAR AKTİFTİR (22:15)

2.1 Versiyonu ile YT Spammer 2 saatlik bakımdan sonra tekra aktiftir, bu problemi anlayış ile karşıladığınız için teşekkürler.

Yenilikler:

+ Artık YT Spammer Özel Render'da FLV ve AVI formatında dosyalarında render'ını alabileceksiniz

+ Şifre değiştirme, şifre hatırlama işlemlerini programdan yapabileceksiniz.

+ Program'da kaç gün lisansınız kaldığını görebileceksiniz.

+ Artık programdan PAYPAL Ödemesi yapabileceksiniz ve ödeme bildiriminde bulunabileceğiniz bir sayfa getirildi.

Sıralı render özelliğini bu versiyona da ekleyemediğimiz için bekleyenlerden çok özür dilerim, fakat henüz geliştirme aşamasındayız, tam olarak sıkıntısız çalışmadığı için problem çıkmaması açısından erken davranmak istemiyoruz.

Tekrar anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: --------------------------

Program tekrar 2.0 versiyonuna düşürüldü, sıkıntı çıkaran işletim sistemlerinde sorun çözüldüğü zaman tekrar 2.1 güncellemesi yayınlanacaktır...

Son düzenleme:
Hocam giris yapamiyorum. Uyeliginiz onaylanmamistir diyor

Vds den kaynaklıydı sanırım pcde denedim düzeldi şimdi hocam.

yeni sürüme bir istekte bulunayım "%" yüzde eklermisiniz render olurken %kaç kaldıgını görelim ona göre iş yapalım veyatta 1saat süre kaldı vb gibi bilgilendirmede yapabilirsen süper olur

Hocam sizde skype gelin, TW den baglanım bakalım mümkünse ?

Hocam bu bot için baştan sondan süre kesme, video yavaşlatma, avi , flv gibi uzantıları da renderlama ve en önemlisi ise toplu renderda uzantıısı avi de olsa flv de olsa çözünürlük farklı da olsa ATLAMAMA gibi özellikleri acilen aktif etmeniz gerektğini düşünüyorum.

Benim gibi sırf bu özellikler için bekleyen birçok kişi olduğunu düşünüyorum.

EĞer bu botu saydıklarımı stabil olarak gerçekleştirebilecek duruma getirirseniz eminim satışlarınız da baya bi artacaktır.

Hocam bu bot için baştan sondan süre kesme, video yavaşlatma, avi , flv gibi uzantıları da renderlama ve en önemlisi ise toplu renderda uzantıısı avi de olsa flv de olsa çözünürlük farklı da olsa ATLAMAMA gibi özellikleri acilen aktif etmeniz gerektğini düşünüyorum.

Benim gibi sırf bu özellikler için bekleyen birçok kişi olduğunu düşünüyorum.

EĞer bu botu saydıklarımı stabil olarak gerçekleştirebilecek duruma getirirseniz eminim satışlarınız da baya bi artacaktır.
Hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler. Avi ve flv özel render şuan tamam, yavaşlatmayı da ekliyoruz. Çözünürlük farkından dolayı atlamayı da halledip güncellemeyi vereceğiz hocam en yakın zamanda inşallah.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION]
Hocam selamlar render seçeneklerinde radio button lardan sadece birisini seçip mi işlem yapabiliyoruz? Yani çerçeve eklerken aynı zamanda filtre eklenmiyor mu?

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION]
Hocam selamlar render seçeneklerinde radio button lardan sadece birisini seçip mi işlem yapabiliyoruz? Yani çerçeve eklerken aynı zamanda filtre eklenmiyor mu?

Aynen öyle hocam, diğer türlü maalesef mümkün değil. Bunun çözümü için sıralı render sisteminden bahsetmiştik taa eski konuda fakat o şuan çok sıkıntılı bir sistem, baya zaman alan bir şey. Şuan yukarıda dediğim gibi Özel Render'da format sıkıntılarını çözdük, yavaşlatma ekledik, Çözünürlük farkı sorununuda sabitleyip bir an önce yeni güncellemeyi vermek için uğraşıyoruz. Geçen gün veritabanını taşıdık yeni sisteme fakat yeni sistemin tüm bilgisayarlarla stabil çalışma sorunu oldugunu farkettik ve hemen geri aldık. En yakın zamanda 2.1 güncellemesi gelecek daha sonra yeni kullanıcı sistemine geçip ondan sonra sıralı render sistemini getirme planımız var.

Aynen öyle hocam, diğer türlü maalesef mümkün değil. Bunun çözümü için sıralı render sisteminden bahsetmiştik taa eski konuda fakat o şuan çok sıkıntılı bir sistem, baya zaman alan bir şey. Şuan yukarıda dediğim gibi Özel Render'da format sıkıntılarını çözdük, yavaşlatma ekledik, Çözünürlük farkı sorununuda sabitleyip bir an önce yeni güncellemeyi vermek için uğraşıyoruz. Geçen gün veritabanını taşıdık yeni sisteme fakat yeni sistemin tüm bilgisayarlarla stabil çalışma sorunu oldugunu farkettik ve hemen geri aldık. En yakın zamanda 2.1 güncellemesi gelecek daha sonra yeni kullanıcı sistemine geçip ondan sonra sıralı render sistemini getirme planımız var.

Sıralı sistemin opsiyonel olarak konulması bizim için çok daha iyi olacaktır. Yüksek donanımlı VPS yada dedicated kullanan arkadaşların da makinalarını daha aktif kullanmaları sağlanabilir

Sıralı sistemin opsiyonel olarak konulması bizim için çok daha iyi olacaktır. Yüksek donanımlı VPS yada dedicated kullanan arkadaşların da makinalarını daha aktif kullanmaları sağlanabilir

Öyle hocam, şuan en büyük sıkıntı her işlemi uygulamak için makineye girmek zorunda kullanıcılar ( Önce özel render sonra hızlandırma çok zor kategoriler için birde üzerine filtre ekleyenler var ) VDS'de geçirilen süreyi en aza indirmek için böyle bir işleyiş düşünüyoruz bizde ama dedigim gibi gerek sistemi oturtma zorlugu gerek malum final haftası olması zora sokuyor bizi. Programın yazılımcısı olan kardeşim de lise öğrencisi ve sınavları var bu yüzden yapmak istediklerimiz zaman alıyor fakat tatilde inşallah tatil bitene kadar çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan özelliklerde gelecek bunun yanında, fakat maalesef hiçbiri eğitim öğretimin önüne geçemiyor :)

Öyle hocam, şuan en büyük sıkıntı her işlemi uygulamak için makineye girmek zorunda kullanıcılar ( Önce özel render sonra hızlandırma çok zor kategoriler için birde üzerine filtre ekleyenler var ) VDS'de geçirilen süreyi en aza indirmek için böyle bir işleyiş düşünüyoruz bizde ama dedigim gibi gerek sistemi oturtma zorlugu gerek malum final haftası olması zora sokuyor bizi. Programın yazılımcısı olan kardeşim de lise öğrencisi ve sınavları var bu yüzden yapmak istediklerimiz zaman alıyor fakat tatilde inşallah tatil bitene kadar çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan özelliklerde gelecek bunun yanında, fakat maalesef hiçbiri eğitim öğretimin önüne geçemiyor :)

Aman aman kardeşimiz derslerine baksın iyi bir yazılımcı olsun, bizim gibi yaşlı insanlara daha çok yardımcı olsun işlerimizi kolaylaştırsın :)

arkadaşım biraz da kardeşine sen yardımcı olsan keşke. sende kardeşine botu yaptırıp paraları yiyormuş havası var :D

Aman aman kardeşimiz derslerine baksın iyi bir yazılımcı olsun, bizim gibi yaşlı insanlara daha çok yardımcı olsun işlerimizi kolaylaştırsın :)

Öyle hocam, inşallah daha da kolaylaştıracak :)

arkadaşım biraz da kardeşine sen yardımcı olsan keşke. sende kardeşine botu yaptırıp paraları yiyormuş havası var :D

Her daim kardeşimin arkasındayım hocam ;)

Bu arada bir şeyi itiraf etmek istiyorum botun gayet kullanışlı dostum geçen gün ses eşleşeni geçtim sorunsuzca ve hızlı render aldı kardeşine tebrikler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri